ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări la Voicu & Filipescu. Trei avocați fac un pas înainte în carieră

31 Ianuarie 2018   |   BizLawyer

Avocați cu experiență din firmă avansați pentru performanțele individuale obținute în ultimii ani

De la stanga la dreapta: Alice Ene, Simona Merdariu ?i Alexandra Davidoiu, avocatii promovati de Voicu & Filipescu

 
 
Ca urmare a performanțelor individuale obținute în ultimii ani, Voicu & Filipescu anunţă promovarea pe poziții de Managing associate si Senior associate a unor avocați cu experiență. Promovările încununează munca avocaților Alice Ene, Simona Merdariu și Alexandra Davidoiu, reprezentând o recunoaştere a meritelor, a calităţilor profesionale şi personale, a experienţei bogate din ariile lor de practică, precum şi a devotamentului profesional, a efortului susţinut şi a seriozităţii de care au dat dovadă în ultimii ani. . . 

În urma evaluărilor profesionale derulate la începutul acestui an, Voicu & Filipescu a decis promovarea pe poziția Managing Associate a doamnei avocat Alice Ene, avocat cu experiență considerabilă în domenii precum drept financiar-bancar, piața de capital, insolvențe și falimente, drept societar și comercial, fuziuni & Achiziții. De asemenea, Alice Ene este și practician în insolvență deținând poziții de administrator/lichidator judiciar în cadrul unor societăți.


Totodată, Simona Merdariu, avocat cu vastă experiență în domenii de practică precum drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, finanțe și bănci, piețe de capital, achiziții publice, probleme imobiliare, insolvență, restructurarea afacerilor, litigii, devine Managing Associate. Simona Merdariu asistă clienți, companii multinaționale și locale active în servicii financiare, asigurări, construcții și infrastructură, agricultură.

Voicu & Filipescu a decis totodată promovarea pe poziția de Senior Associate a doamnei avocat Alexandra Davidoiu, avocat cu experiență, a cărei practică se axează pe tranzacții imobiliare, construcții și infrastructură, concesiuni, achiziții publice, parteneriate public-private, drept societar şi comercial.

Încurajăm dezvoltarea de relații de lungă durată, atât în colaborarea cu clienții și partenerii externi, cât și cu membrii echipei. Promovările de anul acesta vin să recompenseze calitățile profesionale, loialitatea, atitudinea pozitivă și constructivă, precum și abilitățile de dezvoltare a bazei de clienți”, a declarat Daniel Voicu, partener fondator în cadrul firmei.

Voicu & Filipescu este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de avocatură în privinţa cifrei de afaceri. În prezent, echipa firmei include 40 avocați, consultanți și angajați. Experienţa avocaţilor Voicu & Filipescu este recunoscută internaţional de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 218 / 4761
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...