ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

KPMG Legal cooptează doi avocați de talie grea. Vlad Peligrad și Cătălin Oroviceanu se alătură echipei ca parteneri coordonatori

19 Februarie 2019   |   T. S.

Vlad Peligrad are peste 17 ani de practică juridică în companii internaționale de avocatură, iar Cătalin Oroviceanu are, de asemenea, peste de 17 ani de experiență atât în firme de avocatură locale și internaționale

 
 
KPMG Legal România își extinde echipa de Litigii, Corporate, Fuziuni și Achiziții prin cooptarea a doi avocați de top: Vlad Peligrad și Cătălin Oroviceanu, avocați cu experiență în companii din Magic Circle, se alătură echipei KPMG Legal ca parteneri coordonatori.

KPMG Legal România este o societate de avocatură în creștere, cu o gamă largă de specializări, bazându-se pe istoria îndelungată și valorile KPMG, îmbinând abilitățile juridice cu inovarea, spiritul de echipă și pasiunea autentică pentru profesie. Societatea este parte din rețeaua globală a KPMG Legal, a cărei strategie este dublarea numărului de avocați în următorii ani.

KPMG Legal România are cinci avocați parteneri conduși de Laura Toncescu, avocat cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul juridic și cu o specializare în servicii financiare. Nicoleta Mihai și Sebastian Olteanu, ceilalți doi avocați coordonatori, completează echipa de management a firmei, concentrată pe coordonarea strategiei echipei de 28 de avocați experimentați.


Vlad Peligrad are peste 17 ani de practică juridică în companii internaționale de avocatură, cu o experiență vastă în litigii & arbitraj, proceduri de insolvență, investigații de fraudă și gestionarea crizelor. Expertiza sa de specialitate include asistarea și reprezentarea marilor companii internaționale în toate tipurile de litigii: civile, fiscale, white collar, precum și arbitraje internaționale și locale. El a fost unicul câștigător al categoriei de Litigii pentru România în „Client Choice Awards 2016” și a fost inclus de „Chambers Global” și „Legal 500” în secțiunile lor de Soluționare a Litigiilor încă din 2015.

Vlad are și o vastă experiență tranzacțională în project finance, proiecte de infrastructură și concesiuni/proiecte de parteneriat public privat, precum și în finanțarea bancară și a tranzacțiilor pe piața imobiliară, acumulată atât în București, cât și în New York.

El are un doctorat în drept și a finalizat masterul în același domeniu în cadrul Facultății de Drept la The George Washington University, Washington, DC. Anterior, a fost coordonatorul practicii de arbitraj a Clifford Chance din București și a mai lucrat pentru birourile Salans din New York și București. Înainte să se alăture casei de avocatură Salans, Vlad a fost asociat în altă firmă de avocatură a unei companii din BIG4.Descoperă oportunitățile de recrutare de pe LegiTeam! GRATUIT.“Sunt bucuros să mă alătur echipei KPMG Legal și să adaug experiența mea practicii deja dezvoltate a firmei, cu scopul de a dezvolta o echipă de top de avocați de litigii și de a oferi clienților noștri o abordare integrată a proiectelor lor. Alături de consultanții fiscali și de afaceri deja recunoscuți ai KPMG vom asigura clienților noștri cele mai bune servicii de asistență juridică și reprezentare în relațiile lor cu autoritățile și instanțele din România.
Viziunea mea este să oferim clienților noștri nu numai servicii pur juridice, ci mai ales o consultanță strategică. Având profesioniștii și expertiza KPMG alături de noi, ne va ajuta să fim consultantul strategic de care are nevoie clientul, cu o înțelegere clară a industriei, afacerilor și nevoilor clientului, astfel încât să putem oferi servicii juridice adaptate pentru a satisface cel mai bine interesele clienților. Din această perspectivă, scopul nostru este să dezvoltăm echipa locală de litigii și arbitraj pentru clienții din toate sectoarele industriale, dar în special pentru multinaționale și instituțiile financiare locale și internaționale”, a spus Vlad.

Cătalin Oroviceanu are peste de 17 ani de experiență atât în firme de avocatură locale și internaționale, precum și lucrând pentru un fond de capital privat cu afaceri în România. De-a lungul anilor, el a fost implicat în numeroase tranzacții de fuziuni și achiziții în diferite sectoare economice, reprezentând atât cumpărători, cât și vânzători în timpul proceselor de audit juridic, de negociere și încheiere a contractelor de vânzare-cumpărare, de asociere în participațiune / contracte între acționari și contractelor de management. Cătălin a efectuat, de asemenea, diverse proceduri de restructurare (fuziuni și divizări) atât pentru investitori străini cât și locali. El publică în mod regulat articole de specialitate și a predat dreptul comercial timp de 10 ani la Facultatea de Drept a Universității din București. Deține un master în drept la Facultatea de Drept a University College London, precum si un doctorat în același domeniu. A fost până de curând coordonatorul departamentului juridic al Abris Capital Partners în Romania. Anterior, a lucrat pentru biroul din București al Clifford Chance, precum si pentru o firmă de avocatură afiliată unei companii Big 4.

Cătălin explică: “Aduc o experiență diversificată, câștigată nu numai în firmele de avocatură renumite, ci și în industrie. Îmi place să cred că acest lucru îmi oferă un avantaj unic, deoarece pot să văd lucrurile nu numai din perspectiva avocatului, ci și din perspectiva comercială a clientului. Oamenii care au lucrat cu mine de-a lungul timpului spun că am o abordare practică și orientată spre soluții.
Piața de servicii juridice de Corporate și M&A este foarte competitivă în zilele noastre, cu un număr semnificativ de firme de avocatură care oferă aceste servicii, cu o presiune asupra onorariilor și, uneori, o reducere a calității. Din punctul meu de vedere, KPMG Legal este bine echipat pentru a concura cu succes pe această piață. Afilierea cu KPMG ne oferă un avantaj unic de a putea oferi o abordare holistică și de a furniza servicii integrate (consultanță de afaceri, fiscalitate și servicii juridice) cu un nivel ridicat de calitate, care pot fi benefice clienților și partenerilor de afaceri ai acestora. Conștientizarea dezvoltării tehnologice și poziția față de resursele umane a KPMG Legal (și KPMG în general) sunt alte puncte cheie care, pe termen mediu și lung, vor face diferența în acest mediu în continuă schimbare al serviciilor juridice.”Intră pe
www.in-houselegal.ro pentru a vedea opiniile unor profesioniști care ocupă poziții de top în companii importante, urmărește temele dezvoltate de avocați sau membri ai comunității in-house și propune subiecte. Suntem alături de tine!Laura Toncescu spune: “La KPMG Legal România, încrederea, profesionalismul și excelența sunt în topul listei noastre de priorități. În acest context, sunt încântată că Vlad și Cătălin se alătură echipei noastre și, având în vedere colaborarea noastră din trecut, sunt convinsă că vor contribui cu experiența si calitățile lor profesionale și personale pentru a oferi clienților noștri servicii  unice pe piață.”

René Schöb, Head of Tax & Legal, adaugă: ”Colaborarea cu Vlad și Cătălin demonstrează ambiția noastră de a dezvolta echipa de avocați și de a ne extinde amprenta pe piață prin atragerea unor profesioniști experimentați și foarte bine pregătiți. Înțelegem de la clienții noștri că aceștia apreciază valoarea serviciilor integrate care includ consultanță fiscală, servicii juridice și consultanță de afaceri, deoarece reduc durata unui proiect și asigură un rezultat armonizat în proiecte inter-funcționale. Continuând și digitalizarea practicii noastre, vom fi bine pregătiți pentru viitoarele provocări ale pieței de servicii juridice care se confruntă cu provocări tehnologice. "
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 105 / 5014
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
NNDKP a asistat Globalworth într-o tranzacție pentru dezvoltarea unui proiect logistic în Chitila. ‘Un partener cu tradiție, ne bucurăm că l-am avut alături de noi și de această dată’, spun reprezentanții Globalworth
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează asistentă|secretară recepție
Bucharest Arbitration Days – termenul de înscriere a fost prelungit până la data de 31 mai 2019
Business Crime: Țuca Zbârcea & Asociații a obținut, anul trecut, soluții de clasare în faza de urmărire penală într-un număr considerabil de cauze pentru clienți ce au avut calitatea de suspecți sau inculpați. Manuela Gornoviceanu, Managing Associate: Nu există intenții reale de relaxare a legislației anticorupție
Cum acționează avocații Schoenherr în mandatele de Concurență. Georgiana Bădescu, Partener: Avem beneficiul unui know-how extraordinar la nivel european și regional, pe care îl fructificăm deplin în interesul clienților. Echipa e orientată în permanență spre învățare și perfecționare
Din vorbă-n vorbă cu Cătălin Micu, partener după ultima rundă de promovări de la ZRP. ”Pentru client, proiectul său este cel mai important, iar avocatul trebui să-l trateze ca atare. Implicarea și disponibilitatea sunt principalele calități cerute unui avocat”
Bondoc și Asociații câștigă definitiv un litigiu privitor la prețurile de vânzare a medicamentelor
Cum percep avocații Budușan Albu & Asociații, prima firmă de penal-comercial înființată în Romania, piața de Businees Crime și cum văd modernizarea sistemului judiciar. Carte de vizită impresionantă: clientelă sofisticată, cazuri complexe și de multe ori transfrontaliere, sume în dispută de peste 1 mld. €
Avocații Enache Pirtea & Asociații au intrat în marile dosare de Business Crime încă din primul an de activitate. Pentru a gestiona relația cu organele de urmărire penală sau cu instanțele de judecată, îți trebuie o doză foarte mare de combativitate și perseverență, dar și un stomac tare și nervi de oțel, spun fondatorii firmei
Biroul Dentons din București are în lucru tranzacții de zeci de milioane de euro în Real Estate. Bogdan Papandopol, Partener: Se observă un grad crescut de „sofisticare” a tranzacțiilor; de cele mai multe ori, atât perioada de due diligence, cât și negocierile, sunt mai extinse
Dublă victorie pentru Suciu Popa la Londra, în cadrul Galei de Premiere Euromoney - Benchmark Litigation Europe Awards. Suciu Popa, firma anului în litigii, Luminița Popa, avocatul anului
Avocații de Real Estate de la ZRP au pe masa de lucru proiecte de investiții în agricultură, locuințe și birouri. Alina Güler, Senior Associate: Avem clienți care studiază potențialul terenurilor logistice, în timp ce alții urmăresc achiziția de spații industriale de producție
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...