ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dentons lansează serviciul Nextlaw In-House Solutions

17 Noiembrie 2017   |   BizLawyer

Serviciile oferite încep de la furnizarea de soluții pentru îmbunătățirea managementului relațiilor cu consilierii externi și a cheltuielilor cu serviciile juridice, până la promovarea inovației și tehnologiilor juridice pentru creșterea calității operaționale a departamentelor juridice.

 
 
Dentons a lansat astăzi Nextlaw In-House Solutions – serviciul strategic de consultanță oferit cu sprijinul a peste 50 de foști șefi de departamente juridice din companii din întreaga lume, destinat să ofere consilierilor juridici din companii, soluții multidisciplinare integrate.

Consilierii juridici joacă un rol din ce în ce mai important în companii din întreaga lume, însă de cele mai multe ori dispun de resurse limitate pentru a pune bazele unor operațiuni inovatoare și eficiente. Gestionarea noilor probleme juridice, a tehnologiilor juridice, a proceselor de achiziție și a diverselor tipuri de furnizori de servicii juridice, a devenit mai dificilă ca niciodată. Există o diferență semnificativă între așteptările clienților privind valoarea, inovația și operativitatea firmelor de avocatură, și eficacitatea cu care acestea răspund.


Având ca motor vocea clientului, Nextlaw In-House Solutions răspunde acestor provocări strângând laolaltă lideri ai departamentelor juridice din organizații internaționale cu experiență vastă și experți și profesioniști în tehnologii juridice și managementul proceselor din tot spectrul de operațiuni juridice, pentru a furniza servicii de consultanță, analiză a pieței și puncte de vedere fundamentate.

Serviciile oferite încep de la furnizarea de soluții pentru îmbunătățirea managementului relațiilor cu consilierii externi și a cheltuielilor cu serviciile juridice, până la promovarea inovației și tehnologiilor juridice pentru creșterea calității operaționale a departamentelor juridice. Echipa noastră are experiența și este capabilă să pregătească și să îndrume noii șefi de departamente juridice sau consilieri cu privire la aspecte de risc și conformitate, precum și să asigure sprijin intern interimar sau permanent, oriunde și oricând ar fi necesar.

"Dentons se află în fruntea mișcării de reinventare a profesiei juridice, iar Nextlaw In-House Solutions este un pas înainte în strategia amplă de a conduce transformarea radicală în industrie," a declarat Elliott Portnoy, CEO global Dentons.
 
"Prin lansarea Nextlaw Labs în 2015, Nextlaw Global Referral Network în 2016, Nextlaw Public Affairs Network în 2017, și acum Nextlaw In-House Solutions, Dentons își demonstrează calitatea de catalizator pentru schimbarea modului în care livrăm soluții clienților noștri în legătură cu problemele cu care se confruntă aceștia. Echipele din cadrul Nextlaw In-House Solutions se vor afla de aceeași parte a baricadei cu clienții lor, ajutându-i cu soluții la probleme reale cu care se confruntă un consilier juridic," a spus Joe Andrew, Chairman Dentons.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 284 / 4761
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...