ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dentons și-a desemnat directorul global al departamentului de inovație

20 Decembrie 2017   |   BizLawyer

Din noua funcție, John Fernandez va conduce proiectul de inovație al Dentons – Project Innovation – și va superviza inițiativele din portofoliul Nextlaw.

 
 
Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, l-a desemnat pe John Fernandez ca Global Chief Innovation Officer. Acesta va conduce proiectele de inovare ale Firmei.

John Fernandez a condus departamentul de inovație al Dentons SUA și ulterior a fost numit președinte global al Nextlaw Labs, un accelerator de business autonom activ în domeniul tehnologiei din sfera juridică, deținut în totalitate de Dentons. Nextlaw Labs lucrează îndeaproape cu avocații, profesioniștii și clienții Firmei în vederea identificării oportunităților de investiții și co-dezvoltare a noilor tehnologii care vor transforma industria juridică pentru a furniza clienților servicii de înaltă calitate.

Din noua funcție, John Fernandez va conduce proiectul de inovație al Dentons – Project Innovation – și va superviza inițiativele din portofoliul Nextlaw.


"Sunt încântat și onorat de numirea în noua funcție într-o firmă care deja a realizat mari salturi în furnizarea serviciilor inovatoare către clienți," a declarat John Fernandez.

Înainte de a se alătura Firmei, John Fernandez a fost Secretar Asistent al Departamentului de Comerț pentru Dezvoltare Economică sub administrația Obama. În acest rol, a reușit să transforme Administrația pentru Dezvoltare Economică într-o organizație de secol 21 și a lansat Departamentul pentru Inovație și Antreprenoriat. John a fost unul din principalii arhitecții  ai strategiilor regionale de inovație ale administrației Obama.

"Chiar înainte de a fi numit în această funcție, din rolul de președinte al Nextlaw Labs, John a ajutat Dentons să devină o firmă recunoscută la nivel mondial pentru inovația în profesia juridică," a spus Elliot Portnoy, CEO global al Dentons. "Îi lăsăm de acum cale liberă să ne ghideze în procesul de inovare în cadrul Firmei, la nivel global."

Dentons este cea mai mare firmă de avocatură din lume, oferind servicii valoroase și de calitate clienților de pe întregul mapamond. Dentons este unul din liderii desemnați de Global Brand Acritas Elite Index, câștigător al BTI Client Service 30 Awards și recunoscut de importante publicații juridice și de afaceri pentru serviciile inovatoare furnizate clienților săi, inclusiv prin fondarea Nextlaw Labs și Nextlaw Global Referral Network.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 249 / 4761
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...