ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări la RTPR Allen & Overy. Cinci avocați fac un pas în față

29 Noiembrie 2017   |   BizLawyer

Aceste promovări încununează munca celor cinci avocați și reprezintă o recunoaștere a valorii avocaților noștri la diverse nivele în carieră.

De la stanga la dreapta: Bianca Eremia, Andrei Mihul, Bogdan Cordos, Cristina Tudose si Vicu Buzac

 
 
RTPR Allen & Overy anunță noi promovări în cadrul echipei de avocați. Bianca Eremia, Andrei Mihul, Bogdan Cordoș, Cristina Tudose și Vicu Buzac au fost promovați în poziția de Managing Associate. Aceste promovări încununează munca celor cinci avocați și reprezintă o recunoaștere a valorii acestora.

Îmi face o deosebită plăcere să anunț promovarea colegilor noștri Andrei, Bianca, Bogdan, Cristina și Vicu ca Managing Associates și îi felicit pentru rezultatele lor. Contribuția fiecăruia dintre ei la performanțele firmei, talentul și ambiția de a fi mereu implicați în cele mai provocatoare proiecte ale noastre le sunt recunoscute și apreciate prin această nouă poziție. Ne mândrim cu o echipă valoroasă la nivelul tuturor ariilor de practică majore, avocații noștri sunt recunoscuți atât pe plan local, cât și internațional în directoarele internaționale de profil ca specialiști în domeniile lor de expertiză. Le mulțumesc celor cinci colegi nou promovați pentru implicarea lor și le urez mult succes mai departe”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner al RTPR Allen & Overy.


Bianca Eremia face parte din echipa RTPR Allen & Overy din anul 2010. Bianca are experiență in domeniul financiar-bancar, asistând bănci locale și internaționale, precum și împrumutații în legătură cu diverse proiecte de finanţări, credite sindicalizate sau bilaterale, împrumuturi municipale, datorie publică, achiziţii publice, crearea şi perfectarea de garanţii. Recent Bianca a acordat asistență juridică BERD în legătură cu împrumut în valoare de 10 milioane de euro acordat Grupului Calihory, care operează sub brandul Dona, unul dintre cei mai importanți furnizori şi distribuitori de produse farmaceutice din România, pentru finanţarea extinderii şi renovării reţelei companiei şi pentru construcţia unui nou depozit.

Andrei Mihul s-a alăturat echipei RTPR Allen & Overy în anul 2011. Principalele sale arii de expertiză sunt domeniul concurenței, tranzacții de M&A, protecția datelor personale. Andrei are experiență în asistarea companiilor naționale și internaționale în procesul de notificare a concentrărilor economice la Consiliul Concurenței, în investigații, precum și cu privire la obținerea anulării deciziilor Consiliului. Cea mai recentă tranzacție în care Andrei a oferit consultanță a fost semnată luna trecută, și a constat în asistența acordată fondului de investiții ADM Capital în legătură cu vânzarea Brikston Construction Solutions S.A., unul dintre principalii jucători pe piaţa de materiale pentru zidărie şi finisaje din România, către grupul austriac Wienerberger.

Bogdan Cordoș și-a început activitatea în cadrul RTPR Allen & Overy în anul 2011. Bogdan are experiență în diverse arii de practică cum a fi în sectorul financiar-bancar, energetic, reglementare şi imobiliar. A făcut parte din echipele care au acordat consultanţă unor instituţii financiare internaţionale şi unor importante bănci europene în legătură cu proiecte în sectorul energetic, cu precădere proiecte în domeniul energiei regenerabile, dar şi finanţări în sectorul imobiliar, probleme de mediu, şi tranzacţii pe piaţa de energie electrică (tranzacţii OPCOM). În ediția din 2017 a prestigiosului ghid internațional Legal 500, Bogdan este recunoscut ca „Next Generation Lawyer” în domeniul energiei și resurselor naturale. În prezent, Bogdan coordonează cu succes o echipă multidisciplinară de avocați care acordă asistență Electrica.

Cristina Tudose s-a alăturat echipei noastre în anul 2016, anterior activând în cadrul unei firme de avocatură clasată pe primele locuri în domeniul litigiilor. Principala arie de expertiză a Cristinei o reprezintă litigiile, având o bogată experiență în special în aria dreptului civil și corporatist, administrativ și fiscal, protecția consumatorului, dreptul muncii, drept bancar, precum și proceduri de insolvență. Cristina a reprezentat cu succes numeroase companii importante în litigii din domeniul dreptului civil/societar, al contenciosului administrativ şi fiscal. Recent Cristina a reprezentat cu succes un grup internațional de presă într-un litigiu civil provocat de un reportaj care a creat dezbateri aprinse despre România.

Vicu Buzac este avocat în cadrul RTPR Allen & Overy începând cu anul 2014. Vicu este specializat în litigii, având o experiență bogată cu precădere în domeniul arbitrajelor internaționale în diverse domenii (financiar-bancar, construcții și imobiliar, M&A, petrol și gaze), dar și în litigii comerciale și de proprietate intelectuală. A deținut calitatea de secretar al tribunalului arbitral în diverse arbitraje internaționale, pentru arbitri renumiți la nivel mondial. În prezent Vicu este implicat într-unul dintre cele mai mari arbitraje în domeniul construcțiilor generat de conflictul geo-politic dintre Federația Rusă și Ucraina în legătură cu anexarea Crimeii. De asemenea reprezintă o serie de studiouri de film internaționale în primul caz de „site blocking” din Europa Centrală și de Est.

RTPR Allen & Overy încheie încă un an cu multe realizări și succese remarcabile. Profesionalismul și calitatea serviciile oferite de către avocații firmei sunt recunoscute în ghidurile juridice internaționale Legal 500 și IFLR1000 care o plasează în elita avocaturii de afaceri prin clasarea în primul palier în diverse arii de practică precum finanţări, fuziuni şi achiziţii, pieţe de capital, energie și resurse naturale.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 270 / 4763
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Associates - Associate | Corporate and M&A
Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
Cele mai importante modificări normative de care companiile ar trebui să țină cont într-o procedură de achiziții publice, explicate de avocații Clifford Chance Badea. Proiectele firmei în această arie de practică
NNDKP și Wolf Theiss, în finanțarea de 46 mil. E obținută de Globalworth de la BCR. Banii vor merge în dezvoltarea Renault Bucharest Connected
Schoenherr, EY Romania și Maravela|Asociații, în tranzacția prin care belgienii de la United Petfood preiau activitățile de producție și distribuție ale liderului local în producția de hrană uscată pentru animale
Reff & Associates - Senior Associate | Corporate and M&A
Avocații Suciu Popa spun că un program de conformare poate fi o oportunitate de prevenție și reducere a expunerii. Ghidul de conformare elaborat de Consiliul Concurenței reprezintă un punct de start pentru firmele care doresc să devină responsabile în acest domeniu
LegiTeam: Bohâlțeanu & Asociații recrutează avocați stagiari
Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...