ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Țuca Zbârcea & Asociații acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor, de la litigii civile sau comerciale, arbitraje, dosare de insolvență, până la dosare penale. De vorbă cu partenerul Robert Roșu despre munca avocaților, mandatele complexe și tendința de creștere pentru anul în curs. Câteva cifre cheie, care dau dimensinea activității: Departamentul are aproape 60 de avocați, gestionează peste 4.500 de dosare aflate în derulare și a contribuit cu cca 45% la cifra de afaceri a firmei în 2021

23 Octombrie 2022   |   Ștefania Enache

Echipa Țuca Zbârcea & Asociații se confruntă permanent cu mandate complexe și variate, cu o cazuistică sofisticată atât în ceea ce privește dosarele de litigii, cât și cele arbitrale.

Robert Rosu, Partener si coordonatorul departamentului de Litigii al Tuca Zbârcea & Asociatii

 
 
Practica de Dispute Resolution din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații a cunoscut, în ultimul an, o creștere constantă, prin prisma numărului de mandate și de clienți, inclusiv dosare noi.De asemenea, firma și-a extins și consolidat echipa printr-o serie de promovări interne și prin cooptarea de noi avocați. Astfel, de la 1 ianuarie 2022, au fost promovați la statut de Avocați Asociați un număr de trei avocați din departamentul de litigii și arbitraje, și anume: Oana Gavril, Cătălina Mihăilescu și Alina Ungureanu. În ultimele luni, având in vedere tradiția în recrutarea și instruirea de tinere talente, au fost cooptați și cinci noi avocați, proaspăt absolvenți de drept, care au trecut cu brio examenul de intrare în profesie.


În prezent, echipa specializată în aria Dispute Resolution este compusă din 45 de avocați împărțiți în patru niveluri de senioritate: avocați asociați – nouă, avocați colaboratori coordonatori (Managing Associate) – nouă, avocați colaboratori seniori – 11, avocați colaboratori juniori – 16.

Coordonatorii echipelor de litigii sunt cei nouă avocați asociați, respectiv av. Robert Roșu, av. Ioana Hrisafi-Josan, av. Christina Vlădescu, av. Ioana Gelepu, av. Dan Cristea,av. Ionuț Șerban, av. Cătălina Mihăilescu, av. Alina Ungureanu, av. Oana Gavril.

La rândul său, echipa specializată în arbitraje domestice și internaționale este compusă din 13 avocati și este coordonată de avocații asociați Florentin Țuca, Cornel Popa, Levana Zigmund și Anca Pușcașu.

„Avocații noștri acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor: litigii civile sau comerciale pe rolul instanțelor de drept comun, arbitraje, dosare de insolvență, dosare penale (în special cauze rezultând din activitatea comercială și white collar crime). Se adaugă, atunci când circumstanțele disputelor o impun, colegii din cadrul diviziilor de insolvență și fiscalitate, care oferă expertiza necesară pentru prevenirea insolvenței, soluționarea unor diferende în cadrul dosarelor de insolvență, gestionarea unor cauze fiscale, etc. De asemenea, echipa noastră colaborează permanent cu celelalte departamente ale firmei specializate în dreptul concurenței, drept bancar, energie, concesiuni și achiziții publice, proprietate intelectuală, drept imobiliar și urbanism etc. ”, punctează Robert Roșu, Partener și coordonatorul departamentului de Litigii al Țuca Zbârcea & Asociații.




Totodată, Țuca Zbârcea & Asociații are un departament de drept penal care s-a dezvoltat constant în ultimii ani. Firma oferă servicii de asistență și reprezentare juridică integrate din partea unor echipe cu dublă specializare, capabile să gestioneze cauzele de acest tip. „Experiența a arătat că nu este suficient suportul pe care l-ar oferi avocații externi specializați în dreptul penal într-o cauză a unui client din portofoliul nostru, ci este nevoie de o abordare pluridisciplinară și unitară. De aceea, Țuca Zbârcea & Asociații a consolidat departamentul de drept penal, cooptând avocați specializați în dreptul penal al afacerilor care să fi profesat timp îndelungat preponderent în această materie. Activitatea în acest domeniu este gestionată de o echipă de opt avocați, sub coordonarea av. Manuela Gornoviceanu”, argumentează avocatul.

Mii de dosare în derulare

Având o divizie de profesioniști foarte bine organizată, Țuca Zbârcea & Asociații „joacă” întotdeauna în linia întâi a avocaturii, iar acest lucru se reflectă și în numărul mandatelor noi care sunt primite permanent de firmă.

Robert Roșu subliniază faptul că  mandatele noi din ultima perioadă au provenit în special din partea unor instituții bancare private, unor companii de construcții utilitare (dispute în materia achizițiilor publice) și a unor companii care activează pe piața jocurilor de noroc.

„În paralel, am continuat reprezentarea clienților în dosare aflate în diverse stadii procesuale. Avem în derulare câteva mii de dosare, în numeroase dintre acestea obținând soluții definitive favorabile în ultimele 12 luni, pentru clienții reprezentați”, completează avocatul.

Partenerul Țuca Zbârcea & Asociații amintește, cu titlu de exemplu, faptul că experții firmei au asistat cu succes un important producător de autobuze electrice în mai multe litigii decurgând din proceduri de achiziție publică, valoarea cumulată a disputelor fiind de aproximativ 40 milioane de euro.

De asemenea, avocații Țuca Zbârcea & Asociații au reprezentat un operator important în domeniul serviciilor de salubrizare într-un litigiu de contencios administrativ decurgând din derularea unui contract de delegare a serviciului de salubrizare, în care pretențiile se ridicau la aproximativ 2,5 milioane de euro. Acest litigiu a fost finalizat cu succes pentru client, în anul 2022, cu o soluție definitivă.

Într-un alt dosar, extrem de mediatizat, litiganții Țuca Zbârcea & Asociații au apărat cu succes Muzeul de Artă Constanța în legătură cu revendicarea Colecției „Dinu și Sevasta Vintilă”, administrată de Muzeul de Artă Constanța, formată din 228 de opere de artă semnate de artiști precum Nicolae Tonitza, Nicolae Grigorescu, Theodor Pallady, Camil Ressu. Litigiul s-a încheiat în anul 2022, în al patrulea ciclu procesual, în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Echipa Țuca Zbârcea & Asociații a reprezentat cu succes și un jucător important din industria jocurilor de noroc într-un litigiu împotriva Consiliului Concurenței, pentru anularea unei decizii prin care clientul casei de avocatură fusese sancționat cu o amendă de circa două milioane de euro, pentru o pretinsă înțelegere anticoncurențială. După o procedura în instanță începută în anul 2014, avocații au reușit să obțină, în iunie 2022, o hotărâre favorabilă în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție, procesul fiind finalizat în mod definitiv prin anularea amenzii aplicate clientului Țuca Zbârcea & Asociații.



Totodată, avocații litiganți din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații au asistat cu succes unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața materialului rulant din România, într-un litigiu având ca obiect anularea unei decizii de recuperare a ajutorului de stat în valoare de aproximativ cinci milioane de euro. In cursul anului 2022, Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus în mod definitiv anularea deciziei de recuperare a ajutorului de stat.

Țuca Zbârcea & Asociații a asigurat reprezentarea juridică a unuia dintre liderii europeni în domeniul infrastructurii de apă, în atribuirea a două contracte de lucrări aferente, în valoare totală de aproape 61 milioane de euro. Până la 85% din investiție este finanțată din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene.

Echipa firmei, împreună cu Freshfields Bruckhaus Deringer, a acordat asistență Federației Române de Rugby în procedurile desfășurate în fața unui comitet independent al World Rugby, care a constatat încălcarea de către Federația Spaniolă de Rugby a regulilor de eligibilitate cu privire la naturalizarea unui jucător prezent la două meciuri contând pentru calificarea la Cupa Mondială de Rugby din anul 2023. Ca urmare a acestei decizii, echipa României s-a calificat direct la Cupa Mondială din Franța.

De asemenea, firma a prestat servicii de asistență şi reprezentare juridică în beneficiul unor instituții din domeniul financiar bancar în cadrul unor litigii inițiate în contradictoriu cu Autoritatea de Supraveghere Financiară, cu impact asupra unui pachet de acţiuni în valoare de aproximativ șapte milioane de euro. Litigiile au fost soluționate în mod definitiv favorabil clienților.

Într-un alt exemplu de succes, Țuca Zbârcea & Asociații a prestat servicii de asistență şi reprezentare pro bono în beneficiul unei fundații de interes public, prin care autoritatea competentă a fost obligată la virarea unei sume de aproximativ un milion de euro, destinată unui proiect dedicat cercetării și serviciilor de tratare a bolnavilor de cancer (soluție definitivă).

Nu în ultimul rând, o importanta banca privată din România a fost reprezentată de Țuca Zbârcea & Asociații  într-o cauză în care a obținut anularea unui act administrativ normativ al ANSPDCP.

În materie de arbitraje, specialiștii Țuca Zbârcea & Asociații au asistat cu succes filiala unui participant global de pe piața proiectelor de infrastructură mari și strategice, într-un arbitraj în fața ICC în valoare de 16.200.000 USD. Disputa a apărut în temeiul unui Contract FIDIC în legătură cu un proiect major din România, în sectorul infrastructurii aeroportuare. Pretențiile clientului au fost admise într-un procent de 83%.

Tot echipa de arbitraje a Țuca Zbârcea & Asociații a reprezentat cu succes unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din România, într-un arbitraj în fața CICA în legătură cu pretenții rezultate din contracte încheiate pentru implementarea unui proiect privind instalarea și utilizarea infrastructurii de telecomunicații. Tribunalul arbitral a respins pretențiile reclamanților în proporție de peste 70%.

Țuca Zbârcea & Asociații gestionează în prezent peste 4.500 dosare litigioase. În cursul acestui an, am constatat o creștere a numărului de dispute complexe în materia achizițiilor publice – proceduri administrativ-jurisdicționale în fața Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor și ulterior în fața instanțelor de judecată competente, litigii privind executarea contractelor atribuite în cadrul procedurilor de achiziție publică - și a contenciosului administrativ, în principal a contenciosului fiscal și în domeniul autorizării construcțiilor. Ne așteptăm ca tendința de creștere a numărului disputelor de acest tip să se mențină”, precizează Robert Roșu.

 
 

Industriile care le dau mandate avocaților

În prima parte a anului în curs, firma a primit un număr important de mandate noi. Avocatul Țuca Zbârcea & Asociații subliniază că au continuat să apară dispute noi în materia contractelor de închiriere a spatiilor comerciale derivate din problematica raporturilor contractuale afectate de legislația și regulile impuse de autorități în perioada pandemiei.

„Am constatat o sporire a numărului de dispute din partea clienților de retail online, dar și a operatorilor în domeniul jocurilor de noroc. Totodată, numărul de dispute în materia achizițiilor publice și a disputelor de natură fiscală este în creștere. Se observă și un număr mai mare de mandate în materia dreptului penal, în special a dreptului penal preventiv, tot mai multe companii private solicitând avocaților noștri o analiză comprehensivă a operațiunilor comerciale curente sau a tranzacțiilor punctuale în care se angajează, cu scopul de a respecta legea și a evita încălcarea dispozițiilor legale în materia dreptului penal. Am constatat, în același timp, că domenii considerate „de nișă” precum dosarele de drept sportiv, disputele rezultate din derularea contractelor FIDIC, litigiile în materia asigurărilor ș.a.m.d. par a fi mai importante în acest an ”, detaliază interlocutorul BizLawyer.

Robert Roșu a observat că nu există schimbări semnificative în ceea ce privește profilul clienților asistați în ultimii doi ani. „Totuși, așa cum am arătat anterior, avem numeroși clienți care activează în zona construcțiilor edilitare și serviciilor conexe și care sunt implicați în dispute în materia contenciosului administrativ (mai ales contencios fiscal și vamal) și a achizițiilor publice. Comparativ cu anii anteriori, am primit mai multe mandate din partea clienților care activează în industria IT, probabil ca urmare a dezvoltării acestei industrii și a relocării în Romania a unor companii din țări învecinate”, adaugă avocatul.

Echipa Țuca Zbârcea & Asociații se confruntă permanent cu mandate complexe și variate, cu o cazuistică sofisticată atât în ceea ce privește dosarele de litigii, cât și cele arbitrale. Din această cauză este dificil de făcut un clasament. Robert Roșu este de părere că o speță se distinge prin unicitatea problemelor de drept dezbătute, a valorii sale sau prin impactul pe care diferendul respectiv îl poate avea într-o anumita arie de practică sau asupra unei anumite industrii.

„Totuși, probabil că unul dintre cele mai complexe mandate gestionate în prezent este reprezentat de o importantă cauză arbitrală derulată la ICSID. Clienții noștri solicită daune în valoare de 4,4 miliarde USD, pentru  exproprierea investiției lor în dezvoltarea unui proiect. În ceea ce privește dosarele litigioase, probabil cele mai complexe cauze vizează acordarea de servicii de asistență juridică și reprezentare unei asocieri formate din cei mai importanți operatori economici din domeniul infrastructurii de transport național, în litigii complexe rezultate din executarea unor contracte de achiziții publice valoarea acestora cifrându-se la mai multe miliarde de euro. Dosarele în curs au un grad de complexitate foarte ridicat, dat fiind caracterul pronunțat tehnic al problemelor care apar pe parcursul executării contractelor de achiziții publice”, nuanțează consultantul.

De asemenea, avocații Țuca Zbârcea & Asociații au în prezent în derulare un important mandat în materie fiscală din partea unui client care activează în piața de energie privind contestarea unor decizii de impunere emise de autorități, valoare disputei fiind de aproximativ 13 milioane de euro.

Totodată, avocații asigură reprezentarea unui operator în domeniul salubrizării privind cuantumul redevenței în Contractele de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare, precum și prejudicii rezultând din implementarea cu întârziere a OUG nr. 74/2018, valoare disputei fiind de aproximativ șase milioane de euro.

Una dintre cele mai mari companii române din domeniul distribuirii băuturilor alcoolice/răcoritoare, aflată în insolvență, a apelat la serviciile Țuca Zbârcea & Asociații în cadrul unui litigiu comercial inițiat împotriva unuia dintre cei mai mari producători de bere, vizând pretenții în cuantum de peste 20 milioane de euro.
De asemenea, firma reprezintă interesele unui important jucător în domeniul comerțului cu amănuntul într-un litigiu fiscal, având ca obiect anularea unor decizii de impunere vizând plata unor sume totalizând aproximativ 1,2 milioane de lei.

Printre mandatele atribuite recent avocaților Țuca Zbârcea & Asociații se regăsește reprezentarea unui număr de șase instituții medicale din Italia în cadrul procedurii falimentului unui important asigurator din România și al procedurilor de recuperare parțială de la Fondul de Garantare a Asigurărilor a unor creanțe însumând peste 11 milioane de euro. Procedura falimentului acestei societăți de asigurare este una dintre cele mai mari proceduri de faliment din România, având o masă credală de peste 1,18 miliarde lei.

Nu în ultimul rând, litiganții firmei au în gestiune un important dosar litigios in domeniul imobiliar vizând asigurarea apărării în cadrul unui proces de revendicare a unei importante suprafețe de teren în apropierea aeroportului Otopeni.

Mai mult, în ultimele 12 luni, Țuca Zbârcea & Asociații a primit nu mai puțin de opt mandate noi în arbitraje comerciale, soluționate conform regulilor Curții Internaționale de Arbitraj a Camerei de Comerț Internaționale de la Paris și ale Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Printre mandatele recent atribuite avocaților de la Țuca Zbârcea & Asociații se numără reprezentarea unei companii italiene din domeniul construcțiilor într-un dosar arbitral soluționat conform regulilor Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României. Pretențiile companiei italiene depășesc 20 milioane de euro, fiind izvorâte dintr-un proiect major de infrastructură de transport din România. De asemenea, avocații specializați în arbitraje au asistat cel mai mare producător independent de petrol și gaze din România într-un dosar arbitral soluționat conform regulilor Camerei Internaționale de Comerț. Disputa vizează drepturile și obligațiile clientului în legătură cu un contract de exploatare în comun încheiat pentru exploatarea unor concesiuni petroliere din România, valoarea pretențiilor fiind de peste două milioane USD.

”Acestea se adaugă numeroaselor dosare de arbitraj comercial în curs în care Țuca Zbârcea & Asociații asigură servicii de reprezentare și care sunt administrate de Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și Curtea Internațională de Arbitraj a Camerei de Comerț Internaționale de la Paris, inclusiv la Centrul Internațional pentru Soluționarea Diferendelor Relative la Investiții – ICSID Washington. Valoarea pretențiilor din dosarele arbitrale încredințate Țuca Zbârcea & Asociații însumează mai multe miliarde de euro”, mai spune Robert Roșu.

Avocații care gestionează dosarele arbitrale în curs sunt Florentin ȚucaManaging Partner; Cornel PopaPartner; Levana ZigmundPartner; Anca PușcașuPartner; Cornelia TăbîrțăManaging Associate; Ruxandra NițăManaging Associate; Ioana RaduSenior Associate; Adrian HodișSenior Associate; Angelica PintilieSenior Associate; Mihai Moisescu Senior Associate; Iris PetrescuAssociate; Maria AvramAssociate; Darius ȘerbanAssociate.


Creștere importantă a activității și numărului de dosare


Având în vedere evoluția de până acum, Țuca Zbârcea & Asociații anticipează o creștere a departamentului de Litigii și Arbitraje cu aproximativ 5-10% în acest an, față de anul 2021. Majorarea vizează atât activitatea, cât și numărul de dosare gestionate. „Contributia departamentului de litigii și arbitraje la cifra de afaceri a firmei în 2021 a fost de aproximativ 45%. Preconizăm o contribuție similară în anul 2022, poate într-o ușoară creștere, ținând cont de evoluția promițătoare din primele opt luni ale acestui an”, precizează Partenerul Țuca Zbârcea & Asociații.

De altfel, Departamentul de Litigii și Arbitraje al Țuca Zbârcea & Asociații este cel mai mare din cadrul firmei, cu aproximativ 60 de avocați care gestionează câteva mii de dosare litigioase și arbitrale, marea majoritate de o complexitate deosebită, indiferent de natura sau specificitatea acestora.

„Nivelul ridicat de specializare în fiecare arie de practică este asigurat inclusiv de experiența avocaților din cadrul departamentului de consultanță sau de expertiza colegilor din celelalte divizii de specialitate (taxe, insolvență etc). În cazuri complexe, dacă natura litigiului o impune, dincolo de colaborările cu celelalte departamente ale firmei, avem parteneriate inclusiv cu societăți de detectivi particulari si de consultanță in domeniul investigațiilor private. De asemenea, prin intermediul Andersen Tax, putem asigura servicii de asistență și reprezentare juridică multi-jurisdicționale, ceea ce reprezintă un beneficiu important pentru clienții noștri și o garanție a calității și profesionalismului serviciilor”, argumentează Robert Roșu.

Țuca Zbârcea & Asociații se detașează pe piața avocaturii de business, remarcându-se datorită mai multor avantaje competitive: experiența deosebita a avocaților în dispute care acoperă materii de drept din cele mai diverse, echipa de aproximativ 60 de avocați care pot gestiona un număr mare de litigii și arbitraje de o complexitate deosebită, capacitatea organizatorică ce permite gestionarea de cauze la nivelul întregii țări și suportul celorlalte echipe de avocați ai firmei, specializați în dreptul afacerilor sau  diviziei de taxe (TZA Tax) ceea ce conferă posibilitatea acordării unor servicii integrate clienților.

„Gradul de implicare în înțelegerea problemelor clientului, nivelul înalt de specializare în domenii variate, experiența în litigii complexe sau în negocierile care conduc la soluționarea extrajudiciară a diferendelor reprezintă valori pe care se construiește o reputație consistentă. Totodată, din martie 2019, Țuca Zbârcea & Asociații și divizia de fiscalitate (TZA Tax) colaborează exclusiv cu Andersen Tax în România. Această colaborare ne oferă acces la know-how și competențe globale, dar și la proiecte transfrontaliere și clienți internaționali. Cred că este un adaos important la capacitățile noastre, deoarece împărtășim aceleași valori, inclusiv asigurarea unui nivel ireproșabil al serviciilor prestate, precum și pasiunea pentru calitate și inovație”, a conchis Robert Roșu.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 512 / 1700
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...