ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în conducerea Mușat & Asociații: Paul Buta, Iulian Popescu și Răzvan Stoicescu devin Deputy Managing Partners | Partenerul Octavian Popescu se retrage

15 Ianuarie 2019   |   BizLawyer

Promovarea celor trei parteneri în conducerea MUȘAT & ASOCIAȚII a fost aprobată în unanimitate de adunarea generală a asociaților

Paul Buta, Iulian Popescu si Răzvan Stoicescu au fost promovati în pozitia de Deputy Managing Partner

 
 
Casa de Avocați MUȘAT & ASOCIAȚII anunță promovarea avocaților asociați Paul Buta, Iulian Popescu și Răzvan Stoicescu în poziția de Deputy Managing Partner, începând cu Ianuarie 2019. Firma a anunțat totodată retragerea din structura partenerială a lui Octavian Popescu, căruia asociații firmei i-au mulțumit pentru anii petrecuți împreună,  cu urări de succes în activitatea sa profesională viitoare. . . 

Bucurându-se de o largă apreciere în cadrul firmei, Paul, Iulian și Răzvan au demonstrat un puternic spirit antreprenorial, contribuind semnificativ la poziția MUȘAT & ASOCIAȚII în piață, la promovarea culturii și valorilor acesteia.


Doctor în drept și asistent universitar, Paul BUTA are o experiență juridică de peste 12 ani, fiind specializat în litigii civile și comerciale, dreptul concurenței și proprietate intelectuală. A fost implicat în dosare de anvergură, acordând asistență juridică unui portofoliu semnificativ de clienți internaționali (cu precădere investitori străini și companii multinaționale) cu privire la aspecte specifice sectorului concurenței, proprietății intelectuale, de reglementare în sectorul farmaceutic și medical. Paul Buta este recunoscut totodată pentru expertiza sa în domeniul litigiilor fiscale și arbitrajului comercial internațional, în mod particular pentru capacitatea sa de analiză și soluțiile inovatoare aplicate în gestionarea cu succes a dosarelor litigioase. Paul Buta coordonează în prezent practicile de Sănătate / Farma & Proprietate Intelectuală și Concurență / Ajutor de Stat.

Iulian POPESCU are o experiență juridică de peste 16 ani și o pregătire academică amplă, deținând multiple calificări postuniversitare atât în România cât și în UK, acoperind totodată și elemente de drept European.  Experiența sa, consolidată în cei peste 14 ani de activitate în cadrul  MUȘAT & ASOCIAȚII, include proiecte ample de infrastructură, cu specializare în achiziții publice și parteneriate public-privat (PPP), drepturi de concesiune și aspecte legate de reglementare/ licențiere în domeniul Telecomunicații, IT & Media. Dreptul mediului, transportului maritim și aviatic sunt domenii de înaltă specializare în care Iulian deține, de asemenea, o experiență relevantă. Iulian Popescu coordonează în prezent practicile de Drept Societar & Comercial, TMT, Transporturi, Achiziții Publice/PPP, Energie & Resurse Naturale, Dreptul Mediului, fiind implicat în mod activ și în zona de arbitraj internațional.

Răzvan STOICESCU este specializat în cadrul firmei în Fuziuni & Achiziții, Drept Bancar, Finanțări & Piețe de Capital și  Restructurări & Insolvență. În cei peste 15 ani de experiență, Răzvan a fost implicat în proiecte de anvergură, unele fără precedent la momentul respectiv în piața românească, derulate de prestigioase instituții internaționale din domeniul financiar, dar și de Statul Român,  Ministere și societăți în subordinea acestora. De asemenea, în timp, Răzvan  a acordat consultanță juridică unui portofoliu semnificativ de clienți de talie internațională (finanțatori, debitori, emitenți etc.) cu privire la problematici specifice fuziunilor și achizițiilor, sectorului bancar și piețelor de capital, inclusiv finanțări locale și internaționale, produse structurate, instrumente financiare derivate, aspecte de reglementare în sectoarele financiar – bancar și piețe de capital. Răzvan deține calitatea de arbitru în cadrul panelului de arbitri ai Bursei de Valori București, iar în perioada noiembrie 2016 - mai 2017, a deținut calitatea de administrator independent în Consiliul de Administrație al SNGN Romgaz SA, emitent listat la București și Londra, cu o valoare de piață de peste EUR 2.5 miliarde.

Promovarea celor trei parteneri în conducerea MUȘAT & ASOCIAȚII a fost aprobată în unanimitate de adunarea generală a asociaților, ocazie cu care forndatorul firmei, Dl. Gheorghe Mușat, a declarat următoarele:

2018 a fost un nou an plin de succese pentru echipa de avocați MUȘAT & ASOCIAȚII. Tranzacțiile complexe în care am fost implicați, activitatea extinsă de consultanță oferită clienților noștri, precum și numeroasele litigii cu miză ridicată sau gestionarea cazurilor dificile de drept penal tip „white collar” au menținut echipa noastră în mijlocul evenimentelor importante și nu de puține ori au ținut prima pagina a publicațiilor de specialitate.
Succese importante au fost obținute și în ceea ce privește specializarea și diversificarea ofertei noastre de servicii avocațiale, firma cooptând noi talente, avocați atent selecționați și bine pregătiți, printre cei mai buni din rândul colegilor lor de top.  Astfel am continuat să dezvoltăm poziția MUȘAT & ASOCIAȚII, atât din punct de vedere al dimensiunii echipei, cât și al extinderii ariei de servicii premium oferite clienților noștri.
Promovarea lui Paul, Iulian și Răzvan în conducerea firmei este o consecință firească a contribuției aduse de ei la succesele obținute de firmă în ultimii ani și este totodată o recompensă pentru atașamentul lor față de firmă.

Firma anunță totodată retragerea din structura partenerială a lui Octavian Popescu, căruia asociații firmei i-au mulțumit pentru anii petrecuți împreună,  cu urări de succes în activitatea sa profesională viitoare.

În noua structură, MUȘAT & ASOCIAȚII își propune pentru 2019 o dezvoltare accelerată, susținută de creșteri pe principalele arii de practică, precum și de dezvoltarea unor domenii cu o relevanță tot mai importantă pentru mediul de afaceri românesc, cum ar fi achizițiile publice și PPP, dreptul mediului, protecția datelor și securitatea cibernetică, proprietate intelectuală și concurență.

Expertiza și profesionalismul echipei consolidează MUȘAT & ASOCIAȚII ca primă opțiune pentru multe firme străine care operează sau își deschid operațiuni în România, dar și pentru marii jucători economici autohtoni.  
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 81 / 4958
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mihai Mareș, coordonator Mareș Danilescu Mareș, a devenit membru al Academiei Internaționale a Litigatorilor specializați în Infracțiuni Financiare. Colaborare cu profesioniști de top în materie de litigii
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...