ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Maravela|Asociaţii devine membru al rețelei globale GGI. Gelu Maravela: Suntem pregătiți să ne mărim portofoliul de clienți și să aducem plus valoare celor existenți, prin recomandări de înaltă calitate, la nivel global

13 Septembrie 2017   |   BizLawyer

GGI deține în prezent 566 de membri atent selecționați la nivel mondial, din 123 de țări, acționând global și unitar, păstrându-și în același timp independența.

Gelu Maravela, Managing Partner al Maravela|Asociatii. In medalion - Marco Izzo, COO al GGI

 
 
Începând cu luna septembrie, Maravela|Asociații este membru independent reprezentând jurisdicția română al GGI, una dintre primele zece alianțe internaționale de firme de contabilitate, consultanță și avocatură.

GGI (Geneva Group International AG) este o rețea globală de firme independente, reunind experți la nivel mondial, ce oferă consultanță pe plan local cu privire la legislația aplicabilă, reglementare și strategie. Prezența în numeroase jurisdicții reprezintă o poartă deschisă către piața globală, facilitând accesul către firme cu standarde înalte de calitate și professionalism în aproape toate centrele financiare și comerciale importante de pe mapamond.

Fondată în anul 1995 de către Claudio G. Cocca, co-partener al unei firme de consultanță fiscală și contabilitate din Elveția, GGI a fost inițial o alianță de consultanți fiscali și contabili. În urma solicitării membrilor și sesizării managementului, începând cu anul 1997, GGI și-a deschis porțile către firme de avocatură și consultanță, devenind astfel o alianță cu adevărat pluridisciplinară.


GGI deține în prezent 566 de membri atent selecționați la nivel mondial, din 123 de țări, acționând global și unitar, păstrându-și în același timp independența.

 “Suntem bucuroși să facem parte dintr-o alianță internațională cu renume, ce facilitează accesul companiilor globale la servicii juridice românești de calitate, fie că doresc oportunități de business în afara granițelor sau necesită suport și servicii la nivel internațional. Suntem încrezători în afilierea noastră la GGI și suntem pregătiți să ne mărim portofoliul de clienți și să aducem plus valoare celor existenți, prin recomandări de înaltă calitate, la nivel global.
Suntem fericiți să urăm bun venit noului membru GGI din București. Maravela|Asociații va întări poziția alianței noastre globale în regiune și va fi o referință importantă în materie de servicii juridice pentru toți membrii GGI, la nivel mondial. Felicităm partenerii și echipa Maravela|Asociații și privim cu încredere spre o colaborare de lungă durată.
Mai multe informații despre GGI sunt disponibile pe pagina oficială a alianței la adresa https://www.ggi.com/.
Detalii despre echipa și serviciile Maravela|Asociaţii la adresa http://www.maravela.ro.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 181 / 4584
 

Ascunde Reclama
 
 
 
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...