ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ANI: Torok Zsuzsanna - managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Covasna, în incompatibilitate

02 August 2018   |   Ioana Duta

ANI susţine că Torok Zsuzsanna a încălcat dispoziţiile art. 118, alin. (15), lit. a) şi e) din Legea nr. 95/2006.

 
 
 Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul managerului general al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Covasna, Torok Zsuzsanna. 
 

Potrivit unui comunicat al ANI, începând cu data de 26 octombrie 2011, Torok Zsuzsanna a exercitat simultan funcţia de manager general şi pe cea de cenzor în cadrul Agromec Sfântu Gheorghe SA şi a realizat venituri de natură salarială de la Asociaţia Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Covasna - Asimcov. 
 
ANI susţine că Torok Zsuzsanna a încălcat dispoziţiile art. 118, alin. (15), lit. a) şi e) din Legea nr. 95/2006.
 
De asemenea, Octavian Dragoş Palade, fost şef secţie ORL în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe Sfântul Spiridon Iaşi, s-a aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 25 noiembrie 2016 - 20 februarie 2017, când a deţinut simultan funcţia de şef secţie ORL şi pe cea de administrator în cadrul SC Mirco Medical SRL, încălcând dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. g) şi ale art. 185, alin. (15) din Legea nr. 95/2006. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 52 / 17228
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  Reff & Associates - Associate | Corporate and M&A
  Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
  NNDKP și Wolf Theiss, în finanțarea de 46 mil. E obținută de Globalworth de la BCR. Banii vor merge în dezvoltarea Renault Bucharest Connected
  Schoenherr, EY Romania și Maravela|Asociații, în tranzacția prin care belgienii de la United Petfood preiau activitățile de producție și distribuție ale liderului local în producția de hrană uscată pentru animale
  Reff & Associates - Senior Associate | Corporate and M&A
  Avocații Suciu Popa spun că un program de conformare poate fi o oportunitate de prevenție și reducere a expunerii. Ghidul de conformare elaborat de Consiliul Concurenței reprezintă un punct de start pentru firmele care doresc să devină responsabile în acest domeniu
  LegiTeam: Bohâlțeanu & Asociații recrutează avocați stagiari
  Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
  Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
  LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
  LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
  LegiTeam: Maravela|Asociaţii is looking for a consultancy associate
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...