ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii
 

BULBOACĂ & ASOCIAŢII

Răzvan Stoicescu, Managing Associate

Contact:
Strada C.A. Rosetti nr. 17, Bucharest City Centre, etaj 4, Sector 2, Bucureşti, 020011, România;
Telefon: +40 21 408 89 03; Fax: +40 21 408 89 11;
E-mail: razvan.stoicescu@bulboaca.com; Site Internet: www.bulboaca.com

Activitate profesională:

mai 2009 până în prezent: Managing Associate, Bulboacă & Asociaţii SCA, Bucureşti
ianuarie 2007 - aprilie 2009: Senior Associate, Bulboacă & Asociaţii SCA, Bucureşti
mai 2006 – decembrie 2006: Associate, NNDKP, Bucureşti
decembrie 2004 - mai 2006 : Associate, Linklaters Miculiţi, Mihai & Asociaţii SCA, Bucureşti
noiembrie 2003 - decembrie 2004 : Avocat stagiar, Linklaters, Miculiţi, Mihai & Asociaţii SCA, Bucureşti
iulie 2002 - decembrie 2002 : Paralegal, Linklaters, Miculiţi & Asociaţii SCA, Bucureşti

Răzvan deţine poziţia de Managing Associate în cadrul Bulboacă & Asociaţii SCA. Înainte de a se alătura Bulboacă & Asociaţii SCA, Răzvan a deţinut poziţia de Associate în cadrul Linklaters, Miculiţi, Mihai şi Asociaţii SCA, în departamentul de finanţări, iar mai apoi poziţia de Associate în cadrul Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, în departamentul de finanţări şi corporate.

Domeniul de practică al lui Răzvan acoperă o problematică diversă specifică pieţelor de capital şi sectorului financiar bancar. Răzvan acordă în mod frecvent asistenţă cu privire la piaţa de capital, finanţări locale şi internaţionale, produse structurate, derivative, achiziţii de participaţii în instituţii de credit, reglementare în sectorul financiar-bancar şi al pieţelor de capital, clienţii săi fiind atât finanţatori, împrumutaţi, emitenţi, aranjori dar şi din alte categorii.

Tranzacţii importante în care a fost implicat:
Printre tranzacţiile cele mai importante în care Răzvan a fost implicat în ultimii doi ani pot fi amintite acordarea de asistenţă juridică Statului Român în legătură cu emisiunea de obligaţiuni pe pieţele internaţionale, 2008, în valoare de 750 milioane euro şi cu emisiunea de obligaţiuni pe pieţele internaţionale, în curs de desfăşurare în prezent.

El a acordat asistenţă juridică Schroders Investment Management Limited în stabilirea strategiei Fondului Proprietatea S.A. de selecţie a fondului de administrare a activelor sale, estimate la 4 miliarde euro, şi a fost unul dintre consultanţii Citigroup Global Markets Inc la programul pentru emiterea de către o filială a grupului Alpha a obligaţiunilor pe termen mediu (7,5 miliarde dolari).

Totodată, Răzvan asistă şi reprezintă clienţi cu privire la vânzări de active la nivel local şi internaţional, fuziuni şi achiziţii, telecomunicaţii, protecţia datelor personale, sau protecţia consumatorilor în sectorul financiar bancar şi al telecomunicaţiilor.

Studii:
Universitatea Bucureşti, România, Licenţiat în Drept (2003).

Barouri în care a fost admis:
Baroul Bucureşti, Baroul Paris;

Limbi străine:
engleză, nativ franceză.

Lucrări, studii, anii in care au apărut:
Răzvan este autorul a numeroase articole cu privire la piaţa de capital publicate în reviste şi buletine de specialitate. Dintre articolele mai recente enumerăm "Relaxed regulations" (2009, "Financial Crisis Guide" - International Financial Law Review - IFLR), "OTC derivatives with securities, currency or interest rates in Romania" (2009, International Investment & Securities Review), "Doing OTC derivatives in Romania" (2008, International Investment & Securities Review). De asemenea în perioada 2004-2005 a fost corespondentul pe aspecte juridice a revistei lunare “PC Magazine”.


 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Botezatu & Asociații I TheCounsel câștigă pentru Delgaz Grid într-un litigiu de nișă împotriva RCS & RDS, cu privire la drepturile operatorilor concesionari de pe piața de distribuție a energiei electrice de a presta exclusiv serviciul în zonele concesionate
Quantum Music semnează cu Universal Music pentru Irina Rimes, cu sprijinul Maravela & Asociații
Femeile din prima linie a profesioniștilor RTPR Allen & Overy. Succesul, evidențiat cel mai bine prin proiectele în care acestea s-au remarcat
Studiu MergerMarket: Cum și-au împarțit firmele de avocatură harta fuziunilor și achizițiilor în Q1 2017. CMS domină clasamentele în regiunea CEE, giganții cu prezență la București au poziții bune
Avocații D&B David şi Baias obțin un nou succes într-un litigiu complex de drept fiscal referitor la recunoașterea scutirii de TVA aferentă unor operațiuni triunghiulare de livrare de bunuri
(P) Suciu Popa is looking for a qualified lawyer
(P) Maravela & Asociaţii is looking for a Litigation Senior Associate
Reff & Asociații, în topul Legal 500 cu șase arii de practică
The European Legal 500, ediția 2017: Cele mai bune firme de avocatură din România, în 13 arii de practică. „Leading” si „Next generation lawyers”
Mihai Mareș, singurul avocat roman din elita “Leading individuals” – Legal 500 EMEA, remarcat pentru practica “white-collar crime”
Chinezii Liting Universal preiau Centrul Comercial Armonia din Brăila. Reff & Asociații, avocații cumpărătorilor în tranzacția încheiată în timp record
Digi Communications se listează pe BVB în luna mai. Patru firme de avocați alături de companie și sindicatul bancar
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...