ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovare în echipa Simion & Baciu | Andrei Cosma a fost promovat pe poziția de Managing Associate

13 Ianuarie 2021   |   A.D.

Andrei a făcut parte din echipa Simion & Baciu încă de la înființare, în anul 2019.

Andrei Cosma, Managing Associate - Simion & Baciu

 
 
Începând cu data de 1 ianuarie 2021, Andrei Cosma a fost promovat pe poziția de Managing Associate în cadrul Simion & Baciu.

Andrei a făcut parte din echipa Simion & Baciu încă de la înființare, în anul 2019. Din poziția de Senior Associate, Andrei a fost încă de la început o parte esențială a proiectului Simion & Baciu și a contribuit semnificativ la startul activității firmei de avocatură nou înființate.

Un membru extrem de important al echipei, Andrei a avut o contribuție majoră la dezvoltarea practicilor de Jocuri de Noroc, Tehnologie & Media și Fuziuni & Achiziții, fiind recunoscut drept un specialist de marcă în aceste domenii, și continuă să fie un membru de bază al echipei Simion & Baciu.


”Cu o evoluție profesională accelerată, capacitate de a coordona proiecte complexe și o aplecare deosebită spre business, ceea ce se traduce prin interes sporit și înțelegere a activității clienților săi, promovarea pe poziția de Managing Associate este doar (încă) un pas într-o carieră juridică ce se anunță spectaculoasă”, se arată într-un comunicat al firmei de avocatură.

În urma promovării lui Andrei Cosma, echipa Simion & Baciu este formată din patru parteneri, un Managing Associate, un Senior Associate, trei asociați, un avocat Of Counsel și un Office Manager.

Andrei Cosma este avocat din anul 2015, și în această perioadă a dobândit o experiență semnificativă în special in domeniul reglementării specifice în mai multe industrii și practici.
Foarte implicat în industria jocurilor de noroc încă de la începutul reformei cadrului juridic românesc și versat în abordarea tuturor aspectelor juridice legate de desfășurarea activităților de jocuri de noroc, Andrei este specializat și în noi tehnologii, inclusiv blockchain, criptomonede, inteligență artificială sau fintech. În activitatea sa în cadrul Simion & Baciu, Andrei este de asemenea implicat în proiecte din domeniul proprietății intelectuale, publicitate și audiovizual, dar și protecția consumatorilor.
Andrei a fost implicat într-o mare varietate de proiecte juridice complexe pentru clienți importanți în domeniul jocurilor de noroc, fonduri de investiții sau companii multinaționale importante din domeniul media.
Andrei este un colaborator frecvent la publicații internaționale specializate, cum ar fi Thomson Reuters sau Law Review și o prezență constantă la conferințe internaționale în legătură cu industriile de interes. Numit Rising Star în Zona de TMT Gaming de către Legal 500 pe anul 2020, Andrei se bucura astfel și de recunoașterea directoarelor internaționale de specialitate.

Simion & Baciu este o societate de avocatură înființață la jumătatea anului 2019 de Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu. Firma reunește o echipă de zece avocați și consilieri în proprietate intelectuală, uniți de pasiunea pentru drept și dorința de a livra cele mai utile rezultate pentru clienți. Serviciile firmei acoperă o gamă largă de practici printre care: proprietate intelectuală, jocuri de noroc, protecția consumatorului și publicitate, tehnologie și media, protecția datelor, drept corporatist și M&A, life sciences, litigii etc.
Având o experiență de peste 20 de ani, echipa Simion & Baciu oferă o perspectivă nouă și eficientă, orientată spre nevoile de business ale clienților și succesul acestora. Membrii echipei Simion & Baciu sunt recunoscuți la nivel mondial de ghiduri de specialitate (Chambers and Partners, Legal 500, Managing Intellectual Property, WTR 1000).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1047 / 1696
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...