ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Lituania şi România, cel mai semnificativ avans al vânzărilor auto din Uniunea Europeană

15 Martie 2019   |   AGERPRES

Marile pieţe auto au avut evoluţii mixte în februarie: creşteri uşoare în Germania (2,7%), Franţa (2,1%) şi Marea Britanie (1,4%), scăderi în Spania (minus 8,8%) şi Italia (minus 2,4%).

 
 
Înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeană au scăzut cu 1% în februarie, în timp ce Lituania şi România au raportat cel mai puternic ritm de creştere, a anunţat vineri Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile /ACEA/, transmite DPA.

Luna trecută, au fost livrate în UE aproximativ 1,114 milioane de vehicule, faţă de 1,125 milioane de unităţi în perioada similară din 2018. Cel mai semnificativ avans a fost raportat în Lituania (94,5%), România (37,5%) şi Ungaria (12,6%).

Marile pieţe auto au avut evoluţii mixte în februarie: creşteri uşoare în Germania (2,7%), Franţa (2,1%) şi Marea Britanie (1,4%), scăderi în Spania (minus 8,8%) şi Italia (minus 2,4%).

Înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeană au scăzut în primele două luni din acest an cu 2,9%, fiind livrate aproximativ 2,31 milioane de vehicule, faţă de 2,379 milioane de unităţi în perioada similară din 2018. Cel mai semnificativ avans a fost raportat în Lituania (68,8%), România (26,8%) şi Ungaria (11%).


Marile pieţe auto au avut evoluţii mixte în februarie: creşteri uşoare în Germania (0,6%), Franţa (0,5%), scăderi în Spania (minus 8,4%), Italia (minus 4,6%) şi Marea Britanie (minus 0,6%).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 30 / 9723
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
(P) Technology is transforming the property industry – Find out more at SEE Property Forum (21 March 2019)
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Schoenherr susține echipa de studenți la drept care va reprezenta România la Jessup 2019
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...