ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ING Bank România a lansat un credit instant cu rambursare în rate pentru IMM-uri, fără garanții materiale

10 August 2022   |   BizLawyer

Antreprenorii pot împrumuta până la 500.000 lei, pentru orice tip de cheltuieli necesare companiei, pe o perioadă de până la 5 ani.

 
 
ING Bank România vine în sprijinul antreprenorilor cu un nou credit cu rambursare în rate de capital egale – Credit Util, pe care aceștia îl pot obține pe loc într-un office ING.

Verificarea situației întreprinderilor este realizată automat de bancă, fără a fi necesare documente financiare sau garanții materiale, pentru aprobarea instantă a creditului. Antreprenorii pot împrumuta până la 500.000 lei, pentru orice tip de cheltuieli necesare companiei, pe o perioadă de până la 5 ani.  

„Companiile mici au nevoie de susținere pentru a crește și a se dezvolta, iar atunci când apar noi oportunități, trebuie să acționeze rapid, dacă nu chiar imediat. Pornind de la aceste nevoi stringente ale antreprenorilor români, accentuate într-un context imprevizibil, am creat creditul la termen ING Util. Iar atunci când situațiile devin presante, ING Credit Util poate fi folosit pentru diferite cheltuieli curente precum plata salariilor sau a furnizorilor, pentru achiziții de stocuri, echipamente sau orice alte nevoi are compania.

Totodată, ING Credit Util reafirmă strategia băncii de a oferi produse și servicii relevante clienților noștri, care pot fi accesate cât mai simplu și rapid. Astfel, clienții ING pot accesa creditul fără documente financiare și garanții materiale, iar aprobarea se face instant. Ne dorim ca ING să fie un partener de nădejde pentru actualii și viitorii clienți, să le oferim predictibilitate şi instrumentele potrivite pentru afacerile lor.”, a explicat Luana Sorescu, Head of Clients în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank Romania.

Cine poate accesa creditul la termen ING Util?
ING Credit Util a fost creat pentru microîntreprinderile și companiile mici cu o cifră de afaceri între 100.000 lei și 9.000.000 lei în ultimul an fiscal.

Firrmele trebuie să fie înregistrate ca SRL-uri și să aibă cel puțin 2 ani de activitate.

Pentru semnarea documentației de credit, administratorii și asociații majoritari trebuie să se prezinte cu actul de identitate într-un office ING.

În cazul celor care nu sunt deja clienți ING, este necesară întâi deschiderea unui cont curent. Aceștia pot primi pe loc aprobarea creditului, însă vor avea acces la suma solicitată imediat ce se finalizează cererea de deschidere a relației.

Costuri avantajoase pentru ING Credit Util
Costurile sunt avantajoase, adaptate profilului companiei.

Lunar, la data scadenței (aleasă la început), suma de plată va fi debitată automat din contul curent al companiei.

ING Credit Util, destinat oportunităților de creștere a afacerii
Potrivit unui raport realizat de BNR în anul 2021, ponderea stocului de credite pentru întreprinderile mici a ajuns la 21% din totalul creditelor acordate. Pentru a se dezvolta, companiile mici au nevoie de încrederea că pot apela la parteneri bancari care le oferă predictibilitate, stabilitate și care se adresează într-un mod cât mai rapid nevoilor lor.

ING Credit Util susține antreprenorii și companiile mici să își optimizeze afacerile, într-un mod rapid, util și la îndemână pentru orice tip de cheltuieli.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 6247 / 16760
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...