ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

După un an de succes, RTPR Allen & Overy anunță un val de 11 promovări

04 Iulie 2019   |   BizLawyer

„Aceste promovări reflectă angajamentul RTPR de a atrage, menține și investi în cei mai buni avocați”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner RTPR Allen & Overy.

 
 
Casa de avocatură RTPR Allen & Overy a promovat mai mulți avocați (foto) ca urmare a contribuției personale la succesul firmei în 2018, gradului de implicare în proiecte și în mod special datorită aprecierii câștigate din partea clienților. Astfel, Ianita Țui și Poliana Gogu-Naum sunt promovate Counsel. Andrei Mihul și Bogdan Cordoș devin Senior Associates, în timp ce Diana Dimitriu și Vlad Stamatescu avansează la poziția de Managing Associates. De asemenea, avocații Vlad Druța, Mihnea Radu, Loredana Duică, Andreea Trică și Marina Giurgică sunt numiți Associates.

„Aceste promovări reflectă angajamentul RTPR de a atrage, menține și investi în cei mai buni avocați. Suntem foarte mândri de colegii noștri și de felul în care au evoluat și le mulțumim pentru munca de calitate și dedicarea lor. Doar împreună cu avocați extrem de talentați și cu o cunoaștere profundă a industriilor clienților noștri reușim să derulăm proiecte complexe ce implică o muncă juridică avansată. Pe lângă recunoașterea oficială, care se reflectă în titulatură, aprecierea clienților noștri este cea mai mare răsplată”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner RTPR Allen & Overy.


•    Ianita Țui are o experiență bogată în proiecte de real estate, ce acoperă diverse segmente cum ar fi: spații de birouri, proiecte rezidențiale, comerciale, de infrastructură și logistică, dar și în alte arii de practică precum: achiziţii publice, concesiuni, parteneriat public-privat, corporate și M&A, împrumuturi municipale, finanţări. De curând Ianita a asistat ING Business Shared Service (IBSS), divizia IT din România din cadrul grupului ING, în legătură cu închirierea unui spațiu cu o suprafață de 13.000 mp destinat noului sediu al companiei.
•    Poliana Gogu-Naum are o bogată experiență în domeniul bancar și financiar, acordând consultanţă juridică băncilor locale și internaționale și societăţilor privind operațiunile de credit sindicalizate și bilaterale. Printre proiectele de anvergură în care a fost recent implicată menționăm consultanța oferită unui sindicat de bănci în legătură cu o facilitate de credit în valoare de cca. 68 milioane de dolari acordată producătorului de aluminiu Alro. Poliana este recomandată de ghidurile juridice internaționale Legal 500 și IFLR1000 pentru practica de finanțări.
•    Andrei Mihul este specializat în tranzacții de M&A și dreptul concurenței. Recent Andrei a acordat consultanță Prime Kapital în legătură cu achiziția unui centru comercial situat în vestul României, precum și în legătură cu vânzarea unui portofoliu de real estate ce cuprinde nouă centre comerciale cu o suprafață totală de 67.959 mp către MAS Real Estate pentru un preț de 112,97 milioane de euro.
•    Bogdan Cordoș este specializat în tranzacții din sectorul energetic, fiind recunoscut ca „Next Generation Lawyer” în domeniul energiei și resurselor naturale de către prestigiosul ghid internațional Legal 500. De asemenea are experiență în diverse arii de practică, precum corporate, financiar-bancar, reglementare şi imobiliar. Bogdan a coordonat echipa de avocați care a asistat Electrica și filialele sale de distribuție în legătură cu unul dintre cele mai mari procese de reorganizare din România.
•    Diana Dimitriu are o experiență vastă în proiecte de dreptul muncii, cu privire la diverse aspecte cum ar fi transferuri complexe de angajați, concedieri colective și individuale, restructurări de personal, negocieri, precum și în tranzacții comerciale, fuziuni și achiziții, drept societar. Recent Diana a acordat asistență în legătură cu aspecte de dreptul muncii pentru Electrica.
•    Vlad Stamatescu oferă consultanță pentru companiile locale și internaționale în legătură cu diverse tranzacții comerciale, inclusiv fuziuni și achiziții, aspecte juridice generale cu privire la activitatea zilnică a societăților, înființarea, restructurarea și reorganizarea societăților. Printre proiectele sale recente se numără consultanța acordată DS Smith Plc în legătură cu achiziția EcoPack și EcoPaper, doi importanți producători de ambalaje și hârtie din România.
•    Vlad Druța, Mihnea Radu, Loredana Duică, Andreea Trică și Marina Giurgică asigură asistență pentru companii locale și internaționale din diverse sectoare de activitate în tranzacții din cele mai variate domenii, printre care fuziuni și achiziții, finanțări, piețe de capital, dreptul concurenței.

Alte proiecte complexe derulate de RTPR Allen & Overy în anul 2018:
•    Barclays Bank PLC în calitate de aranjor pentru Alpha Bank România în cadrul primului program emisiuni de obligațiuni ipotecare din România în valoare de 1 miliard Euro;
•    Sindicatul de bănci format din ING Bank N.V. prin intermediul ING Bank N.V. Amsterdam – sucursala București, Banca Comercială Română, Raiffeisen Bank SA și UniCredit Bank SA în legătură cu extinderea unei facilități de credit în valoare de 360 milioane dolari acordată grupului KMG International pentru acoperirea nevoilor curente în activitatea grupului;
•    CEECAT Capital în legătură cu vânzarea Brikston Construction Solutions S.A., unul dintre principalii jucători pe piaţa de materiale pentru zidărie şi finisaje din România, către grupul austriac Leier;
•    Reprezentarea cu succes a Societății Energetice Electrica S.A. în litigiul contra Societăţii de Administrare a Participațiilor în Energie, într-un dosar cu o miză de 800 milioane Euro;
•    Reprezentarea cu succes a marilor studiouri de film americane Paramount Pictures Corporation, Sony Pictures Entertainment Inc., Twentieth Century Fox Film Corporation, Universal City Studios Productions LLLP, Walt Disney Studios Motion Pictures și Warner Bros. Entertainment Inc. în litigii privind apărarea drepturilor lor de autor în România, inclusiv primul litigiu de „site blocking” din Europa Centrală și de Est prin care furnizorii de internet au fost obligaţi să blocheze accesul la o serie de site-uri pirat.


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1514 / 1697
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...