ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

‘Leading lawyers’ in Romania, ediția 2018: Țuca Zbârcea & Asociații și Popovici Nițu Stoica & Asociații au cei mai mulți avocaţi recomandaţi de IFLR 1000

24 Octombrie 2017   |   Maria Teodoru

Avocatii evidentiati sunt in cele mai multe cazuri parteneri în societăţile de pe piaţa locală, numele lor regăsindu-se si în denumirea firmei (name partners). Unii dintre ei sunt fondatori sau coordonatori ai acestor firme. Talentul le este elogiat de clienţi, de multe ori avocatii fiind recomandaţi pentru că au cea mai bună expetiză, sunt capabili şi inovativi.

 
 
47 din cei 125 de avocati considerati a fi cei mai buni de pe piata locala (Highly regarded, Notable practitioner sau Rising star) de catre ghidul juridic international IFLR 1000 apartin anul acesta firmelor Tuca Zbarcea & Asociatii (TZA - 13 avocati), Popovici Nitu Stoica & Asociatii (PNSA - 10 avocati), CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang, Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu - Allen & Overy si Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (fiecare dintre acestea cu cate 8 avocati).


Clasamentul firmelor care au dat cei mai multi avocati considerati ''Leading lawyers'' continua cu Schoenherr & Asociaţii (8 avocati) si Clifford Chance Badea (7 avocati).

Cu cinci avocati sunt listate firmele Dentons Europe - Todor & Asociaţii si Muşat & Asociaţii, iar cu patru  - Bondoc & Asociaţii in alliance with White & Case, Suciu Popa, si Kinstellar.

Urmeaza, cu 3 avocati considerati ''Leading lawyers'', Zamfirescu Racoti & Partners, PeliFilip, DLA Piper Dinu, D&B David & Baias, bpv Grigorescu Ştefănică, Bulboaca & Asociaţii si Leroy & Asociaţii.

Cu cate 3 avocati listati in sectiunea ''Leading lawyers'' vin la rand Kinstellar, bpv Grigorescu Ştefănică, Bulboaca & Asociaţii si D&B David and Baias.

Cu cate 2 avocati sunt firmele Dinulescu & Maxim, Reff & Asociaţii, Vernon David, Volciuc-Ionescu, Wolf Theiss & Asociaţii.

Clasamentul este incheiat de Maravela & Asociaţii, Voicu & Filipescu, Biris Goran, Botezatu & Asociatii, Eversheds Sutherland, Pavel Margarit & Asociaţii, Ionescu Miron, KPMG Legal – Mihăilă Mihai Olteanu, cu cate un avocat considerat Leading Lawyer.

Avocatii evidentiati sunt in cele mai multe cazuri parteneri în societăţile de pe piaţa locală, numele lor regăsindu-se si în denumirea firmei (name partners). Unii dintre ei sunt fondatori sau coordonatori ai acestor firme. Talentul le este elogiat de clienţi, de multe ori avocatii fiind recomandaţi pentru că au cea mai bună expetiză, sunt capabili şi inovativi.

Leading lawyers in Romania (selecție)

Țuca Zbârcea & Asociații

Cătălin Băiculescu
Ştefan Damian
Mihai Dudoiu
Silvana Ivan
Şerban Pâslaru
Florentin Ţuca
Gabriel Zbârcea
Cristian Radu
Ciprian Timofte
Sorin Vlădescu
Gabriela Anton
Vlad Cercel
Cornel Popa

Popovici Nițu Stoica & Asociații

Alexandru Ambrozie
Irena Anca Tudorie
Valentin Creata
Ciprian Donțu
Florian Nitu
Ernest-Virgil Popovici
Bogdan Stoica
Codrin Luta
Vlad Neacșu
Ramona Pentilescu

NNDKP

Gabriela Cacerea
Adina Chilim-Dumitriu
Adriana Gaspar
Stefan Ionescu
Ruxandra Maria Bologa
Manuela Nestor
Alina Radu
Valentin Voinescu

CMS Romania

Simon Dayes
Roxana Fratila
Simona Marin
Loredana Mihailescu
Horea Popescu
Varinia Radu
Cristina Reichmann Virtopeanu
Dragos Stratone

Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu - Allen & Overy

Andreea Burtoiu
Loredana Chitu
Poliana Naum
Victor Padurari
Alexandru Retevoescu
Mihai Ristici
Alina Stăvaru
Costin Tărăcilă

Clifford Chance Badea

Daniel Badea
Nadia Badea
Adrian Cazan
Madalina Rachieru
Andreea Sisman
Ioana Talnaru
Cosmin Anghel

Dentons Europe - Todor & Asociaţii

Claudiu Munteanu-Jipescu
Anda Todor
Perry Zizzi
Magdalena Raducanu
Bogdan Papandopol

Mușat & Asociații

Monia Dobrescu
Gheorghe Muşat
Mona Muşat
Răzvan Stoicescu
Vlad Cordea

Suciu Popa

Miruna Suciu
Luminita Popa
Dan Ciobanu
Cleopatra Leahu

Bondoc & Asociații

Lucian Bondoc
Mihaela Bondoc
Simona Petrișor
Diana Ispas

Zamfirescu Racoți & Partners

Anca Danilescu
Ioana Racoti
Elena Iacob

Reff & Asociaţii

Andrei Burz-Pinzaru
Georgiana Singurel

Wolf Theiss

Ciprian Glodeanu
Ileana Glodeanu
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 317 / 4763
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Associates - Associate | Corporate and M&A
Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
Cele mai importante modificări normative de care companiile ar trebui să țină cont într-o procedură de achiziții publice, explicate de avocații Clifford Chance Badea. Proiectele firmei în această arie de practică
NNDKP și Wolf Theiss, în finanțarea de 46 mil. E obținută de Globalworth de la BCR. Banii vor merge în dezvoltarea Renault Bucharest Connected
Schoenherr, EY Romania și Maravela|Asociații, în tranzacția prin care belgienii de la United Petfood preiau activitățile de producție și distribuție ale liderului local în producția de hrană uscată pentru animale
Reff & Associates - Senior Associate | Corporate and M&A
Avocații Suciu Popa spun că un program de conformare poate fi o oportunitate de prevenție și reducere a expunerii. Ghidul de conformare elaborat de Consiliul Concurenței reprezintă un punct de start pentru firmele care doresc să devină responsabile în acest domeniu
LegiTeam: Bohâlțeanu & Asociații recrutează avocați stagiari
Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...