ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Blue Air estimează o cifră de afaceri de 460 mil. E în 2018; peste 26 de milioane de pasageri transportaţi în 14 ani

13 Decembrie 2018   |   AGERPRES

Prima companie de smart flying din România are baze la Bucureşti, Iaşi, Bacău şi Cluj, iar în timpul verii la Constanţa.

 
 
Peste 26 de milioane de pasageri transportaţi, mai mult de 300 de milioane de kilometri parcurşi şi o cifră de afaceri de 460 de milioane de euro în 2018, este bilanţul companiei Blue Air la 14 ani de activitate pe care îi aniversează joi.

Conform unui comunicat de presă al operatorului aerian, în anul Centenarului, Blue Air a lansat două aeronave speciale, modele de Boeing 737-800 personalizate cu portretul Regelui Carol I (în luna iulie), respectiv al Regelui Ferdinand I (în luna decembrie).

De asemenea, în prezent, prima companie de smart flying din România are baze la Bucureşti, Iaşi, Bacău şi Cluj, iar în timpul verii la Constanţa. În plus, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi continuă să investească în Europa, în bazele din Italia (Torino şi Alghero), Cipru (Larnaca) şi Marea Britanie (Liverpool). Astfel, dinspre toate cele nouă baze ale sale zboară, anual, către mai bine de 100 de destinaţii din 16 ţări.


Pe de altă parte, compania precizează că, în acest an, s-a concentrat pe creşterea frecvenţei zborurilor interne, a inaugurat ruta Bucureşti - Bacău, iar prin baza de la Constanţa a facilitat călătoria din vestul şi centrul ţării spre litoralul românesc.

Totodată, în această vară a fost inaugurată ruta Bucureşti - Palma de Mallorca, una dintre cele mai căutate destinaţii estivale din Europa, precum şi ruta Bucureşti - Paris Charles de Gaulle, ca alternativă la Paris Beauvais.

"Pentru că ascultă de pasagerii săi, tot mai interesaţi să descopere ţările nordice, Blue Air îşi dezvoltă reţeaua de rute în această regiune a Europei. Astfel, la rutele directe din Bucureşti către Oslo, Helsinki şi Stockholm, Blue Air a adăugat ruta Torino - Stockholm. Tot de la Torino, au fost lansate şi zborurile spre Paris Charles de Gaulle, Stuttgart şi Sevilla, iar la mijlocul lunii decembrie va avea loc zborul inaugural Torino - Cracovia. De pe baza de la Liverpool s-au inaugurat, în 2018, zborurile directe spre Palma de Mallorca şi Malaga", se notează în comunicatul companiei.

La capitolul flotă, aceasta, formată din aeronave Boeing 737, este într-o continuă modernizare, fiind adăugate frecvent modele noi, iar în acest an compania a investit 16 milioane de euro pe acest segment, dar şi în dezvoltarea profesională a echipei şi a reţelei de rute.

Compania aeriană estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 460 de milioane de euro, în creştere faţă de anul anterior.

La 14 ani de la înfiinţare, Blue Air anunţă reduceri de până la 20% la biletele de avion pentru rezervări realizate pe site-ul companiei.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 11 / 31
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mihai Mareș, coordonator Mareș Danilescu Mareș, a devenit membru al Academiei Internaționale a Litigatorilor specializați în Infracțiuni Financiare. Colaborare cu profesioniști de top în materie de litigii
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...