ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Schimbări în structura parteneriatului Schoenherr București

12 Iunie 2018   |   BizLawyer

Schoenherr și Asociații a cooptat-o recent drept head of employment pe avocata specializată în dreptul muncii Mara Moga-Paler, care are peste 17 ani de experiență profesională ca avocat în firme de avocatură naționale și internaționale. Totodată, coordonarea practicii de data protection a fost preluată de către avocatul Costin Sandu, senior attorney at law în cadrul Schoenherr și Asociații, avocat cu experiență de peste 13 ani în firme naționale și internaționale de avocatură prezente în România.

Sebastian Gutiu, Managing Partner Schoenherr (Bucuresti)

 
 
Schoenherr și Asociații anunță decizia partenerelor Adriana Radu și Silvia Opriș de a da un nou curs carierei lor profesionale. Mara Moga-Paler preia coordonarea practicii de employment, iar Costin Sandu, pe cea a practicii de data protection, anterior coordonate de Adriana Radu. Proiectele de real estate și arbitraj coordonate de Silvia Opriș au fost realocate în cadrul echipei existente.

Doi dintre cei 15 parteneri ai Schoenherr și Asociații SCA au decis să dea un nou curs carierei lor profesionale, pentru a se dedica unor proiecte personale. Cele două avocate care părăsesc structura de parteneriat a firmei sunt Adriana Radu, coordonatoarea practicilor de employment și data protection ale Schoenherr București, și Silvia Opriș, unul dintre cei cinci parteneri activi în practica de real estate a firmei, specializată totodată în arbitraje internaționale.


„Silvia și Adriana au fost, timp de 12 și respectiv 9 ani, membri importanți ai echipei Schoenherr și Asociații. Înțelegem decizia lor de a se dedica fiecare unor proiecte personale și le dorim succes în tot ce și-au propus. Aceasta nu este o încetare de colaborare ca oricare alta, este o despărțire de oameni dragi, care a fost pregătită pe îndelete în ultima jumătate de an, astfel încât să asigurăm cea mai bună formulă pentru clienții și echipa noastră, formulă care presupune inclusiv continuarea cooperării cu Silvia și Adriana pe unele proiecte în curs sau viitoare." – a declarat Sebastian Guțiu, Managing Partner Schoenherr (București).

Schoenherr și Asociații a cooptat-o recent drept head of employment pe avocata specializată în dreptul muncii Mara Moga-Paler, care are peste 17 ani de experiență profesională ca avocat în firme de avocatură naționale și internaționale, precum și ca director al serviciilor juridice în companii private și instituții publice active în domeniul IT&C. Totodată, coordonarea practicii de data protection a fost preluată de către avocatul Costin Sandu, senior attorney at law în cadrul Schoenherr și Asociații, avocat cu experiență de peste 13 ani în firme naționale și internaționale de avocatură prezente în România și membru al echipei Schoenherr din anul 2016.

„Cei 9 ani în Schoenherr au fost o experiență unică pentru mine. Am luat foarte greu hotărârea de a pune punct acestei colaborări, într-o perioadă a vieții mele de redefinire a priorităților personale și profesionale. Cred că, împreună cu managementul Schoenherr, am găsit soluții optime pentru clienții și echipa noastră în planul coordonării celor două practici, employment și data protection." – a declarat Adriana Radu.

Proiectele de real estate coordonate anterior de Silvia Opriș au fost realocate celorlalți 17 membri ai practicii specializate a firmei, în care Schoenherr rămâne cu patru parteneri activi – Sebastian Guțiu, Simona Chirică, Oana Constantinescu și Eva Hegedues-Brown.

„Aceasta a fost cea mai dificilă decizie luată în cariera mea profesională de până acum. La Schoenherr m-am format ca avocat, am lucrat alături de profesioniști remarcabili și am legat relații pe viață. Colaborarea mea cu Schoenherr va înceta efectiv în luna septembrie, ceea ce ne-a permis o perioadă de tranziție menită să asigurăm transferul fără sincope al proiectelor clienților firmei, care vor continua să fie coordonate de către colegii mei." – a declarat Silvia Opriș.

Schoenherr este o firmă de avocatură prezentă în Europa Centrală și de Est, cu peste 300 de avocați în cele 14 birouri și patru practici naționale. Principiile cheie pe care se bazează filosofia Schoenherr sunt calitatea, flexibilitatea, inovația și soluțiile practice pentru mandatele din domeniul avocaturii de afaceri. În România, Schoenherr poartă denumirea de Schoenherr și Asociații SCA, fiind societate membră a Baroului București. În cadrul biroului din București lucrează în prezent o echipă formată din 60 de avocați și consultanți.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 191 / 4890
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Popovici Nițu Stoica & Asociații recrutează
Thomson Reuters Legal Advisers - Full Year 2018 | Cele mai active firme de avocați implicate în fuziuni și achiziții, anul trecut. Ce giganți cu prezență la București au intrat în Top 25 global, european și regional
„The Lawyer European Awards 2019”: 4 firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans” | PNSA, singura firmă domestica din lista scurtă a premianților. ZRP concurează la titlul „European litigation team of the year”
Clifford Chance Badea atrage un nou avocat senior în practica de M&A Real Estate
Topul problemelor din industria Pharma, creionat de avocații D&B David și Baias. Proiectele uneia dintre cele mai performante echipe de pe piața locală
ELLINT, alianța internațională a firmelor de avocați specializate în dreptul muncii, se extinde în România. Suciu | The Employment Law a intrat în rețea
Promovări în conducerea Mușat & Asociații: Paul Buta, Iulian Popescu și Răzvan Stoicescu devin Deputy Managing Partners | Partenerul Octavian Popescu se retrage
Andreea Bende, promovată în calitate de Partener în cadrul NNDKP IP
LegiTeam: PeliFilip recrutează avocați pentru departamentul de Real-estate
bpv Grigorescu Ştefănică a asistat Molex SUA, în consolidarea prezenței sale pe piața din România. Colaborare cu Jones Day
PeliFilip a reprezentat cu succes Hidroelectrica într-un litigiu complex de dreptul muncii
Câți avocați au firmele de top în evidențele Baroului, la început de an. Plutonul fruntașilor și-a schimbat structura, iar tendința a fost de micșorare a efectivelor, în 2018
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...