ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

bpv Grigorescu Stefanica readuce speranta in inima suporterilor U. Cluj

10 Februarie 2013   |   Maria Teodoru

Decizia Tribunalului Comercial Cluj este definitivă şi executorie.

 
 
Tribunalul Comercial Cluj a admis cererea de deschidere a procedurii insolvenţei formulată de către SC F. C. U. C. SA si a numit administrator judiciar provizoriu pe S.P. „GLOBAL MONEY RECOVERY” IPURL.

Instanţa a mai judecat la începutul lunii trecute acest caz, dar judecătorii au respins cererea depusă, invocând faptul că nu a existat acordul Adunării Generale a Acţionarilor. Printre adversarii ideii de intrare în absolvenţă se numără Consiliul Local Cluj-Napoca, dar şi societatea Oncos, care are de recuperat o importantă sumă de bani.

Succesul a fost asigurat de avocatii firmei bpv I GRIGORESCU STEFANICĂ, coordonati de partenerul Daniel Stefanică (vezi inregistrare video). 


„Decizia este definitivă şi executorie. Prima actiune a fost respinsa pe un motiv ridicol si nelegal si anume ca n-ar fi avut hotararea Adunarii Generala a Actionarilor, lucru pe care legea 85/2006 nu il cere. Nu este vizat falimentul, ci o reorganizare cu succes, astfel incat clubul sa ajunga sa traiasca in mare parte din abonamente, vanzare de bilete, materiale promotionale, sponsorizari, publicitate, altfel spus sa stea pe picioarele sale fara sa depinda de banii pe care ii are, ori nu, un singur om de afaceri, sau chiar mai multi”,a declarat pentru BizLawyer Daniel Stefanica.

Saptamana trecuta, Tribunelul a stabilit în sarcina administratorului judiciar obligaţia de a depune la dosar un raport asupra cauzelor şi împrejurărilor ce au dus la apariţia stării de insolvenţă a debitoarei, cu menţionarea persoanelor cărora le-ar fi imputabilă, conform prevederilor art. 59 din Legea nr.85/2006. Instanta a obligat debitoarea sa puna la dispoziţia administratorului judiciar toate informaţiile cerute cu privire la activitatea clubului, precum şi lista cuprinzând plăţile şi transferurile patrimoniale efectuate în cele 120 de zile anterioare deschiderii procedurii.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor a fost fixat la data de 20 martie 2013, iar pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor a fost stabilita data de 29 martie 2013. Termenul pentru soluţionarea eventualelor contestaţii care se vor formula şi pentru definitivarea tabelului de creanţă expira la 10 aprilie 2013.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2781 / 4956
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
(P) Technology is transforming the property industry – Find out more at SEE Property Forum (21 March 2019)
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Schoenherr susține echipa de studenți la drept care va reprezenta România la Jessup 2019
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...