ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

NNDKP își consolidează serviciile în domeniul consultanței fiscale la nivel local

14 Septembrie 2017   |   BizLawyer

NNDKP oferă servicii juridice la nivel local în unele dintre cele mai dinamice centre economice din țară: Timișoara, Cluj, Brașov și Craiova.

Alina Timofti, Partener Taxe si unul dintre Coordonatorii NNDKP Consultantă Fiscală, Daniel Hadar, Tax Director biroul NNDKP Cluj

 
 
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anunțat astăzi cooptarea lui Daniel Hadar ca Tax Director al diviziei de Consultanță Fiscală, în cadrul biroului NNKDP din Cluj.

În perioada următoare, Daniel va dezvolta activitatea de consultanță fiscală în cadrul biroului local din Cluj, acționând ca un pilon esențial pentru crearea sinergiilor necesare pentru continuarea consolidării proiectului Legal & Tax. Daniel are o experiență profesională de 11 ani în consultanță fiscală dobândită în companii tradiționale de audit; este absolvent al Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune (Academia de Studii Economice, București) și este membru al Camerei Consultanților Fiscali.

„Cooptarea lui Daniel este o decizie strategică esențială pentru eficientizarea serviciilor de consultanță fiscală pe care le oferim deja clienților din Cluj și din județele adiacente. Clujul este cel de-al doilea birou regional unde decidem să atragem specialiști de prim rang, după Timișoara. Ne uităm atent la evoluția economică a diverselor regiuni ale țării, încercând să creionăm o abordare care să ofere răspunsuri concrete unor nevoi existente dar și potențiale - astfel, alocarea de resurse care vor fi angrenate la nivel local în domeniul fiscalității este un pas natural în strategia noastră de dezvoltare pe termen lung”, a declarat Alina Timofti, Partener Taxe și unul dintre Coordonatorii NNDKP Consultanță Fiscală.


„În ultimii 10 ani, Clujul a cunoscut o dezvoltare rapidă din punct de vedere economic, cu un impact social semnificativ, generându-se o creștere reală, vizibilă, ușor perceptibilă de către comunitatea de afaceri a performanței urbane și regionale. Prin crearea departamentului de consultanță fiscală din Cluj, clienții NNDKP cu activitate în această regiune, au de astăzi oportunitatea de a primi o soluție integrată la solicitările de natură juridică și fiscală.” a menționat Daniel Hadar, Tax Director biroul NNDKP Cluj.

NNDKP oferă servicii juridice la nivel local în unele dintre cele mai dinamice centre economice din țară: Timișoara, Cluj, Brașov și Craiova. În domeniul consultanței fiscale, NNDKP reunește competențe complementare din domeniul fiscal și juridic, având astfel capacitatea de a oferi, atât prin sediul central din București, cât și prin birourile teritoriale din Timișoara și Cluj, soluţii complete pe aspecte de o mare varietate şi complexitate companiilor locale și internaționale.

•    Înființată în 1990, NNDKP este în prezent cea mai mare și una dintre cele mai reputate case de avocatura active în Romania. În aprilie 2017, NNDKP a fost desemnată pentru a patra oară firma de avocatură a anului în România de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri juridice la nivel global.
•    NNDKP Consultanță Fiscală a luat naștere în 2008, fiind astăzi cea mai mare companie activă în acest domeniu asociată unei case de avocatură din România.
•    În anul 2014, NNDKP a decis completarea mesajului corporativ prin introducerea sintagmei "Legal & Tax" în urma unei simbioze ajunse la maturitate între consultanța juridică/litigii și consultanța fiscală.
•    Din anul 2016, integrarea serviciilor oferite este completată și de alianța strategică încheiată cu Transfer Pricing Services (TPS), principalul consultant fiscal independent în domeniul prețurilor de transfer, declinată inclusiv la nivel teritorial (Brașov și Cluj).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 176 / 4584
 

Ascunde Reclama
 
 
 
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...