ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Blue Air estimează o cifră de afaceri de 460 mil. E în 2018; peste 26 de milioane de pasageri transportaţi în 14 ani

13 Decembrie 2018   |   AGERPRES

Prima companie de smart flying din România are baze la Bucureşti, Iaşi, Bacău şi Cluj, iar în timpul verii la Constanţa.

 
 
Peste 26 de milioane de pasageri transportaţi, mai mult de 300 de milioane de kilometri parcurşi şi o cifră de afaceri de 460 de milioane de euro în 2018, este bilanţul companiei Blue Air la 14 ani de activitate pe care îi aniversează joi.

Conform unui comunicat de presă al operatorului aerian, în anul Centenarului, Blue Air a lansat două aeronave speciale, modele de Boeing 737-800 personalizate cu portretul Regelui Carol I (în luna iulie), respectiv al Regelui Ferdinand I (în luna decembrie).

De asemenea, în prezent, prima companie de smart flying din România are baze la Bucureşti, Iaşi, Bacău şi Cluj, iar în timpul verii la Constanţa. În plus, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi continuă să investească în Europa, în bazele din Italia (Torino şi Alghero), Cipru (Larnaca) şi Marea Britanie (Liverpool). Astfel, dinspre toate cele nouă baze ale sale zboară, anual, către mai bine de 100 de destinaţii din 16 ţări.


Pe de altă parte, compania precizează că, în acest an, s-a concentrat pe creşterea frecvenţei zborurilor interne, a inaugurat ruta Bucureşti - Bacău, iar prin baza de la Constanţa a facilitat călătoria din vestul şi centrul ţării spre litoralul românesc.

Totodată, în această vară a fost inaugurată ruta Bucureşti - Palma de Mallorca, una dintre cele mai căutate destinaţii estivale din Europa, precum şi ruta Bucureşti - Paris Charles de Gaulle, ca alternativă la Paris Beauvais.

"Pentru că ascultă de pasagerii săi, tot mai interesaţi să descopere ţările nordice, Blue Air îşi dezvoltă reţeaua de rute în această regiune a Europei. Astfel, la rutele directe din Bucureşti către Oslo, Helsinki şi Stockholm, Blue Air a adăugat ruta Torino - Stockholm. Tot de la Torino, au fost lansate şi zborurile spre Paris Charles de Gaulle, Stuttgart şi Sevilla, iar la mijlocul lunii decembrie va avea loc zborul inaugural Torino - Cracovia. De pe baza de la Liverpool s-au inaugurat, în 2018, zborurile directe spre Palma de Mallorca şi Malaga", se notează în comunicatul companiei.

La capitolul flotă, aceasta, formată din aeronave Boeing 737, este într-o continuă modernizare, fiind adăugate frecvent modele noi, iar în acest an compania a investit 16 milioane de euro pe acest segment, dar şi în dezvoltarea profesională a echipei şi a reţelei de rute.

Compania aeriană estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 460 de milioane de euro, în creştere faţă de anul anterior.

La 14 ani de la înfiinţare, Blue Air anunţă reduceri de până la 20% la biletele de avion pentru rezervări realizate pe site-ul companiei.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 27 / 47
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
Există viață și după orele de muncă în firmele de avocați din prima linie? Teea Eliade, avocat de Life Sciences, după ce a renunțat la viața din București și s-a apucat de programare: Manipularea și dorința de a trece peste și prin orice pentru a-ți atinge scopurile, volumul de muncă, munca peste program, neremunerată, și lipsa de respect pentru timpul personal au dus la decizia mea de a părăsi avocatura
LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
Cum văd avocații Dentons evoluția practicii de Capital Markets, pe o piață în care companiile cu acționariat preponderent străin se finanțează din surse interne grupului din care fac parte, iar cele cu capital românesc nu au încă o cultură a pieței de capital. Rețeta succesului include abordările personalizate, cu elemente de creativitate și inovație
Bondoc si Asociații is expanding its team. Four open positions
Clifford Chance Badea și PNSA, în ‘bucla locală’ a unei finanțări de 134 mil. € acordate de IFC și o instituție financiară italiană grupului care deține în România fabrica de roți auto din Drăgășani. Ce avocați au coordonat proiectul
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ cu privire la caracterul „oneros” al relației dintre fiscal și penal, respectiv al limitelor caracterului „devolutiv” al contestației administrative
Cu ce gânduri pornesc la drum fondatoarele firmei SIMION & BACIU | “Ne dorim clienți dornici de dezvoltare și proiecte interesante. ‘Cel mai bun’ ideal este exact ce ai acum; și idealul se va dezvolta în timp, odată cu noi”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...