ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări la Voicu & Filipescu. Trei avocați fac un pas înainte în carieră

31 Ianuarie 2018   |   BizLawyer

Avocați cu experiență din firmă avansați pentru performanțele individuale obținute în ultimii ani

De la stanga la dreapta: Alice Ene, Simona Merdariu ?i Alexandra Davidoiu, avocatii promovati de Voicu & Filipescu

 
 
Ca urmare a performanțelor individuale obținute în ultimii ani, Voicu & Filipescu anunţă promovarea pe poziții de Managing associate si Senior associate a unor avocați cu experiență. Promovările încununează munca avocaților Alice Ene, Simona Merdariu și Alexandra Davidoiu, reprezentând o recunoaştere a meritelor, a calităţilor profesionale şi personale, a experienţei bogate din ariile lor de practică, precum şi a devotamentului profesional, a efortului susţinut şi a seriozităţii de care au dat dovadă în ultimii ani. . . 

În urma evaluărilor profesionale derulate la începutul acestui an, Voicu & Filipescu a decis promovarea pe poziția Managing Associate a doamnei avocat Alice Ene, avocat cu experiență considerabilă în domenii precum drept financiar-bancar, piața de capital, insolvențe și falimente, drept societar și comercial, fuziuni & Achiziții. De asemenea, Alice Ene este și practician în insolvență deținând poziții de administrator/lichidator judiciar în cadrul unor societăți.


Totodată, Simona Merdariu, avocat cu vastă experiență în domenii de practică precum drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, finanțe și bănci, piețe de capital, achiziții publice, probleme imobiliare, insolvență, restructurarea afacerilor, litigii, devine Managing Associate. Simona Merdariu asistă clienți, companii multinaționale și locale active în servicii financiare, asigurări, construcții și infrastructură, agricultură.

Voicu & Filipescu a decis totodată promovarea pe poziția de Senior Associate a doamnei avocat Alexandra Davidoiu, avocat cu experiență, a cărei practică se axează pe tranzacții imobiliare, construcții și infrastructură, concesiuni, achiziții publice, parteneriate public-private, drept societar şi comercial.

Încurajăm dezvoltarea de relații de lungă durată, atât în colaborarea cu clienții și partenerii externi, cât și cu membrii echipei. Promovările de anul acesta vin să recompenseze calitățile profesionale, loialitatea, atitudinea pozitivă și constructivă, precum și abilitățile de dezvoltare a bazei de clienți”, a declarat Daniel Voicu, partener fondator în cadrul firmei.

Voicu & Filipescu este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de avocatură în privinţa cifrei de afaceri. În prezent, echipa firmei include 40 avocați, consultanți și angajați. Experienţa avocaţilor Voicu & Filipescu este recunoscută internaţional de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 31 / 4577
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
Promovare în echipa de banking & finance a Schoenherr. Adina Damaschin devine counsel
Cei mai buni avocați de fuziuni și achiziții din România. Clasamentul Chambers Global 2018
CMS a consiliat consorțiul Raiffeisen Bank S.A. - Swiss Capital S.A. în oferta publică și listarea la bursă a companiei Purcari Wineries PLC
RTPR Allen & Overy a asistat Purcari Wineries în legătură cu Oferta Publică Inițială
PNSA a asistat Unirii View în obținerea unei finanțări de 23 mil. €. Banii merg în dezvoltarea clădirii de 19 etaje
Hategan Attorneys obține în instanță o victorie importantă pentru industria de energie regenerabilă
Stratulat Albulescu își consolidează echipa de Banking & Finance prin cooptarea lui Costin Teodorovici ca Partener
Avocații Mușat & Asociații spun că piața avocaturii de business va suferi schimbări majore în următorii ani, legate în principal de evoluția tehnicii, a dreptului, dar și a nevoilor curente ale clienților. Firma a creat un cadru de cooperare directă la nivel global cu compania Facebook și mizează pe o creștere cu cel puțin 10-15% a volumului activității, anul acesta
Niculeasa Law Firm obține pentru General Leasing anularea măsurilor asiguratorii în cuantum de cca. 42 mil. lei, dispuse de Direcția Regională Antifraudă Fiscală
Mușat & Asociații, NNDKP și ZRP, pe lista scurtă a premianților MIP în domeniul proprietății intelectuale
Cum vede un Leading Lawyer pentru practica de White-Collar Crime evoluția pieței în 2018. Mihai Mareș, Managing Partner Mareș Danilescu Mareș: Piața avocaturii de penal-comercial va continua să crească. Corporațiile și firmele străine care fac business în România sunt tot mai atente la procesele de respectare si aplicare a cerințelor legale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...