ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PwC România promovează șapte directori în practicile de Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță pentru Afaceri

16 August 2022   |   BizLawyer

Cristina Păduraru și Iulian-Tiberiu Panfiloiu devin directori în cadrul serviciilor de Consultanță fiscală și juridică, Gabriela Marinete, Dana Lucanu și Victor Sasu directori în Audit, Rareș Stănescu va fi director în practica de Consultanță pentru Afaceri - Tehnologie, iar Alexandru Munteanu director în cadrul OGC (Office of General Counsel - Legal) din Europa Centrală și de Est (ECE).

 
 
PwC România anunță că, începând cu 1 septembrie, promovează șapte directori în cadrul serviciilor de Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță în Tehnologie.

Cristina Păduraru și Iulian-Tiberiu Panfiloiu devin directori în cadrul serviciilor de Consultanță fiscală și juridică, Gabriela Marinete, Dana Lucanu și Victor Sasu directori în Audit, Rareș Stănescu va fi director în practica de Consultanță pentru Afaceri - Tehnologie, iar Alexandru Munteanu director în cadrul OGC (Office of General Counsel - Legal) din Europa Centrală și de Est (ECE).

”Îi felicit pe colegii noștri pentru acest pas foarte important în cariera lor care le confirmă calitățile deosebite și contribuția valoroasă la consolidarea practicilor noastre și mă bucur că împreună reușim să oferim noi oportunități de dezvoltare și recunoaștere profesională în toate liniile de servicii”, a declarat Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România și Moldova.


Cristina Păduraru este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012. Ea s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, în septembrie 2012, iar domeniile sale de expertiză includ dreptul comercial şi cel al societăţilor comerciale cât şi fuziuni şi achiziţii.

Iulian-Tiberiu Panfiloiu s-a alăturat echipei PwC în anul 2012 și va fi director în cadrul departamentului de Impozite Directe. De-a lungul timpului, el a fost implicat în multe proiecte de consultanță fiscală, inclusiv due diligence, structurări achiziții, fuziuni și divizări, etc., pentru clienți din diferite domenii de activitate. Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Iulian este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România și deține certificarea ADIT, emisă de Institutul Autorizat de Fiscalitate din Marea Britanie.

Cu o experiență de peste 12 ani în proiecte de audit financiar și consultanță contabilă, Dana Lucanu s-a alăturat PwC în 2014 și lucrează în cadrul practicii de Piețe de Capital și Servicii de Consultanță Contabilă (CMAAS) din România. Este specializată în consultanța privind standardele de raportare financiară IFRS, pregătirea manualelor de contabilitate, precum și asistență pentru clienți privind responsabilitatea socială corporativă. Este absolventă a Facultății de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale din cadrul Universității Româno-Americane din București și a unui master în gestiunea și auditul afacerilor și deține certificarea ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Gabriela Marinete lucrează în PwC din anul 2005 și coordonează activitatea mai multor echipe din cadrul departamentului de Audit, având o experiență vastă în audit statutar și audituri în conformitate cu IFRS pentru companii din diverse sectoare. În perioada 2010-2012, a fost detașată ca manager în cadrul biroului PwC Auckland (Noua Zeelandă). Gabriela este absolventă a facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice București și este membră a Asociației Experților Contabili și Contabililor Autorizați, parte a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), din anul 2009.

Victor Sasu s-a alăturat echipei PwC în 2007 în cadrul departamentului de audit, cu focus pe sectoarele bancar, leasing și asigurări. Specializarea sa principală este cea bancară, iar în ultimii șase ani a condus echipe de audit la cele mai mari două bănci din România. În afară de alte audituri la bănci de dimensiuni medii și mai mici, a facilitat angajamente non-audit, inclusiv AQR-uri, due diligence, consultanță contabilă și traininguri tehnice, deservind în total peste 12 bănci din România de-a lungul carierei sale. Este, de asemenea, auditor autorizat în România.

Rareș Stănescu face parte din echipa de Consultanță în Tehnologie a PwC România, ocupându-se de identificarea și implementarea tehnologiilor de automatizare inteligente pentru clienții companiei. Cu peste 12 ani de experiență în proiecte IT, Rareș a lucrat pentru clienți din România, Cehia și Marea Britanie. Este absolvent al Universității Politehnica din București, fiind specializat în inginerie electrică și ingineria sistemelor de control.

Alexandru Munteanu are aproape 20 de ani de experiență profesională în domeniul juridic, dintre care peste 15 ani în cadrul PwC. Pe parcursul carierei sale în PwC, a avut diverse roluri și responsabilități, inclusiv în calitate de șef local al practicii de TLS în Moldova. Din 2016, coordonează echipa OGC (Office of General Counsel - Legal) responsabilă pentru România și Moldova. De asemenea, deține mai multe funcții regionale în domeniul Anti-Trust, concurență și încheierea de contracte cu instituții financiare internaționale și este co-lider al grupului de conformitate cu reglementări din ECE. Are un doctorat în drept și este ofițer certificat pentru protecția datelor.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 6187 / 16757
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...