ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Voicu & Filipescu a lansat noul site profesional. Reconfirmare a identității vizuale a Grupului pe o platformă modernă

15 Mai 2018   |   BizLawyer

Voicu & Filipescu este un jucător important pe piața avocaturii de business din România în privinţa cifrei de afaceri și a poziției pe piață.

 
 
Voicu & Filipescu anunță lansarea unui nou site profesional, ca o reconfirmare a identității sale vizuale pe o platformă modernă și actuală. Noul site oferă o navigare mai ușoară și are un conținut actualizat, care reflectă serviciile complexe oferite de avocații și consultanții grupului în arii de practică precum: drept societar, fuziuni și achizitii, drept bancar, dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, energie, construcții și infrastructură, achiziții publice și concesiuni, proprietăți imobiliare, asigurări, litigii și arbitraje, concurență, insolvență, proprietate intelectuală, IT&C, privatizări, fiscalitate.

Cuprinsul acestuia include de asemenea serviciile oferite de cele trei societăți profesionale care activează sub brandul Voicu & Filipescu, societatea civilă profesională de avocați, societatea specializată în consultanță fiscală și contabilă, Voicu & Filipescu Tax Advisers SRL și societatea profesională de practicieni în insolvență, V.F. Insolvență SPRL, care împreună acordă soluții integrate clienților grupului, companii multinaționale și locale.


“Ajutorul pe care îl dăm clienților noștri este în primul rând informația pusă în mișcare, construită împreună în timp. Informația este acea substanță rafinată și impalpabilă care corect ghidată catalizează intențiile și planurile clienților nostri. Este o mare bucurie să vedem reîmprospătarea site-ului firmei noastre, este o mare onoare și multumire să vedem concentrată în cațiva biti de informație munca de mulți ani a atâtor avocați valoroși ai firmei pentru atât de mulți și valoroși clienți ai noștri”, a declarat Daniel Voicu, partener fondator Voicu & Filipescu.

Voicu & Filipescu este un jucător important pe piața avocaturii de business din România în privinţa cifrei de afaceri și a poziției pe piață. În prezent, echipa firmei include 40 avocați, consultanți și angajați, experienţa avocaţilor Voicu & Filipescu fiind recunoscută la nivel internaţional de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 220 / 4888
 

Ascunde Reclama
 
 
 
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...