ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cei mai buni avocați de fuziuni și achiziții din România. Clasamentul Chambers Global 2018

19 Februarie 2018   |   Bogdan Alexandru

În clasamanetele întocmite pentru 2018, apar modificări importante în lista celor considerați cei mai buni avocați de M&A de pe piața locală.

 
 
Publicația juridică internațională Chambers and Partners a evaluat activitatea firmelor de avocatură de pe piața locală și, în cadrul clasamentelor Chambers Global 2018, a evidențiat avocații de top din ariile de practică cercetate. Directorul internațional a analizat competența și nivelul de profesionalism al avocaților specializați în fuziuni și achizitii și a alcătuit un top al celor mai buni profesioniști în materie. 

În clasamanetele întocmite pentru 2018, apar modificări importante în lista celor considerați cei mai buni avocați de M&A de pe piața locală.

Anul acesta, directorul juridic nominalizează un singur avocat considerat Eminent Practitioner, ceea ce, potrivit directorului britanic, echivalează cu un avocat “extrem de influent” în domeniul corporate/fuziuni şi achiziţii: pe Sorin V. David  (coordonator D&B David si Baias). În ediția de anul trecut, alături de Sorin David stătea și Gheorghe Mușat, fondatorul Mușat & Asociații.


Pe prima bandă din top sunt evidentiați acum avocații Cătălin Băiculescu (Țuca Zbârcea & Asociații), Lucian Bondoc (Bondoc & Asociații in alliance with White & Case, în urcare față de clasamentul anului trecut), Marian Dinu (DLA Piper Dinu SCA), Adriana I Gaspar (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA), Cristiana Filip (PeliFilip), Horea Popescu (CMS) și Costin Tărăcilă (Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP – Bucharest).

Nadia Badea (Clifford Chance Badea), Mădălina Neagu (Schoenherr, în urcare față de anul trecut) și Miruna Suciu (fondator Suciu Popa), au fost poziționați pe a doua bandă în secțiunea celor mai buni avocați de Corporate/M&A, pe treapta următoare fiind evidențiați Ileana Glodeanu (Wolf Theiss, în urcare față de anul trecut), Florian Nițu (Popovici Nițu Stoica & Asociații), Alexandru Reff (Reff & Asociații) și Anda Rojanschi (D&B David și Baias).

A patra bandă este ocupată de Alexandru Birsan (PeliFilip), Ruxandra Bologa (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen), Anca Danilescu (Zamfirescu Racoți & Partners), Markus Piuk (Schoenherr si Asociatii SCA), Răzvan Popa (Kinstellar SCA), Mihai Ristici (Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP), Alina Stancu Birsan (PeliFilip), Bogdan Constantin Stoica (Popovici Nițu Stoica & Asociații), Anda Todor (Dentons).

În Band 5 se regăsesc Cătălin Grigorescu (bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ) și Ramona Volciuc-Ionescu (Volciuc-Ionescu SCA).


În această ediție, Chambers Global nu mai nominalizează niciun avocat care activează în România, dar are expertiză și în alte țări. Anul trecut, aici figura Jörg K Menzer (Noerr), iar în 2016, pe același palier stăteau și Bryan Jardine (Wolf Theiss), Daniel Torsher (Kinstellar SCA), Gianluca Carlesso (Tonucci & Partners) și Daniele Iacona (Schönherr).

Mai jos este clasamentul Chambers Global 2018, secțiunea Ranked Lawyers, aria de practică Fuziuni & Achiziții și Corporate. Band 1 este destinată avocaților de top, iar Band 2, 3, 4 si 5 îi nominalizează pe cei mai buni profesioniști din această arie de practică. Ordinea în care am prezentat avocații este aleatoare.


Leading Individuals (Romania)


Eminent Practitioner
Sorin David (D&B David si Baias)

Band 1
Cătălin Băiculescu  (Țuca Zbârcea & Asociații)
Lucian Bondoc (Bondoc & Asociatii in alliance with White & Case)
Adriana I Gaspar  (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
Marian Dinu  (DLA Piper Dinu SCA)
Horea Popescu  (CMS)
Costin Tărăcilă  (Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP )
Cristina Filip  (Peli Filip)


Band 2
Nadia Badea  (Clifford Chance Badea )
Mădălina Neagu  (Schönherr )
Miruna Suciu  (Suciu Popa)


Band 3
Ileana Glodeanu (Wolf Theiss),
Florian Nitu (Popovici Nitu Stoica & Asociatii)
Alexandru Reff  (Reff & Associates)
Anda Rojanschi  (D&B David si Baias)


Band 4
Alexandru Birsan (PeliFilip)
Ruxandra Bologa (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen)
Bogdan Constantin Stoica  (Popovici Nitu & Asociatii)
Anca Danilescu  (Zamfirescu Racoti & Partners Attorneys at Law)
Markus Piuk (Schoenherr si Asociatii SCA )
Răzvan Popa  (Kinstellar SCA)Silviu Stoica  (Popovici Nitu & Asociatii)
Mihai Ristici (Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP )
Alina Stancu Birsan (Peli Filip)
Anda Todor  (Dentons)


Band 5
Cătălin Grigorescu (bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ )
Ramona Volciuc Ionescu (Volciuc Ionescu SCA)


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 319 / 4889
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Popovici Nițu Stoica & Asociații recrutează
„The Lawyer European Awards 2019”: 4 firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans” | PNSA, singura firmă domestica din lista scurtă a premianților. ZRP concurează la titlul „European litigation team of the year”
Clifford Chance Badea atrage un nou avocat senior în practica de M&A Real Estate
Topul problemelor din industria Pharma, creionat de avocații D&B David și Baias. Proiectele uneia dintre cele mai performante echipe de pe piața locală
ELLINT, alianța internațională a firmelor de avocați specializate în dreptul muncii, se extinde în România. Suciu | The Employment Law a intrat în rețea
Promovări în conducerea Mușat & Asociații: Paul Buta, Iulian Popescu și Răzvan Stoicescu devin Deputy Managing Partners | Partenerul Octavian Popescu se retrage
Andreea Bende, promovată în calitate de Partener în cadrul NNDKP IP
LegiTeam: PeliFilip recrutează avocați pentru departamentul de Real-estate
bpv Grigorescu Ştefănică a asistat Molex SUA, în consolidarea prezenței sale pe piața din România. Colaborare cu Jones Day
PeliFilip a reprezentat cu succes Hidroelectrica într-un litigiu complex de dreptul muncii
Câți avocați au firmele de top în evidențele Baroului, la început de an. Plutonul fruntașilor și-a schimbat structura, iar tendința a fost de micșorare a efectivelor, în 2018
Problemele juridice cu care se confruntă clienții din sectorul farma, descrise de avocații STOICA & Asociații. O reglementare importantă în 2019 privește lista de medicamente de interes strategic pentru România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...