ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Noi recrutări în echipele Wolf Theiss de drept societar, drepul muncii și protecția datelor

29 Octombrie 2018   |   BizLawyer

Recrutarea vine ca raspuns la creșterea semnificativă a proiectelor complexe a biroului din România, pe zona de corporate și dreptul muncii, respectiv protecția datelor cu caracter personal.

 
 
Biroul din România al societății regionale de avocatură Wolf Theiss își extinde echipa cu doi avocați colaboratori. Mihaela Truică se alătură echipei locale de drept societar si dreptul muncii, iar Nina Lazăr se alătură echipei locale de Protecția Datelor cu Caracter Personal și TMT (Tehnologie, Media, Telecom).

Recrutarea celor două avocate vine ca raspuns la creșterea semnificativă a proiectelor complexe a biroului din România, pe zona de corporate și dreptul muncii, respectiv protecția datelor cu caracter personal.

Mihaela Truică este specializată în drept societar și comercial, cât și pe dreptul muncii. Experiența sa variază de la asistarea clienților pe contracte comerciale și probleme zilnice de guvernanță corporativă, la implicarea în exerciții de due diligence pentru tranzacții de fuziuni și achiziții. De asemenea, Mihaela a fost implicată în proiecte de conformitate GDPR și a asistat clienți din diverse industrii pe o serie de proiecte de dreptul muncii, inclusiv pentru scheme complexe de restructurare sau schimbări organizaționale și aspecte privind transferul de întreprindere. Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Mihaela a colaborat cu două firme prestigioase de avocatură din România.

Este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București și este membră a Baroului București din anul 2013.

Nina Lazăr are o vastă experiență în industria bancară. Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Nina a colaborat timp de aproape 10 ani cu unele dintre cele mai importante bănci din România, asistându-le pe o serie de probleme juridice, inclusiv în ceea ce privește domeniul protecției datelor cu caracter personal, cloud computing, outsourcing, contracte comerciale, protecția consumatorilor, precum și pe probleme ce țin de dreptul muncii și proprietate intelectuală.
A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași și deține un masterat în cadrul aceleiași universități. Nina este membră a Baroului Iași din anul 2006.

Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 340 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 17 / 4838
 

Ascunde Reclama
 
 
 
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...