ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Blue Air estimează o cifră de afaceri de 460 mil. E în 2018; peste 26 de milioane de pasageri transportaţi în 14 ani

13 Decembrie 2018   |   AGERPRES

Prima companie de smart flying din România are baze la Bucureşti, Iaşi, Bacău şi Cluj, iar în timpul verii la Constanţa.

 
 
Peste 26 de milioane de pasageri transportaţi, mai mult de 300 de milioane de kilometri parcurşi şi o cifră de afaceri de 460 de milioane de euro în 2018, este bilanţul companiei Blue Air la 14 ani de activitate pe care îi aniversează joi.

Conform unui comunicat de presă al operatorului aerian, în anul Centenarului, Blue Air a lansat două aeronave speciale, modele de Boeing 737-800 personalizate cu portretul Regelui Carol I (în luna iulie), respectiv al Regelui Ferdinand I (în luna decembrie).

De asemenea, în prezent, prima companie de smart flying din România are baze la Bucureşti, Iaşi, Bacău şi Cluj, iar în timpul verii la Constanţa. În plus, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi continuă să investească în Europa, în bazele din Italia (Torino şi Alghero), Cipru (Larnaca) şi Marea Britanie (Liverpool). Astfel, dinspre toate cele nouă baze ale sale zboară, anual, către mai bine de 100 de destinaţii din 16 ţări.


Pe de altă parte, compania precizează că, în acest an, s-a concentrat pe creşterea frecvenţei zborurilor interne, a inaugurat ruta Bucureşti - Bacău, iar prin baza de la Constanţa a facilitat călătoria din vestul şi centrul ţării spre litoralul românesc.

Totodată, în această vară a fost inaugurată ruta Bucureşti - Palma de Mallorca, una dintre cele mai căutate destinaţii estivale din Europa, precum şi ruta Bucureşti - Paris Charles de Gaulle, ca alternativă la Paris Beauvais.

"Pentru că ascultă de pasagerii săi, tot mai interesaţi să descopere ţările nordice, Blue Air îşi dezvoltă reţeaua de rute în această regiune a Europei. Astfel, la rutele directe din Bucureşti către Oslo, Helsinki şi Stockholm, Blue Air a adăugat ruta Torino - Stockholm. Tot de la Torino, au fost lansate şi zborurile spre Paris Charles de Gaulle, Stuttgart şi Sevilla, iar la mijlocul lunii decembrie va avea loc zborul inaugural Torino - Cracovia. De pe baza de la Liverpool s-au inaugurat, în 2018, zborurile directe spre Palma de Mallorca şi Malaga", se notează în comunicatul companiei.

La capitolul flotă, aceasta, formată din aeronave Boeing 737, este într-o continuă modernizare, fiind adăugate frecvent modele noi, iar în acest an compania a investit 16 milioane de euro pe acest segment, dar şi în dezvoltarea profesională a echipei şi a reţelei de rute.

Compania aeriană estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 460 de milioane de euro, în creştere faţă de anul anterior.

La 14 ani de la înfiinţare, Blue Air anunţă reduceri de până la 20% la biletele de avion pentru rezervări realizate pe site-ul companiei.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1 / 21
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Popovici Nițu Stoica & Asociații recrutează
Avocații NNDKP prevăd un nivel ridicat al tranzacțiilor de M&A în domeniul Healthcare & Pharma și în 2019. Ana-Maria Baciu, Partener: Schimbările inevitabile în domeniu și dinamica problemelor cu care se confruntă industria în prezent vor aduce încă un an de creștere pentru această practică
Dentons – prima firmă de avocatură semnatară a Cartei Diversității în România
Promovare internă în practica de Protecție a datelor cu caracter personal, la Voicu & Filipescu. Andreea Botez devine Avocat senior
Cum văd avocații de business din provincie noul an. Mihai Bejenaru-Dragoș (Bejenaru&Partners, Cluj): Domeniul imobiliar va înregistra o scădere a numărului de tranzacții. Provocarea anului 2019, dată de cazurile de fiscalitate
Thomson Reuters Legal Advisers - Full Year 2018 | Cele mai active firme de avocați implicate în fuziuni și achiziții, anul trecut. Ce giganți cu prezență la București au intrat în Top 25 global, european și regional
„The Lawyer European Awards 2019”: 4 firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans” | PNSA, singura firmă domestica din lista scurtă a premianților. ZRP concurează la titlul „European litigation team of the year”
Clifford Chance Badea atrage un nou avocat senior în practica de M&A Real Estate
Topul problemelor din industria Pharma, creionat de avocații D&B David și Baias. Proiectele uneia dintre cele mai performante echipe de pe piața locală
ELLINT, alianța internațională a firmelor de avocați specializate în dreptul muncii, se extinde în România. Suciu | The Employment Law a intrat în rețea
Promovări în conducerea Mușat & Asociații: Paul Buta, Iulian Popescu și Răzvan Stoicescu devin Deputy Managing Partners | Partenerul Octavian Popescu se retrage
Andreea Bende, promovată în calitate de Partener în cadrul NNDKP IP
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...