ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Schimbări în structura parteneriatului Schoenherr București

12 Iunie 2018   |   BizLawyer

Schoenherr și Asociații a cooptat-o recent drept head of employment pe avocata specializată în dreptul muncii Mara Moga-Paler, care are peste 17 ani de experiență profesională ca avocat în firme de avocatură naționale și internaționale. Totodată, coordonarea practicii de data protection a fost preluată de către avocatul Costin Sandu, senior attorney at law în cadrul Schoenherr și Asociații, avocat cu experiență de peste 13 ani în firme naționale și internaționale de avocatură prezente în România.

Sebastian Gutiu, Managing Partner Schoenherr (Bucuresti)

 
 
Schoenherr și Asociații anunță decizia partenerelor Adriana Radu și Silvia Opriș de a da un nou curs carierei lor profesionale. Mara Moga-Paler preia coordonarea practicii de employment, iar Costin Sandu, pe cea a practicii de data protection, anterior coordonate de Adriana Radu. Proiectele de real estate și arbitraj coordonate de Silvia Opriș au fost realocate în cadrul echipei existente.

Doi dintre cei 15 parteneri ai Schoenherr și Asociații SCA au decis să dea un nou curs carierei lor profesionale, pentru a se dedica unor proiecte personale. Cele două avocate care părăsesc structura de parteneriat a firmei sunt Adriana Radu, coordonatoarea practicilor de employment și data protection ale Schoenherr București, și Silvia Opriș, unul dintre cei cinci parteneri activi în practica de real estate a firmei, specializată totodată în arbitraje internaționale.


„Silvia și Adriana au fost, timp de 12 și respectiv 9 ani, membri importanți ai echipei Schoenherr și Asociații. Înțelegem decizia lor de a se dedica fiecare unor proiecte personale și le dorim succes în tot ce și-au propus. Aceasta nu este o încetare de colaborare ca oricare alta, este o despărțire de oameni dragi, care a fost pregătită pe îndelete în ultima jumătate de an, astfel încât să asigurăm cea mai bună formulă pentru clienții și echipa noastră, formulă care presupune inclusiv continuarea cooperării cu Silvia și Adriana pe unele proiecte în curs sau viitoare." – a declarat Sebastian Guțiu, Managing Partner Schoenherr (București).

Schoenherr și Asociații a cooptat-o recent drept head of employment pe avocata specializată în dreptul muncii Mara Moga-Paler, care are peste 17 ani de experiență profesională ca avocat în firme de avocatură naționale și internaționale, precum și ca director al serviciilor juridice în companii private și instituții publice active în domeniul IT&C. Totodată, coordonarea practicii de data protection a fost preluată de către avocatul Costin Sandu, senior attorney at law în cadrul Schoenherr și Asociații, avocat cu experiență de peste 13 ani în firme naționale și internaționale de avocatură prezente în România și membru al echipei Schoenherr din anul 2016.

„Cei 9 ani în Schoenherr au fost o experiență unică pentru mine. Am luat foarte greu hotărârea de a pune punct acestei colaborări, într-o perioadă a vieții mele de redefinire a priorităților personale și profesionale. Cred că, împreună cu managementul Schoenherr, am găsit soluții optime pentru clienții și echipa noastră în planul coordonării celor două practici, employment și data protection." – a declarat Adriana Radu.

Proiectele de real estate coordonate anterior de Silvia Opriș au fost realocate celorlalți 17 membri ai practicii specializate a firmei, în care Schoenherr rămâne cu patru parteneri activi – Sebastian Guțiu, Simona Chirică, Oana Constantinescu și Eva Hegedues-Brown.

„Aceasta a fost cea mai dificilă decizie luată în cariera mea profesională de până acum. La Schoenherr m-am format ca avocat, am lucrat alături de profesioniști remarcabili și am legat relații pe viață. Colaborarea mea cu Schoenherr va înceta efectiv în luna septembrie, ceea ce ne-a permis o perioadă de tranziție menită să asigurăm transferul fără sincope al proiectelor clienților firmei, care vor continua să fie coordonate de către colegii mei." – a declarat Silvia Opriș.

Schoenherr este o firmă de avocatură prezentă în Europa Centrală și de Est, cu peste 300 de avocați în cele 14 birouri și patru practici naționale. Principiile cheie pe care se bazează filosofia Schoenherr sunt calitatea, flexibilitatea, inovația și soluțiile practice pentru mandatele din domeniul avocaturii de afaceri. În România, Schoenherr poartă denumirea de Schoenherr și Asociații SCA, fiind societate membră a Baroului București. În cadrul biroului din București lucrează în prezent o echipă formată din 60 de avocați și consultanți.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 61 / 4763
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Associates - Associate | Corporate and M&A
Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
Cele mai importante modificări normative de care companiile ar trebui să țină cont într-o procedură de achiziții publice, explicate de avocații Clifford Chance Badea. Proiectele firmei în această arie de practică
NNDKP și Wolf Theiss, în finanțarea de 46 mil. E obținută de Globalworth de la BCR. Banii vor merge în dezvoltarea Renault Bucharest Connected
Schoenherr, EY Romania și Maravela|Asociații, în tranzacția prin care belgienii de la United Petfood preiau activitățile de producție și distribuție ale liderului local în producția de hrană uscată pentru animale
Reff & Associates - Senior Associate | Corporate and M&A
Avocații Suciu Popa spun că un program de conformare poate fi o oportunitate de prevenție și reducere a expunerii. Ghidul de conformare elaborat de Consiliul Concurenței reprezintă un punct de start pentru firmele care doresc să devină responsabile în acest domeniu
LegiTeam: Bohâlțeanu & Asociații recrutează avocați stagiari
Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...