ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Piaţa de produse pentru copiii între 0 şi 3 ani are o valoare de aproximativ 400-450 de mil. E pe an

08 August 2017   |   Ioana Duta

'Cea mai mare provocare a fost să convingem brandurile internaţionale cu tradiţie să colaboreze cu un start-up online din România'.

 
 
Piaţa de produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0 şi 3 ani are o valoare de aproximativ 400-450 de milioane de euro pe an, cu potenţial major de creştere în segmentul online, care reprezintă 10% din piaţă, potrivit unui studiu realizat de compania MillwardBrown Romania, comandat de magazinul online miababy.ro.

În platforma online miababy.ro s-au investit peste o jumătate de milion de euro în dezvoltarea sistemelor informatice, a conceptului de personalizare şi aplicare, a sistemelor ERP şi în depozitul propriu şi stocurile retailerului.

'Cea mai mare provocare a fost să convingem brandurile internaţionale cu tradiţie să colaboreze cu un start-up online din România. A fost nevoie să le demonstrăm că avem un plan de afaceri solid, că vom lucra cu stocuri, că suntem buni platnici şi că platforma noastră este foarte bine gândită', a declarat Mia Karimzadeh, director general miababy.ro.


Potrivit acestuia, piaţa de produse pentru copii de până la trei ani va creşte anul acesta cu circa 30%, urmând să depăşească jumătate de miliard de euro. Din totalul achiziţiilor pe acest segment, în online ponderea persoanelor care achiziţionează cadouri este de 55%, iar ponderea părinţilor care cumpără pentru copiii lor creşte la 45%.

'miababy.ro a fost creat cu o secţiune denumită Infinity, o rubrică relevantă de conţinut pentru părinţii care doresc să se documenteze despre fiecare etapă a dezvoltării copilului. În plus, aceştia au acces la produse inovatoare şi informaţii relevante despre rolul părinţilor în primii trei ani de viaţă. Conceptul este rezultatul unei cercetări minuţioase a pieţei de profil şi a unei investiţii majore în crearea platformei, care să răspundă nevoilor celor 1,4 milioane de cumpărători de pe această piaţă, din care 300.000 achiziţionează produse online', a explicat Mia Karimzadeh.

Magazinul online miababy.ro este structurat în categorii cu produse de îmbrăcăminte, încălţăminte, îngrijire, jucării şi produse pentru plimbare.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 871 / 8105
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...