ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Satul Scandinav - Casele active sau lecţia de viată suedeză (foto)

14 Septembrie 2017   |   BizLawyer

Satul Scandinav, aflat pe braţul lacului Snagov şi înconjurat de pădure, este o destinaţie care se adresează tuturor celor care au în comun cele mai importante lucruri : familia, mediul de viaţă sănătos, intimitatea şi dorinţa de a trăi într-o comunitate.

 
 
Termenul de "casă activă" este din ce în ce mai cunoscut în zilele noastre  şi nu puţini sunt cei care îşi doresc o astfel de casă. În prezent viitorii proprietari de locuinţe acordă mai multă importanţă anumitor criterii,  iar preţul nu mai este singurul care este luat în calcul. De cele mai multe ori aceştia sunt preocupaţi de calitatea materialelor, a finisajelor, a costurilor de întreţinere şi mai ales de calitatea vieţii.   În căutările noastre am descoperit acest loc minunat, unde se află un  nou proiect de case de lux, în stil scandinav şi care prezintă multe particularităţi mult îmbunătăţite în domeniul constructiv. 

Acesta  este Satul Scandinav, din Snagov, aflat pe braţul lacului Snagov şi înconjurat de pădure, o destinaţie care se adresează tuturor celor care au în comun cele mai importante lucruri : familia, mediul de viaţă sănătos, intimitatea şi dorinţa de a trăi  într-o comunitate. Cum se poate ajunge în acest loc încântător? Prin comună trec autostrada București–Ploiești, spre care comuna are o ieșire în zona satului Ghermănești, și șoseaua națională DN1, care leagă Bucureștiul de Ploiești.


În acest moment 14 locuinţe sunt finalizate, acestea fiind alcătuite din trei tipologii de case, spaţioase şi luminoase, construite la cele mai înalte standarde suedeze, pe suprafeţe generoase de teren. În viitorul apropiat se va da startul etapei 3 a proiectului  în care sunt prevăzute 50 de noi locuinţe. Arhitectul complexului a pus un accent deosebit asupra poziţionării acestor case, a ferestrelor de dimensiuni mari care fac legătura directă cu natura şi pe lângă faptul că sporesc nivelul de iluminare naturală, acestea  oferă o  privelişte minunată  din orice încăpere a casei.   

Preţurile acestor case au valori cuprinse între 320.000 euro+TVA şi 650.000 euro.


                                                           (click pe poza)
În momentul achiziţiei unei case în Satul Scandinav sunt multiple beneficii : de la locurile de parcare, finisajele personalizate, bucătăria complet mobilată şi utilată, pană la piscină, saună, jacuzzi, teren de sport multifuncţional, parc de relaxare, zonă de barbeque, zonă de petrecere, alee tip ponton pe marginea canalului care face legătura cu lacul Snagov şi Pădurea. Tehnologia modernă nu putea lipsi din aceste case, acestea folosind sistemul de casă inteligentă. astfel încât prin intermediul unei aplicaţii se pot regla luminile, temperatura, umiditatea , sistemul de alarmă şi toate celelalte  funcţii ale casei, acestea putând fi controlate şi de la distanţă prin intermediul telefonului mobil.

Am fost surprinşi vizitând Satul Scandinav, să descoperim un proiect dedicat familiilor cu copii şi o energie pozitivă ce completează natura şi serviciile de top oferite.    

Dacă plănuiţi să vă mutaţi într-o locaţie ce cumulează toţi factorii descrişi mai sus, Satul Scandinav reprezintă o opţiune viabilă, iar imaginile de mai jos sunt sugestive (click pe fotografii pentru o rezolutie mai buna):

 

 

 

 

 

 

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2 / 58
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
O nouă firmă de avocați specializați în Real Estate se lansează pe piață
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
Promovare în echipa de banking & finance a Schoenherr. Adina Damaschin devine counsel
Cei mai buni avocați de fuziuni și achiziții din România. Clasamentul Chambers Global 2018
CMS a consiliat consorțiul Raiffeisen Bank S.A. - Swiss Capital S.A. în oferta publică și listarea la bursă a companiei Purcari Wineries PLC
RTPR Allen & Overy a asistat Purcari Wineries în legătură cu Oferta Publică Inițială
PNSA a asistat Unirii View în obținerea unei finanțări de 23 mil. €. Banii merg în dezvoltarea clădirii de 19 etaje
Hategan Attorneys obține în instanță o victorie importantă pentru industria de energie regenerabilă
Stratulat Albulescu își consolidează echipa de Banking & Finance prin cooptarea lui Costin Teodorovici ca Partener
Avocații Mușat & Asociații spun că piața avocaturii de business va suferi schimbări majore în următorii ani, legate în principal de evoluția tehnicii, a dreptului, dar și a nevoilor curente ale clienților. Firma a creat un cadru de cooperare directă la nivel global cu compania Facebook și mizează pe o creștere cu cel puțin 10-15% a volumului activității, anul acesta
Niculeasa Law Firm obține pentru General Leasing anularea măsurilor asiguratorii în cuantum de cca. 42 mil. lei, dispuse de Direcția Regională Antifraudă Fiscală
Mușat & Asociații, NNDKP și ZRP, pe lista scurtă a premianților MIP în domeniul proprietății intelectuale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...