ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Afacerile Bearing Point au crescut cu 13% în 2017, la 712 milioane euro

17 Mai 2018   |   Ioana Duta

BearingPoint a înregistrat o creştere pe toate industriile, liniile de business şi regiuni, iar nucleul teritorial EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) al firmei a fost, din nou, punctul central.

 
 
Firma de consultanţă în management şi tehnologie BearingPoint a raportat o cifră de afaceri record de 712 milioane de euro în 2017, în creştere cu 13% faţă de anul anterior.


Potrivit unui comunicat al companiei, comenzile au crescut cu 14% anual, firma BearingPoint înregistrând o creştere mult mai accentuată decât nivelul de 7% prognozat de compania de cercetare Gartner în ceea ce priveşte consultanţa la nivel global în 2017.

BearingPoint are ca obiectiv atingerea unei cifre de afaceri de un miliard de euro până în 2020.

BearingPoint a înregistrat o creştere pe toate industriile, liniile de business şi regiuni, iar nucleul teritorial EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) al firmei a fost, din nou, punctul central.


'Parcursul nostru de succes continuă în România, noi contribuind la câteva iniţiative de dezvoltare strategică la nivel regional şi global, de exemplu Digital Quality Assurance, servicii de consultanţă cu privire la securitate, soluţii co-inovate cu SAP - iar acestea sunt doar câteva dintre ele. Rezultatele din primul trimestru al anului 2018 au depăşit uşor planul, în termeni de EBIT şi utilizare. În total, efectivul de personal a depăşit numărul de 560 de colegi şi ne aşteptăm să ajungem la 600 în birourile din România, la jumătatea anului', a spus Christian Gurny, Country Leader BearingPoint România.

Reţeaua globală de consultanţă a BearingPoint are peste 10.000 de specialişti şi deserveşte clienţi din peste 75 de ţări.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 969 / 30391
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  Reff & Associates - Associate | Corporate and M&A
  Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
  NNDKP și Wolf Theiss, în finanțarea de 46 mil. E obținută de Globalworth de la BCR. Banii vor merge în dezvoltarea Renault Bucharest Connected
  Schoenherr, EY Romania și Maravela|Asociații, în tranzacția prin care belgienii de la United Petfood preiau activitățile de producție și distribuție ale liderului local în producția de hrană uscată pentru animale
  Reff & Associates - Senior Associate | Corporate and M&A
  Avocații Suciu Popa spun că un program de conformare poate fi o oportunitate de prevenție și reducere a expunerii. Ghidul de conformare elaborat de Consiliul Concurenței reprezintă un punct de start pentru firmele care doresc să devină responsabile în acest domeniu
  LegiTeam: Bohâlțeanu & Asociații recrutează avocați stagiari
  Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
  Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
  LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
  LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
  LegiTeam: Maravela|Asociaţii is looking for a consultancy associate
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...