ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Noi recrutări în echipele Wolf Theiss de drept societar, drepul muncii și protecția datelor

29 Octombrie 2018   |   BizLawyer

Recrutarea vine ca raspuns la creșterea semnificativă a proiectelor complexe a biroului din România, pe zona de corporate și dreptul muncii, respectiv protecția datelor cu caracter personal.

 
 
Biroul din România al societății regionale de avocatură Wolf Theiss își extinde echipa cu doi avocați colaboratori. Mihaela Truică se alătură echipei locale de drept societar si dreptul muncii, iar Nina Lazăr se alătură echipei locale de Protecția Datelor cu Caracter Personal și TMT (Tehnologie, Media, Telecom).

Recrutarea celor două avocate vine ca raspuns la creșterea semnificativă a proiectelor complexe a biroului din România, pe zona de corporate și dreptul muncii, respectiv protecția datelor cu caracter personal.

Mihaela Truică este specializată în drept societar și comercial, cât și pe dreptul muncii. Experiența sa variază de la asistarea clienților pe contracte comerciale și probleme zilnice de guvernanță corporativă, la implicarea în exerciții de due diligence pentru tranzacții de fuziuni și achiziții. De asemenea, Mihaela a fost implicată în proiecte de conformitate GDPR și a asistat clienți din diverse industrii pe o serie de proiecte de dreptul muncii, inclusiv pentru scheme complexe de restructurare sau schimbări organizaționale și aspecte privind transferul de întreprindere. Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Mihaela a colaborat cu două firme prestigioase de avocatură din România.

Este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București și este membră a Baroului București din anul 2013.

Nina Lazăr are o vastă experiență în industria bancară. Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Nina a colaborat timp de aproape 10 ani cu unele dintre cele mai importante bănci din România, asistându-le pe o serie de probleme juridice, inclusiv în ceea ce privește domeniul protecției datelor cu caracter personal, cloud computing, outsourcing, contracte comerciale, protecția consumatorilor, precum și pe probleme ce țin de dreptul muncii și proprietate intelectuală.
A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași și deține un masterat în cadrul aceleiași universități. Nina este membră a Baroului Iași din anul 2006.

Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 340 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 142 / 4957
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
(P) Technology is transforming the property industry – Find out more at SEE Property Forum (21 March 2019)
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Schoenherr susține echipa de studenți la drept care va reprezenta România la Jessup 2019
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...