ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Voicu & Filipescu a lansat noul site profesional. Reconfirmare a identității vizuale a Grupului pe o platformă modernă

15 Mai 2018   |   BizLawyer

Voicu & Filipescu este un jucător important pe piața avocaturii de business din România în privinţa cifrei de afaceri și a poziției pe piață.

 
 
Voicu & Filipescu anunță lansarea unui nou site profesional, ca o reconfirmare a identității sale vizuale pe o platformă modernă și actuală. Noul site oferă o navigare mai ușoară și are un conținut actualizat, care reflectă serviciile complexe oferite de avocații și consultanții grupului în arii de practică precum: drept societar, fuziuni și achizitii, drept bancar, dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, energie, construcții și infrastructură, achiziții publice și concesiuni, proprietăți imobiliare, asigurări, litigii și arbitraje, concurență, insolvență, proprietate intelectuală, IT&C, privatizări, fiscalitate.

Cuprinsul acestuia include de asemenea serviciile oferite de cele trei societăți profesionale care activează sub brandul Voicu & Filipescu, societatea civilă profesională de avocați, societatea specializată în consultanță fiscală și contabilă, Voicu & Filipescu Tax Advisers SRL și societatea profesională de practicieni în insolvență, V.F. Insolvență SPRL, care împreună acordă soluții integrate clienților grupului, companii multinaționale și locale.


“Ajutorul pe care îl dăm clienților noștri este în primul rând informația pusă în mișcare, construită împreună în timp. Informația este acea substanță rafinată și impalpabilă care corect ghidată catalizează intențiile și planurile clienților nostri. Este o mare bucurie să vedem reîmprospătarea site-ului firmei noastre, este o mare onoare și multumire să vedem concentrată în cațiva biti de informație munca de mulți ani a atâtor avocați valoroși ai firmei pentru atât de mulți și valoroși clienți ai noștri”, a declarat Daniel Voicu, partener fondator Voicu & Filipescu.

Voicu & Filipescu este un jucător important pe piața avocaturii de business din România în privinţa cifrei de afaceri și a poziției pe piață. În prezent, echipa firmei include 40 avocați, consultanți și angajați, experienţa avocaţilor Voicu & Filipescu fiind recunoscută la nivel internaţional de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 91 / 4761
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
EY România a oferit asistență financiară și juridică producătorului Nordic Petfood, în procesul de vânzare a activităților sale de producție și distribuție
Reff & Associates - Senior Associate | Corporate and M&A
Reff & Associates - Associate | Corporate and M&A
Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
Avocații Suciu Popa spun că un program de conformare poate fi o oportunitate de prevenție și reducere a expunerii. Ghidul de conformare elaborat de Consiliul Concurenței reprezintă un punct de start pentru firmele care doresc să devină responsabile în acest domeniu
LegiTeam: Bohâlțeanu & Asociații recrutează avocați stagiari
Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
LegiTeam: Maravela|Asociaţii is looking for a consultancy associate
Alexandru George Lazăr, partener IntLaw (Spania) și profesor al Universitații Pompeu Fabra, din Barcelona: Sunt în permanentă legătură cu România. Sper ca în viitorul apropiat să se concretizeze colaborări strategice cu case de avocatură românești
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...