ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

NNDKP promovează 3 noi parteneri începând cu 1 martie 2018. Alți 7 avocați din linia a doua fac un pas înainte în carieră

06 Martie 2018   |   BizLawyer

Începând cu 1 martie 2018 echipa NNDKP are 33 de parteneri (28 avocați și 5 consultanți fiscali), peste 130 de avocați și consultanți şi peste 80 de angajaţi în departamentele administrative.

 
 
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anunțat astăzi promovarea a trei avocați în structura parteneriatului.Această decizie reconfirmă strategia NNDKP de a stimula dezvoltarea internă a avocaților pe toate nivelurile de senioritate și de a continua consolidarea poziției sale ca unul dintre liderii pieței de avocatură de business din România.

Corina Dumitru și Răzvan Vlad au fost promovați parteneri în cadrul departamentului de Corporate/M&A, iar Lavinia Ioniță Rasmussen a fost promovată partener în cadrul practicii de Tranzacții Imobiliare.

Pe lângă promovările la nivelul parteneriatului, în cadrul echipei NNDKP au mai fost promovați patru avocați Asociați Manageri: Iurie Cojocaru (Mediu și Protecția Datelor, Ioana Grigoriu (Tranzacții Imobiliare), Mădălina Pancă (Corporate/M&A) și Alina Vizitiu (Corporate/M&A) și trei avocați Asociați Seniori: Irina Albu (Mediu și Protecția Datelor), Alina Dumitru (Proprietate Intelectuală) și Raluca Maier (birou NNDKP Cluj).


Începând cu 1 martie 2018 echipa NNDKP are 33 de parteneri (28 avocați și 5 consultanți fiscali), peste 130 de avocați și consultanți şi peste 80 de angajaţi în departamentele administrative.

Înființată în 1990, NNDKP este recunoscută în mod unanim drept unul dintre promotorii avocaturii de afaceri din România. În ultimele două decenii NNDKP s-a remarcat drept una dintre cele mai importante și respectate case de avocatură active în România, oferind servicii juridice companiilor locale și internaționale, instituțiilor financiare și antreprenorilor. NNDKP a fost prima societate de avocatură din România care a propus servicii IP asociate în mod uzual cu firmele de tip butic, prin NNDKP Consiliere în Proprietate Intelectuală cât și servicii juridice și fiscale integrate prin NNDKP Consultanță Fiscală. În anul 2016, NNDKP a încheiat o alianță strategică cu Transfer Princing Services SRL, iar anul acesta a fost anunțată o alianță strategică cu firma Cornerstone Communications.


Despre avocații parteneri:


Corina Dumitru
face parte din echipa NNDKP din anul 2007.
Ea are o experiență profesională de peste 15 ani în domeniul juridic. Corina este specializată în domeniul fuziunilor și achizițiilor, dreptului societar și tranzacțiilor comerciale, având de asemenea experiență semnificativă în drept bancar și finanțări. Corina a asistat un număr important de investitori, societăți naționale și multinaționale, bănci și instituții financiare în tranzacții de anvergură în România.

Mai multe detalii despre Corina: aici

Lavinia Ioniță Rasmussen face parte din echipa NNDKP din anul 2005.
Cu o experiență profesională de peste 12 ani, Lavinia își consolidează poziția de lider al zonei de servicii juridice prin promovarea ca Partener al practicii de Tranzacții Imobiliare a firmei. Experiența Laviniei acoperă toate segmentele specifice industriei, negociind și finalizând cu succes proiecte și structuri de business complexe, oferind asistență în configurarea tranzacțiilor, problematici în faza de dezvoltare, construcții și urbanism și aplicând soluții integrate de exit. Lavinia este totodată specialist în contracte de tip FIDIC.

Mai multe detalii despre Lavinia: aici

Răzvan Vlad face parte din echipa NNDKP din anul 2013.
El are o experiență de peste 14 ani în consultanță juridică. Răzvan este specializat în domeniul dreptului societar, fuziuni și achiziții precum și în aspecte specifice de reglementare și derulare a contractelor FIDIC în proiecte majore de infrastructură. Răzvan a asistat clienți în proiecte complexe din domeniile precum auto și industrie grea.

Mai multe detalii despre Răzvan: aici


Despre ceilalți avocați și consultanți promovați:

Iurie Cojocaru, Asociat Manager.
Cu o experiență profesională de peste 10 ani, Iurie asistă clienți în aspecte ce țin de protecția datelor cu caracter personal și dreptul mediului. A asistat de-a lungul timpului numeroase societăți naționale și multinaționale care activează în industrii precum auto, farmaceutică, telecomunicațiile sau alimentară.
De asemenea, Iurie asistă clienți în cadrul controalelor întreprinse de autoritatea de reglementare în domeniu protecției datelor cu caracter personal, precum și în legătură cu audituri de evaluare a conformității și training-uri personalizate privind protecția datelor, inclusiv cu privire la GDPR.

Mai multe detalii despre Iurie: aici

Ioana Grigoriu, Asociat Manager
Ioana are o experiență de peste nouă ani în consultanță juridică în domeniul dreptului imobiliar. Ea a asistat clienți în analize de tip due diligence și negocierea de contracte complexe și s-a specializat totodată în proiecte din domeniul forestier, agricol, dezvoltarea clădirilor de birouri/retail, a parcurilor industriale, precum și în aspecte de insolvență.

Mai multe detalii despre Ioana: aici

Mădălina Pancă, Asociat Manager
Mădălina are o experiență de peste 10 ani în drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, precum și în domeniul asigurărilor și pensiilor private. În ultimii ani, Mădălina a asistat clienți locali și internaționali în aspecte de drept comercial și societar, fuziuni și achiziții, fiind implicată în toate etapele tranzacțiilor (coordonare ”due diligence”; structurarea și pregătirea documentelor tranzacțiilor, negocieri de contracte, îndeplinirea condițiilor prealabile și closing) dar și în aspecte specifice de reglementare, contracte specifice și tranzacții în domeniul asigurărilor și pensiilor private.

Mai multe detalii despre Mădălina: aici

Alina Vizitiu, Asociat Manager
Alina are o experienţă de peste 14 ani în domeniul dreptului societar și comercial, oferind asistenţă în redactarea şi negocierea contractelor comerciale în domenii precum telecom, audiovizual, auto, agribusiness, farmaceutică etc.
Specializată în sectorul telecom şi media, Alina a asistat operatori importanţi atât din România cât şi din străinătate, fiind implicată în diverse proiecte de implementare a legislaţiei naţionale şi europene, consultări publice privind legislaţia primară şi secundară, acţiuni împotriva unor decizii ale autorităţilor de reglementare, implementarea unor servicii de comunicaţii electronice şi media, precum şi în negocieri cu alţi operatori.

Mai multe detalii despre Alina: aici

Irina Albu, Asociat Senior
Irina are o experiență de peste nouă ani în consultanță juridică fiind specializată în domeniul protecției datelor cu caracter personal, asistând clienți în legătură cu realizarea de audituri privind conformarea cu prevederile GDPR, aspecte de protecția datelor în proiecte de fuziuni și achiziții, aspecte de e-privacy, formalități de prelucrare și transfer al datelor cu caracter personal, etc.
Aria de specializare a Irinei include și aspecte de drept societar și comercial, precum și proiecte de fuziuni și achiziții. Acordă asistență clienților și în legătură cu aspecte de dreptul mediului.

Mai multe detalii despre Irina: aici

Alina Dumitru, Asociat Senior
Alina are o experiență profesională de peste șapte ani în domeniul proprietății intelectuale și a jocurilor de noroc. Alina asistă o gamă largă de clienți în toate aspectele legate de domeniul mărcilor și desenelor, drepturilor de autor, administrarea drepturilor de proprietate intelectuală, dispute privind numele de domenii, precum și în litigii de proprietate intelectuală.
În domeniul jocurilor de noroc Alina reprezintă atât operatorii de jocuri de noroc cât și furnizorii de servicii în domeniu pe probleme de reglementare specifică și reprezentare în fața autorităților de resort.

Mai multe detalii despre Alina: aici


Raluca Maier
, Asociat Senior, birou Cluj-Napoca
Raluca are o experiență de peste opt ani în domeniul soluționării disputelor. asistând de-a lungul timpului companii active în sectoare precum energie și resurse naturale, bunuri de larg consum, financiar-bancar.

Mai multe detalii despre Raluca: aici.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 126 / 4714
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: VASS Lawyers recruteaza avocat stagiar
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi & Partners recrutează avocat definitiv pentru departamentul Litigii
RTPR Allen & Overy, alături de Mitiska REIM la o nouă achiziție în România. ‘Expertiza semnificativă a echipei de avocați în tranzacții de M&A și real estate ne-a oferit siguranța fiecărui pas’, spun cumpărătorii
Florian Nițu, Managing Partner PNSA: Pe piață a apărut nouă categorie de ‘antemergători’, cvasi-instituționali, cei care pregătesc terenul pentru marii investitori, fiecare din domeniile sănătate-farma, telecom-IT, energie sau imobiliare putând genera volume de tranzacții de peste 1 miliard de euro. Firmele de avocați lucrează uneori în condiții de dumping absolut de nejustificat și de neînțeles
Echipa de litigii MUȘAT & ASOCIAȚII obţine menținerea clasării ca monument istoric a Casei Memoriale „Vasile Alecsandri” din Bacău
Hațegan Attorneys obține o hotărâre definitivă referitoare la impozitarea parcurilor fotovoltaice. Componentele cu valoare ridicată nu sunt considerate construcții
Immofinanz vinde către Speedwell două terenuri în nordul Bucureştiului. Ce avocați de la PNSA și TZA au coordonat echipele
AkzoNobel a bătut palma cu Oresa Ventures pentru achiziția Fabryo Corporation. Avocații Popovici Nițu Stoica & Asociații au fost alături de fond, Schoenherr a asistat cumpăratorul
Mușat & Asociații: Numărul de mandate în domeniul protecției datelor cu caracter personal s-a dublat față de anul precedent
Penaliștii de la Mareș|Danilescu|Mareș în asociere cu Dan Lupașcu au obținut sesizarea CCR în ”Dosarul Gala Bute”, în care îl apără pe Rudel Obreja. Argumentele cu care avocații au obținut decizia favorabilă la ÎCCJ
Cum lucrează performanta echipă de 46 de avocați ai Țuca Zbârcea & Asociații specializați în practica de Dispute Resolution. Mandate cu greutate printre cele 4.200 de litigii ”lucrate” anul trecut, arbitraje internaționale cu pretenții de 4,9 mld. $ și servicii integrate pe zona de penal-comercial
Promovări la Suciu Popa. Iulian Cioienaru devine partener, alți doi avocați urcă în poziția de Senior Associate
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...