ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Maravela|Asociații, partenerul român al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500. 10 români, printre cei mai puternici General Counsels din regiune

23 Noiembrie 2017   |   BizLawyer

O ceremonie elegantă a avut loc în Praga, la începutul lunii noiembrie, unde reprezentanții Maravela|Asociații au fost prezenți pentru a îi cunoaște și felicita pe cei recunoscuți și incluși pe listă, alături de alți reprezentanți ai partenerilor regionali ai evenimentului.

 
 
Maravela|Asociații este partenerul român al GC Powerlist pentru Europa Centrală și de Est, compilație a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenți și inovatori General Counsels din regiune. .

În urma nominalizării și evaluării din partea cercetătorilor The Legal 500, cei mai importanți General Counsel din regiune sunt recunoscuți și incluși pe această prestigioasă listă. Firmele de avocatură care au făcut nominalizările recunosc rolul cheie avut de General Counsels în formarea sau schimbarea opiniilor în companiile și industriile în cadrul cărora activează, în dezvoltarea soluțiilor practice pentru rezolvarea problemelor complexe și crearea de structuri inovatoare pentru a se asigura că funcția de consilier juridic/avocat intern contribuie la dezvoltarea afacerii, în același timp definind un model de afaceri demn de urmat.


O ceremonie elegantă a avut loc în Praga, la începutul lunii noiembrie, unde reprezentanții Maravela|Asociații au fost prezenți pentru a îi cunoaște și felicita pe cei recunoscuți și incluși pe listă, alături de alți reprezentanți ai partenerilor regionali ai evenimentului.

Din România, au fost incluși 10 General Counsel, respectiv: Adina Calfa-Dudoiu, Legal Director – Roșia Montana Gold Corporation, Radu Culic, Legal, Director – Roche România, Ramona Ene, Legal Manager (România & Bulgaria) – Cargill, Sorina Ilie, Head of Legal – Agrana România, Minerva Ioniță, Legal team leader – Arctic, Bogdan Pleșuvescu, Executive director, Chief Legal Officer – Banca Transilvania, Mihaela Popescu, Legal and Compliance Director – Getback Recovery Romania (Fost Head of Legal al Mercedes-Benz Financial Services), Gabriela Popescu, Legal attorney – Microsoft România, Ioana (Bosinceanu) Regenbogen, Director, Head of Legal and Corporate Affairs - ING Bank Amsterdam, Filiala București și Mihaela Scărlătescu, Head of Legal and Compliance Department - A&D Pharma (Europa Centrală și de Est).

Portalul In-house Legal i-a prezentat pe cei zece coordonatori ai departamentelor juridice din companii de talie mare care au intrat anul acesta pe lista celor mai influenți GC (General Counsels) din Europa Centrală și de Est, intocmită de directorul juridic international Legal 500. 
Suntem încântați de faptul că The Legal 500 au dedicat această ediție regiunii ECE și îi felicităm călduros pe toți cei incluși în rândurile GC Powerlist!  General Counsels de astăzi sunt facilitatori ai afacerilor și un element cheie în buna cooperare dintre corporații și avocații externi. Aceștia interpretează prevederile legale în folosul afacerii, astfel facilitând succesul și creșterea acesteia. În plus, aceștia gestionează bugete importante, sunt puntea de legătură dintre afacere și legislația direct aplicabilă și administrează relații externe ce reprezintă adevărate provocări, într-un peisaj dinamic al firmelor de avocatură. Adresăm din nou felicitări fiecărui GC nominalizat și ne exprimăm întreaga recunoștință și apreciere pentru toți consilierii juridici și avocații in-house cu care am lucrat de-a lungul întregii noastre cariere.

Gelu Maravela și Alina Popescu, Managing Partners ai Maravela|AsociațiiCEE GC Powerlist se regăsește integral aici iar mai multe informații despre Maravela|Asociații sunt disponibile la http://www.maravela.ro.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 281 / 4763
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Associates - Associate | Corporate and M&A
Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
Cele mai importante modificări normative de care companiile ar trebui să țină cont într-o procedură de achiziții publice, explicate de avocații Clifford Chance Badea. Proiectele firmei în această arie de practică
NNDKP și Wolf Theiss, în finanțarea de 46 mil. E obținută de Globalworth de la BCR. Banii vor merge în dezvoltarea Renault Bucharest Connected
Schoenherr, EY Romania și Maravela|Asociații, în tranzacția prin care belgienii de la United Petfood preiau activitățile de producție și distribuție ale liderului local în producția de hrană uscată pentru animale
Reff & Associates - Senior Associate | Corporate and M&A
Avocații Suciu Popa spun că un program de conformare poate fi o oportunitate de prevenție și reducere a expunerii. Ghidul de conformare elaborat de Consiliul Concurenței reprezintă un punct de start pentru firmele care doresc să devină responsabile în acest domeniu
LegiTeam: Bohâlțeanu & Asociații recrutează avocați stagiari
Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...