ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dentons lansează serviciul Nextlaw In-House Solutions

17 Noiembrie 2017   |   BizLawyer

Serviciile oferite încep de la furnizarea de soluții pentru îmbunătățirea managementului relațiilor cu consilierii externi și a cheltuielilor cu serviciile juridice, până la promovarea inovației și tehnologiilor juridice pentru creșterea calității operaționale a departamentelor juridice.

 
 
Dentons a lansat astăzi Nextlaw In-House Solutions – serviciul strategic de consultanță oferit cu sprijinul a peste 50 de foști șefi de departamente juridice din companii din întreaga lume, destinat să ofere consilierilor juridici din companii, soluții multidisciplinare integrate.

Consilierii juridici joacă un rol din ce în ce mai important în companii din întreaga lume, însă de cele mai multe ori dispun de resurse limitate pentru a pune bazele unor operațiuni inovatoare și eficiente. Gestionarea noilor probleme juridice, a tehnologiilor juridice, a proceselor de achiziție și a diverselor tipuri de furnizori de servicii juridice, a devenit mai dificilă ca niciodată. Există o diferență semnificativă între așteptările clienților privind valoarea, inovația și operativitatea firmelor de avocatură, și eficacitatea cu care acestea răspund.


Având ca motor vocea clientului, Nextlaw In-House Solutions răspunde acestor provocări strângând laolaltă lideri ai departamentelor juridice din organizații internaționale cu experiență vastă și experți și profesioniști în tehnologii juridice și managementul proceselor din tot spectrul de operațiuni juridice, pentru a furniza servicii de consultanță, analiză a pieței și puncte de vedere fundamentate.

Serviciile oferite încep de la furnizarea de soluții pentru îmbunătățirea managementului relațiilor cu consilierii externi și a cheltuielilor cu serviciile juridice, până la promovarea inovației și tehnologiilor juridice pentru creșterea calității operaționale a departamentelor juridice. Echipa noastră are experiența și este capabilă să pregătească și să îndrume noii șefi de departamente juridice sau consilieri cu privire la aspecte de risc și conformitate, precum și să asigure sprijin intern interimar sau permanent, oriunde și oricând ar fi necesar.

"Dentons se află în fruntea mișcării de reinventare a profesiei juridice, iar Nextlaw In-House Solutions este un pas înainte în strategia amplă de a conduce transformarea radicală în industrie," a declarat Elliott Portnoy, CEO global Dentons.
 
"Prin lansarea Nextlaw Labs în 2015, Nextlaw Global Referral Network în 2016, Nextlaw Public Affairs Network în 2017, și acum Nextlaw In-House Solutions, Dentons își demonstrează calitatea de catalizator pentru schimbarea modului în care livrăm soluții clienților noștri în legătură cu problemele cu care se confruntă aceștia. Echipele din cadrul Nextlaw In-House Solutions se vor afla de aceeași parte a baricadei cu clienții lor, ajutându-i cu soluții la probleme reale cu care se confruntă un consilier juridic," a spus Joe Andrew, Chairman Dentons.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 97 / 4579
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
O nouă firmă de avocați specializați în Real Estate se lansează pe piață
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
Promovare în echipa de banking & finance a Schoenherr. Adina Damaschin devine counsel
Cei mai buni avocați de fuziuni și achiziții din România. Clasamentul Chambers Global 2018
CMS a consiliat consorțiul Raiffeisen Bank S.A. - Swiss Capital S.A. în oferta publică și listarea la bursă a companiei Purcari Wineries PLC
RTPR Allen & Overy a asistat Purcari Wineries în legătură cu Oferta Publică Inițială
PNSA a asistat Unirii View în obținerea unei finanțări de 23 mil. €. Banii merg în dezvoltarea clădirii de 19 etaje
Hategan Attorneys obține în instanță o victorie importantă pentru industria de energie regenerabilă
Stratulat Albulescu își consolidează echipa de Banking & Finance prin cooptarea lui Costin Teodorovici ca Partener
Avocații Mușat & Asociații spun că piața avocaturii de business va suferi schimbări majore în următorii ani, legate în principal de evoluția tehnicii, a dreptului, dar și a nevoilor curente ale clienților. Firma a creat un cadru de cooperare directă la nivel global cu compania Facebook și mizează pe o creștere cu cel puțin 10-15% a volumului activității, anul acesta
Niculeasa Law Firm obține pentru General Leasing anularea măsurilor asiguratorii în cuantum de cca. 42 mil. lei, dispuse de Direcția Regională Antifraudă Fiscală
Mușat & Asociații, NNDKP și ZRP, pe lista scurtă a premianților MIP în domeniul proprietății intelectuale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...