ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Anca SIMERIA și Iuliana BIDALACHE, noii parteneri ai POPESCU & ASOCIAȚII și POPESCU INSOLVENCY. Octavian POPESCU, Managing Partner: Iuliana și Anca sunt atuuri excelente pentru POPESCU & ASOCIAȚII și suntem bucuroși să le avem în structura de conducere

11 Ianuarie 2022   |   BizLawyer

Anca SIMERIA coordoneaza practicile de Fuziuni si Achizitii si Piete de Capital, iar Iuliana BIDALACHE coordoneaza practica de Restructurare si Insolvente/Falimente a POPESCU & ASOCIATII.

 
 
POPESCU & ASOCIATII anunta astazi numirea a doi noi parteneri in structura de conducere a societatii de avocati si a celei de insolventa: Anca SIMERIA si Iuliana BIDALACHE, efectiva incepand cu 1 ianuarie 2022. Anca si Iuliana fac parte din noua generatie de avocati extraordinari ai echipei, profesionisti veritabili care, alaturi de ceilalti 4 avocati coordonatori, au pus bazele celor doua societati in 2019, contribuind in mod sustinut la cresterea constanta a acestora pe parcursul celor 3 ani de existenta. . .

Anca SIMERIA are peste 10 ani de experienta, fiind implicata, de-a lungul timpului, in numeroase mandate de fuziuni si achizitii, asistand clientii intr-o gamă larga de aspecte corporative, comerciale si dreptul muncii, facand parte din echipe care gestioneaza tranzactii financiare complexe, fuziuni si proceduri de divizare, transferuri de afaceri si active, urmate de restructurare si reorganizare a companiilor din perspectiva dreptului muncii, in arii precum asigurari, imobiliare, energie si resurse naturale, servicii medicale si farmaceutice, IT&C.


De asemenea, asistenta sa juridica a inclus sustinerea unor mari companii multinationale, fonduri de capital privat, jucatori-cheie locali si internationali care activeaza pe diverse piete din Romania, in demersurile juridice ce tin de reglementare si autorizatii, restructurarea portofoliului de proprietati, precum si garantii imobiliare, fiind implicata in toate etapele tranzactiilor, de la due diligence pana la operațiunile post-inchidere.

Anca SIMERIA coordoneaza practicile de Fuziuni si Achizitii si Piete de Capital, contribuind de asemenea la dezvoltatea practicii de Dreptul muncii, Compensatii si Beneficii a POPESCU & ASOCIATII.

Iuliana BIDALACHE este avocat si practician in insolventa care de-a lungul celor aproape 15 ani a asistat si reprezentat numeroase companii pe parcursul tuturor etapelor de reorganizare si insolventa, inclusiv reorganizare judiciara si voluntară, proceduri de pre-insolventa, faliment si lichidare, recuperare de active si/sau negocieri cu debitori si creditori, dar si evaluarea fezabilității juridice a planurilor de reorganizare, analiza transferurilor si contractelor incheiate inainte de deschiderea procedurilor de insolventa, precum si a pretentiilor legate de rezilierea actelor frauduloase si angajarea raspunderii pentru starea de insolventa a debitorului.

Iuliana gestioneaza dosare complexe de litigii in domeniul insolventei, inclusiv recuperarea creantelor, proceduri de executare silita, litigii si dispute comerciale si civile, cesiuni incredintate de clienti intr-o gama larga de sectoare, precum energie, industria farmaceutica, FMCG sau domeniul financiar. Este recunoscuta de prestigiosul director juridic Legal 500 EMEA ca fiind unul dintre cei mai competenti avocati romani de ultima generatie in restructurare si insolventa, in ultimii 5 ani consecutiv.

Iuliana coordoneaza practica de Restructurare si Insolvente/Falimente a POPESCU & ASOCIATII, fiind un membru cheie al POPESCU INSOLVENCY, societatea de insolventa afiliata societatii de avocatura, in cadrul careia va activa ca Insolvency Partner

„Sunt onorata sa devin Partener la POPESCU & ASOCIATII si sa fac parte din echipa de conducere a societatii de avocatura cu cea mai rapida si sustinuta crestere din Romania, recunoscuta pentru serviciile de exceptie si echipa de profesionisti. Aceasta promovare reprezinta cel mai important pas in dezvoltatea mea ca profesionist in aria dreptului si ma bucur sa am parte de increderea si sustinerea colegilor mei. Impreuna vom continua sa aducem plus valoare mandatelor pe care clientii ni le incredinteaza, sa construim si mai mult pe succesul obtinut pana in prezent si sa continuam extinderea, atat a societatii de avocati, cat si a portofoliului de clienti", a declarat Anca SIMERIA.

„Este o mare bucurie sa fac parte din povestea de succes a POPESCU & ASOCIATII si sa fiu numita Partener intr-o societate cu parcurs sustinut si rezultate remarcabile. Am ales echipa din dorinta de a contribui la dezvoltarea unei societati aflate la inceput de drum, sub coordonarea unor avocati cu experienta, recunoscuti si de colegii avocati, din breasla. Astazi,  sunt norocoasa sa am alaturi o echipa unita, pe care ma pot baza de fiecare data, pe care o apreciez si alaturi de care vreau sa construiesc pe termen lung”, a declarat Iuliana BIDALACHE.

„Aceste numiri reflecta angajamentul firmei de a investi in avocatii talentati din noua generatie, prin recunoasterea meritelor, eforturilor si a plus valorii pe care o aduc de fiecare data mandatelor si dosarele pe care le gestioneaza. Iuliana si Anca sunt atuuri excelente pentru POPESCU & ASOCIATII si suntem foarte bucurosi sa le avem in structura de conducere a societatii, fiind membri fondatori si contribuind in mod semnificativ la succesul de astazi. Abilitatile extraordinare pe care le detin, alaturi de experienta semnificativa in ariile lor de expertiza ne permit sa evidentiem inca o data capabilitatile POPESCU & ASOCIATII in Drept Corporativ, Fuziuni si Achizitii, Piete de Capital si Restructurare si Insolvente, sa construim in continuare pentru de a pune la dispozitia clientilor servicii juridice de prima clasa si de a ramane alegerea numarul 1 a companiilor locale si internationale in materie juridica”,  a adaugat Octavian POPESCU.

POPESCU & ASOCIATII este societatea de avocatura din prima linie ce pune la dispozitia clientilor premium servicii integrate de exceptie, atat in Romania cat si peste hotare, in toate ariile de practica relevante si in mod special, in industriile de interes pentru jucatorii economici activi.

POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi sunt inclusi in elita avocaturii de business din Romania in arii precum Corporate/Fuziuni si Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat si Achizitii Publice, Restructurare si Insolventa, Taxe si Dreptul Penal al Afacerilor, in baza capabilitatilor extraordinare in sectorul juridic si a aprecierilor clientilor, recunoașteri acordate de cele mai recente editii ale tuturor directoare juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation si Legal 500 EMEA.

Societatea a fost inclusa pe lista scurta a Premiilor Benchmark Litigation pentru Firma de Avocatură a Anului in Litigii si de catre Europa Property, publicația specializată in sectorul imobiliar comercial din Europa Centrala si de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatura a Anului in Romania in Imobiliare in cadrul SEE Real Estate Awards, editia a 15-a.

O performanta de neegalat este reprezentata de obtinerea in exclusivitate a titlului Highly Commended Law Firm in South Eastern Europe la editia 2021 a The Lawyer European Awards. POPESCU & ASOCIATII a devenit astfel prima firma de avocatura din Romania, cu mai putin de 3 ani de activitate, care reuseste sa obtina aceasta recunoastere, pozitionarea in clasamentul The Lawyer vizand o categorie regionala, dominata de nume cu rezonanta in avocatura europeana.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premiile pentru Cea mai Bună Firma de Avocatura in Litigii din Romania, Cea mai Buna Firma de Avocatura in Drept Bancar din Romania, Cea mai Buna Firma de Avocatură in Drept Imobiliar din Romania și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din Romania, in baza experientei extraordinare si a recunoasterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din Romania.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 733 / 1697
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...