ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Rundă de promovări în echipa ZRVP. Opt avocați pornesc spre noi provocări profesionale

08 Martie 2021   |   A.D.

Andra Constantinescu și Lidia Trandafir devin Managing Associates, în timp ce Alexandra Nania, Alina Cristea, Andreea Șuță, Andrei Ghiță, Dragoș Zamfir și Ion-Gabriel Enache sunt numiți Senior Associates.

 
 
Societatea de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) anunță un nou val de promovări interne în urma procesului de evaluare aferent ultimului an de activitate.Criteriile care au stat la baza avansării celor opt avocați în ierarhia firmei au fost contribuția profesională la succesul firmei și al departamentelor din care fac parte, cunoașterea profundă a industriilor în care activează clienții societății, capacitatea de adaptare și, nu în ultimul rând, abilitatea de gestiona situații de criză - calități atât de importante mai ales în contextul ultimelor luni.

“Asa cum am subliniat cu alte ocazii, ZRVP este, în esența ei, o școală de avocați, care s-a ridicat și se menține la nivelul de performanță cunoscut formând și crescând avocați care duc mai departe misiunea noastră. Aceste promovări sunt ilustrarea formală a filosofiei noastre profesionale. Felicitări colegilor promovați, ei sunt liderii de mâine din avocatură”, a declarat Cosmin Vasile, Managing Partner.


Începând cu data de 1 martie 2021, avocații Andra Constantinescu și Lidia Trandafir au avansat la poziția de Managing Associates (avocați colaboratori coordonatori), ce le va aduce calitatea de lideri de proiecte în ariile lor de expertiză și responsabilități administrative extinse. Alți șase avocați – Alexandra Nania, Alina Cristea, Andreea Șuță, Andrei Ghiță, Dragoș Zamfir și Ion-Gabriel Enache au făcut un pas înainte în carieră și au devenit Senior Associates.




Despre avocații promovați:

Andra Constantinescu
Andra Constantinescu s-a alăturat echipei ZRVP în anul 2016. Andra deține un master în drept absolvit la Universitatea din Cambridge şi este dublu licențiată în drept (Facultatea de Drept, Universitatea București, summa cum laude) și în relații internaționale și studii europene (Școala Națională de Științe Politice și Administrative).
Cu experiență în avocatură de peste opt ani, Andra este specializată în litigii și arbitraj, acordând asistență juridică atât în proceduri arbitrale desfășurate sub auspiciile instituțiilor arbitrale interne și internaționale, cât și în dispute aflate pe rolul instanțelor naționale. Experiența Andrei cuprinde dispute arbitrale decurgând din executarea și încetarea contractelor din diverse domenii precum cel energetic, al resurselor naturale, al construcțiilor (contracte FIDIC) etc., inclusiv dispute între investitori şi statul gazdă.  De asemenea, Andra acordă asistenţă juridică şi reprezentare în litigii civile și între profesioniști, de contencios administrativ, achiziţii publice şi dreptul muncii.

Lidia Trandafir
Principalele arii de practică ale Lidiei Trandafir sunt real estate, comercial, M & A și dreptul muncii. Lidia a fost implicată și a coordonat proiecte imobiliare majore, inclusiv tranzacții pentru vânzarea sau achiziția de proprietăți, închiriere de clădiri de birouri, parcuri logistice și centre comerciale.
De asemenea, Lidia a fost implicată în proiecte complexe de dreptul muncii, precum restructurarea unor companii importante, negocieri colective, contracte de management, concedieri colective, strategii de retenție a angajaților.
Practica Lidiei acoperă, de asemenea, asistență în probleme comerciale complexe.

Alexandra Nania
Alexandra a dezvoltat o practică semnificativă în domeniul protecției datelor, oferind asistență specifică companiilor de top locale cu privire la toate aspectele legate de GDPR, inclusiv în ceea ce privește exercitarea drepturilor persoanelor vizate, colectarea, prelucrarea și transferul de date, monitorizarea angajaților, revizuirea politicilor privind protecția datelor în lumina modificărilor legislative și a jurisprudenței UE, precum si monitorizarea amenzilor impuse de alte autorități de supraveghere la nivelul UE.
Se focusează și pe aspecte ce țin de sfera domeniului medical, inclusiv din perspectiva respectării drepturilor pacienților și obținerii consimțămintelor necesare pentru prelucrarea datelor sensibile în raport de dispozițiile GDPR. Alexandra este, de asemenea, specializată în drept societar, guvernanță corporativă și dreptul muncii.
Mai mult, Alexandra oferă asistență clienților în vederea atenuării riscurilor identificate în cadrul proceselor de due diligence, precum și referitor la protejarea drepturilor și intereselor legitime ale clienților în relația lor cu diverse autorități publice, instituții și orice persoane fizice sau juridice. Totodată, asigură consilierea clienților în aspecte privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Alina Cristea
Alina este specializată în drept societar cu accent pe aspecte de fuziuni și achiziții. Parte a echipei de consultanță, Alina participă în unele dintre cele mai complexe și variate proiecte de M&A ale societății, acordând asistență juridică cu privire la structurarea tranzacțiilor, redactarea rapoartelor de due diligence, implementarea măsurilor pre-tranzacționare, precum și în legătură cu aspectele post-achiziție.
Consiliază companii de top din industrii diverse în tranzacții și operațiuni juridice complexe, asigurând asistență în cadrul procedurilor de constituire a companiilor românești sau a subsidiarelor unor companii multinaționale în România, majorări de capital, modificări ale structurilor de conducere și ale organismelor de control, transferul de acțiuni, lichidare, precum și suport în cadrul adunărilor consiliilor de administrație și a adunărilor generale ale acționarilor.
Totodată, Alina deține o expertiză semnificativă în domeniile sănătate & farma și energie & resurse naturale.

Andreea Șuță
Andreea este specializată în drept societar, dreptul muncii și drept imobiliar, asistând companii locale și internaționale din toate sectoarele de activitate atât în tranzacții generale corporative și comerciale, cât și în legătură cu activitatea curentă a societăților, inclusiv din perspectiva modificărilor corporate și a asigurării conformității cu prevederile societare incidente. Se implică cu precădere în proiecte referitoare la negocierea și încheierea contractelor comerciale între profesioniști, realizarea analizelor de tip due diligence, și tranzacții privind transmiterea titlului de proprietate.  

Andrei Ghiță
Andrei este specializat în insolvenţă şi restructurări, drept contencios-administrativ, drept contractual, exproprieri și litigii în domeniul construcțiilor. De-a lungul carierei sale a câștigat o vastă experiență în proiecte legate de recuperarea creanțelor neperformante, atât în cadrul procedurilor de insolvență, cât și în procedurile de executare silită.




Dragoș Zamfir
Dragoș face parte de mai mult de 5 ani din echipa de litigii a societății și este specializat in litigii civile și comerciale, dispute în domeniul constructiilor (inclusiv litigii izvorate din neeexecutarea sau executarea necoprespunzatoare a unor contracte de tip FIDIC), precum si in dispute in domeniul energiei, reprezentând clienții deopotrivă în fața instanțelor de drept comun și arbitrale.  
De asemenea, Dragoș are o experiență substanțială în ceea ce privește asistarea clienților în proceduri de insolvență și faliment, dar și în proiecte legate de recuperarea creanțelor în cadrul procedurilor de executare silită.

Ion-Gabriel Enache
Ion-Gabriel este dublu licențiat în drept și științe politice și absolvent al unui master în politică comparată în limba engleză.
Are o experiență bogată în domeniul soluționării disputelor, reprezentând clienți într-o gamă largă de domenii ale dreptului, cu accent pe litigii civile și administrative. Se implică cu precădere în dispute comerciale complexe, litigii de muncă și cauze de contencios administrativ. În aria sa de practică, Ion-Gabriel reprezintă cu succes societăți de prestigiu din România și din străinătate, precum și persoane fizice, atât în faza procedurilor judiciare, cât și în etapele prelitigioase.
Principalele sale domenii de interes academic sunt dreptul constituțional, dreptul administrativ și dreptul Uniunii Europene.

Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.
ZRVP are o echipă de 63 de avocați, dintre care 13 asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu și Mihai Băjenaru (asociați), domnul prof.dr. Valerian Cioclei și Robert Oancea (of counsel).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 991 / 1695
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Concursul de Procese Simulate de Drept Civil Filip & Company și-a desemnat câștigătorii
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
A doua ediție a Summit-ului internațional pe teme de parteneriat public-privat, derulat sub egida IFC ̸ Băncii Mondiale, a reunit peste 100 de invitați speciali
CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Statulat Albulescu anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Cinci avocați au făcut un pas înainte în carieră
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...