ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Maravela|Asociații intră în noul an cu o echipă consolidată. Trei avocați cu experiență se alătură firmei

11 Februarie 2019   |   BizLawyer

Raluca Ciocârlan, Roxana Neacșu și Flavia Ștefura s-au alăturat echipei de consultanță.

 
 
Maravela|Asociații a început noul an cu o echipă de consultanță consolidată, urmare a avocaților recrutați recent și a seriei de promovări interne.

Astfel, în ordine alfabetică, s-au alăturat echipei de consultanță Raluca Ciocârlan, Roxana Neacșu și Flavia Ștefura. . .

Raluca Ciocârlan, senior associate, asistă importanți clienți locali și internaționali în aspecte de drept comercial, societar, fuziuni și achiziții. Raluca deține un Master (LL.M) în Drept European de la Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne și a făcut parte, pentru 4 ani, din echipa SCA Leroy și Asociații, iar înainte a fost în echipa Bulboacă și Asociații. Este membră a Baroului București din anul 2003.


Roxana Neacșu
, senior associate, a avut un parcurs profesional ascendent, timp de 11 ani în cadrul firmei Gruia Dufaut, biroul din București. Raluca asistă numeroși clienți majori, activi în diverse sectoare ale economiei, în numeroase aspecte de drept societar și dreptul muncii. Deține o diplomă de Master (LL.M) în Drept European, acordată de Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne și este membru al Baroului București din anul 2007.

Flavia Ștefura, associate, asistă clienți în materie de proprietate intelectuală, protecția datelor cu caracter personal și dreptul concurenței, dar este implicată și în mandate de dreptul muncii și drept societar. Anterior făcând parte din echipele NNDKP și Peli Filip, Flavia deține o diplomă de licență (LL.B) în drept acordată de Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne și a fost admisă în Baroul București în anul 2012.

Deși creșterea volumului de lucru de la o perioadă la alta este, fără îndoială, unul dintre principalii factori ai lărgirii echipei, suntem mereu în căutare de talente. Suntem mândri să avem alături avocați talentați, care au dorit să pună umărul, alături de noi, la dezvoltarea continuă a firmei.
                                                  Alina Popescu, partener fondator al Maravela|Asociații

Ne bucurăm să vedem că ne acordă încredere avocați cu un parcurs profesional remarcabil, care au încredere în evoluția pe care o vor avea în cadrul firmei noastre. Acest lucru înseamnă că mandatele și renumele pe care le avem, modul în care ne-am dezvoltat și modul de lucru pe care îl oferim vorbesc de la sine.”
                                               Gelu Maravela, partener fondator al Maravela|Asociații

Maravela|Asociații este una dintre casele de avocatură tinere, care a reușit să se impună într-un timp scurt în “liga mare” a avocaturii de business. Încă de la aparitia sa pe piață, firma a avut de la an la an o creștere substanțială, adoptând o strategie care până acum și-a dovedit eficiența. Succesul se datorează unei cunoaşteri în detaliu a realităților mediului de afaceri şi a legislației și practicii aferente, la care se adaugă o abordare orientată către client, inovatoare şi creativă. În spatele succesului se află, totodată, nenumărate ore de muncă asiduă şi efort susţinut al întregii echipe, sub coordonarea avocaților asociați.

Reamintim că  Maravela|Asociații a fost desemnată in aprilie, anul trecut, la Londra,“Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani” de catre publicatia britanica The Lawyer, în cadrul ceremoniei de premiere „The Lawyer European Awards 2018”. De semenea, casa de avocatură a primit și titlul de Highly Commended pentru “European Law Firm of the Year”.

2018 a fost al patrulea an în care The Lawyer recunoaște performanțele Maravela|Asociații, punând-o pe lista scurtă a finaliștilor și al doilea an consecutiv în care firma coordonată de Gelu Maravela și Alina Popescu primește cea mai înaltă apreciere din partea juraților. Reamintim ca și în 2017 Maravela|Asociații a fost desemnată ”Firma de avocatură a anului” în România de către The Lawyer.

Mai multe informații despre echipa, ariile de practică și serviciile Maravela|Asociații sunt disponibile pe pagina oficială a firmei la http://www.maravela.ro.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1663 / 1696
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...