ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mușat & Asociații cooptează 3 noi parteneri equity și promovează alți 7 în poziții de senioritate în firmă

15 Ianuarie 2021   |   BizLawyer

Impreuna cu numirea celor trei parteneri, firma a recunoscut meritele, expertiza si dedicarea avocatilor sai seniori:

Cosmin Libotean, Andra Mihalache si Cristi Tudor - noii parteneri equity ai firmei Musat & Asociatii

 
 
Casa de avocatura Musat & Asociatii anunta cooptarea a 3 noi parteneri equity din randurile elitei panelului propriu de avocati, precum si promovarea altor 7 avocati in pozitii de senioritate aferente practicilor de Litigii si Arbitraj, Restructurare si Insolvents, Fuziuni si Achizitii, Sanatate si Domeniul Farmaceutic, Infrastructura si Achizitii Publice si Dreptul Muncii.

„Calitatea parteneriatului unei firme nu a fost niciodata mai importanta. Rolul partenerilor, în special al partenerilor equity, este esential în consolidarea standardelor firmei, dar si pentru cresterea calitatii prestatiei avocatiale pentru clienti. Prin recunoasterea performantei colegilor nostri, firma continua strategia de consolidare a practicilor sale ce au contribuit semnificativ la succesul Musat & Asociatii într-o perioada plina de provocari”, declara Gheorghe Musat, Managing Partner.  


Cosmin Libotean este un experimentat profesionist al dreptului, cu o excelenta reputatie si experienta de peste 15 ani în litigii comerciale si contencios administrativ, dar si in solutionarea unor complexe dispute in materia achizitiilor publice. Cooptarea lui Cosmin in randul parteneriatului equity al firmei vine ca o recunoastere a succesului sau profesional in reprezentarea in fata instantelor de judecata nationale si internationale a unui numar impresionant de companii de top din diverse domenii – financiar/bancar, farma, media sau retail, in dosare de anvergura si cu implicatii financiare considerabile. Mai mult, alaturarea lui Cosmin la nucleul partenerial al firmei contribuie în mod semnificativ la intarirea practicii de litigii si arbitraj, oferind clientilor firmei experienta unui serviciu impecabil, in linie cu aprecierea primita de litigantii MUSAT & ASOCIATII de-a lungul anilor pentru promptitudinea si eficienta dovedite in gestionarea unor cauze complexe in fata instantelor de judecata sau a celor arbitrale.

Andra Mihalache, recent promovata în pozitia de Partener, este un avocat litigant cu un acut simt pentru subtilitate si reputatia unor solutii inovatoare in gestionarea litigiilor de drept civil, asistând si reprezentand clienti din aproape toate industriile in dosare deopotriva dificile si sensibile. De-a lungul timpului, Andra a aparat interesele clientilor in dosare complexe, cu accent deosebit in materia restituirii proprietatilor preluate abuziv de regimul comunist, litigii comerciale si de contencios administrativ, dar si cele de reorganizare judiciara sau proceduri de faliment. Promovarea Andrei raspunde atat increderii de care se bucura din partea clientilor cat si a colegilor si confirma implicarea si rezultatele ei exceptionale in management-ul dosarelor litigioase încredintate de-a lungul ascensiunii ei în cadrul M&A.

Cristi Tudor este un excelent si reputat practician in insolventa, avand o experienta profesionala bogata, construita pe parcursul a mai bine de 15 ani de activitate in cadrul MUSAT & ASOCIATII. Cristi este implicat activ în practica de Restructurare & Insolventa a firmei, fiind in prezent co-coordonator al departamentului si asistand numerosi clienti de amploare din diverse sectoare, precum cele de infrastructura, energie, transport, constructii, servicii si tehnologie, in unele dintre cele mai ample si complexe mandate de restructurare & insolventa de pe piata.



Impreuna cu numirea celor trei parteneri, firma a recunoscut meritele, expertiza si dedicarea avocatilor sai seniori: Stefan Diaconescu, Mateea Predescu, Ana Maria Abrudan si Dragos Lungu, care astfel avanseaza in pozitia de Managing Associate.

Stefan Diaconescu se numara printre cei mai promitatori tineri avocati de drept penal al afacerilor, acumuland o experienta bogata in cadrul firmei in unele dintre cele mai complicate si rasunatoare dosare de investigare a criminalitatii economice din ultimii ani. Totodata, Stefan asista in mod frecvent clientii firmei in investigatii interne si in chestiuni sensibile de reglementare si conformare cu legislatia din domeniul transporturilor, energiei si proprietatii intelectuale. Precizia identificarii elementelor cheie, pertinenta solutiilor, maniera convingatoare de redactare si puterea argumentatiei in fata parchetelor si a instantelor de judecata sunt calitati cu care Stefan a impresionat in repetate randuri atat magistratii, colegii de breasla, cat si clientii asistati, iar aceste atuuri i-au adus inclusiv recunoasterea firmei.  

Mateea Predescu are o indelungata experienta in asistarea si reprezentarea clientilor firmei, cu precadere societati locale si internationale de renume din industria farmaceutica, in legatura cu unele dintre cele mai complexe aspecte de reglementare si conformitate aferente sectorului farmaceutic si medical. Mai mult, experienta ei acopera inclusiv asistare si reprezentare in litigii in legatura cu taxarea clawback si protectia consumatorului. In acest ultim domeniu, Mateea s-a remarcat prin obtinerea unor rezultate unanim recunoscute in piata, creatoare de jurisprudenta, care au facilitat deblocarea unor mecanisme de piata vizand aspecte de etichetare, ambalare si marketing al produselor de larg consum. Pertinenta sustinerilor, rigoarea, promptitudinea si bagajul juridic complet au fost atat elemente apreciate de-a lungul timpului de clientii asistati de Mateea cat si ratiuni ce au motivat promovarea ei in pozitia de Managing Associate.

Ana Maria Abrudan este unul dintre avocatii firmei cu o bogata experienta in zona de reglementare si conformitate, cat si în complexe tranzactii locale si multi-juridictionale. Ana Maria asista cu precadere societati multinationale din domenii puternic reglementate, precum infrastructura civila si militara, energie si resurse naturale, telecomunicatii, media & IT si este recunoscuta ca un reputat profesionist in dreptul mediului, achizitii publice si parteneriat public - privat. Experienta si eficienta consultantei avocatiale in domeniile sale de expertiza precum si calitatea solutiilor oferite au fost îndeosebi apreciate de clientii firmei in ceea ce priveste gestionarea interactiunilor dintre mediul privat si cel public, acolo unde implicarea Anei a deschis si potentat noi perspective investitionale, in ciuda neajunsurilor legislative.

Dragos Lungu este un avocat cu o experienta vasta in consultanta si litigii in materia dreptului muncii, asistand numerosi clienti locali si internationali intr-o gama larga de mandate dificile si de anvergura, precum cele de restructurare sau concediere colectiva, outsourcing, redactarea si negocierea contractelor individuale si colective de munca, contracte de management si relatii sindicale. Dragos s-a remarcat in repetate randuri prin rigoarea actului avocatial si supletea solutiilor oferite, creand incredere atat din partea angajatorilor cat si a angajatilor, fapt apreciat de clientii firmei ca un element rar si benefic consolidarii relatiilor de munca si reputatiei pe termen lung a angajatorilor. Totodata, capacitatea sa de sinteza si eficienta pledoariilor au reusit sa impresioneze instantele de dreptul muncii, facilitand astfel obtinerea unor rezultate extraordinare în dosarele sensibile gestionate de acesta.

Alaturand-se colegilor în zona de senioritate a consultantei avocatiale, Sirin Omer, Alin Sinocicu si Roxana Mihailescu au fost promovati in pozitia de Senior Associate, recunoscandu-li-se astfel aptitudinile si experienta acumulata de-a lungul anilor si rezultatele obtinute în asistarea cu succes a clientilor M&A.

Toti trei sunt avocati experimentati si destoinici, oferind consultanta juridica si reprezentare pentru clienti de prima marime din varii sectoare de activitate, atat locali cât si internationali, cu privire la aspecte de drept civil si comercial, drept administrativ, drept societar, achizitii publice, litigii si drept penal.

„Sunt incantat sa ii felicit pe avocatii promovati pentru acest bine meritat pas inainte in cariera lor. Desi un an agitat, suntem mandri sa sustinem in continuare dezvoltarea profesionala a colegilor nostri. Le multumim pentru efortul si contributia la succesul proiectelor M&A de pana acum si le uram totodata mult succes in noile roluri”, declara Gheorghe Musat, Fondatorul firmei.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1050 / 1700
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...