ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Stratulat Albulescu Attorneys at Law atrage încă un avocat în prima linie. Corneliu Popa intră în rândul partenerilor

02 Iulie 2018   |   Bogdan Alexandru

El va întări practica de Real-Estate a firmei și va fi Co-Head al acestui departament, alături de Silviu Stratulat, coordonatorul Stratulat Albulescu Attorneys at Law.

 
 
Corneliu Vasile Popa, avocat cu 20 de ani de experiență, s-a alăturat firmei Stratulat Albulescu Attorneys at Law și a fost numit partener de la 1 iulie. El va întări practica de Real-Estate a firmei și va fi Co-Head al acestui departament, alături de Silviu Stratulat, coordonatorul Stratulat Albulescu Attorneys at Law.

În ultimii doi ani, Corneliu a coordonat practicile de Real Estate si M&A ale firmei KPMG Legal / TMO SPRL. El a acordat asistență mai multor companii multinaționale în proiecte legate de intrarea, consolidarea și / sau restructurarea pozițiilor acestora pe piețele relevante. Printre clientii asistați se număra producători italieni de electrocasnice, producători francezi și italieni de automobile și piese de schimb, retaileri DIY britanici, rețele de comerț din Germania și Austria, companii americane de petrol și gaze, grupuri germane și austriece de construcții sau producători de materiale de construcție, dezvoltatori israelieni de retail și rezidențial.


Traseul sau profesional include poziția de Senior Lawyer la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen în departamentele de Corporate, Banking & Finance și Real Estate. Aici, el a coordonat mai multe proiecte de Real Estate și a realizat sau revizuit rapoarte de due diligence, a acordat asistență pe parcursul negocierilor și în perioadele post-achiziție / post vânzare, printre clienți numărându-se GTC, Neocity, AFI, Charlemagne Capital, Fabian Capital și Cascade Group.

În perioada în care a fost team coordinator în cadrul NSL (Noerr), el a gestionat achiziții și vânzări de proprietăți pentru clienți precum Kaufland, Lidl, bauMax, consolidându-și astfel experiența în domeniul imobiliar.

Corneliu s-a specializat și în agribusiness, sprijinind investitori germani, austrieci și francezi în proiectele prin care aceștia au intrat ori și-au consolidat pozițiile pe piața relevantă, în urma unor achiziții sau prin dezvoltarea unor proiecte agricole locale.

Acesta a asistat în mod regulat fondurile de private equity, fondurile speculative, băncile și alte instituții financiare, marile companii internaționale de construcții și producătorii europeni din industriile aviației și automobilelor, companii de media, precum și retaileri internaționali sau proprietari de infrastructură logistică. Corneliu este fluent în limbile română, engleză și germană și înțelege bine limba italiană.

Stratulat Albulescu Attorneys at Law este o firmă de avocatură tânără și dinamică, ce furnizează consultanță juridică în toate sectoarele de business și în toate ariile de consultanță și litigii din România. Echipa Stratulat Albulescu Attorneys at Law este compusă din avocați care sunt lideri în ariile lor de practică. Firma lucrează îndeaproape cu societăți de avocatură din Europa și nu numai, și are o experiență semnificativă în tranzacții transfrontaliere, avocații săi acordând consultanță juridică în limbile engleză, germană, franceză, italiană, română și spaniolă.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 114 / 4837
 

Ascunde Reclama
 
 
 
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...