ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Radu și Asociații | EY Law își consolidează echipa și își dezvoltă practica de banking & finance

03 Mai 2018   |   A. D.

În ultimii ani echipa Radu și Asociații | EY Law a crescut în mod constant până la 40 de avocați

 
 
Radu și Asociații | EY Law își consolidează echipa prin cooptarea Alexandrei Ovedenie, avocat specializat în domeniul dreptului financiar - bancar și al piețelor de capital, având o experiență de peste 18 ani dobândită atât ca avocat în case de avocatură de top de pe piața românească, cât și în cadrul echipelor juridice ale unor instituții financiare internaționale.

În ultimii ani, echipa Radu și Asociații | EY Law a crescut în mod constant până la 40 de avocați, iar alăturarea Alexandrei, în calitate de coordonator al practicii de drept financiar, bancar și piețe de capital, confirmă creșterea și diversificarea diviziei de consultanță a firmei.


Printre proiectele gestionate de ea în ultimii ani se numără colaborarea cu una dintre cele mai importante bănci din Romania pentru implementarea standardelor UE în domeniul piețelor financiare (MIFID II, PRIIPS, EMIR), consultanță cu privire la contracte cu instrumente financiare derivate, precum și asistență în numeroase și variate proiecte de finanțare (sindicalizate, club sau bilaterale), cu sau fără componente transfrontaliere, atât pentru instituții financiare creditoare cât și pentru împrumutați. Alexandra este avocat din anul 2002, în prezent membru al Baroului Ilfov, și absolventă a Universității București, Facultatea de Drept.

“Am mai avut ocazia sa lucrez în aceeași echipă cu Alexandra și am convingerea că practica noastră de banking & finance poate să treacă astăzi la nivelul următor, cu ajutorul ei. Ne dorim nu numai să dezvoltăm ceea ce am construit până acum, dar și să explorăm mai în detaliu arii de practică precum piețele de capital. Cred cu tărie că experiența și abilitățile personale ale Alexandrei, dublate de infrastructura diversificată de resurse oferită de EY vor reprezenta o rețetă de succes pentru clienții noștri și pentru noi. Îi urez Alexandrei bun venit în echipa noastră”, a precizat Dragoș Radu, avocat coordonator al Radu și Asociații | EY Law.

“Sunt încântată să mă alătur echipei de profesioniști pe care Dragoș a reușit să o formeze și care a dovedit într-un timp scurt că este în măsură să ofere servicii juridice la standarde excelente. În contextul în care impactul reglementar asupra domeniului financiar-bancar continuă sa fie unul dinamic, ne dorim să oferim clienților noștri suportul juridic necesar și să devenim un partener de încredere în proiectele și tranzacțiile din acest domeniu", a spus Alexandra Ovedenie.

Radu și Asociații | EY Law este societatea de avocați din România care face parte din rețeaua globală EY Law, în cadrul căreia își desfășoară activitatea peste 2.100 de avocați în 82 de țări. În România, echipa Radu și Asociații | EY Law, formată din 40 de avocați, oferă atât servicii de consultanță juridică (remarcându-se în materiile dreptului societar, fuziunilor și achizițiilor, finanțărilor, dreptului imobiliar, protecția datelor cu caracter personal și dreptului muncii), cât și asistență și reprezentare în fața autorităților și instanțelor judecătorești românești și internaționale, practica de litigii fiscale, condusă de Emanuel Bancilă, fiind de referința pe piața românească. Experiența societății de avocați a fost recunoscută în mod constant de piață și de publicații de specialitate precum Legal 500, Chambers & Partners sau Which Lawyer.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 238 / 4888
 

Ascunde Reclama
 
 
 
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...