ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Alina Bălan este noul director de Resurse Umane al Xerox România

14 Iunie 2018   |   Ioana Duta

'Fiecare nouă funcţie aduce cu sine provocări şi şansa de a învăţa lucruri noi. În cazul meu, mă bucur că voi putea să valorific experienţa acumulată în vânzări într-un nou rol în cadrul companiei.

 
 
Alina Bălan ocupă, de la 1 iunie a.c., funcţia de director de Resurse Umane în cadrul Xerox România, după o carieră de 12 ani în cadrul companiei, se arată într-un comunicat remis joi.


Potrivit comunicatului, în noua funcţie Alina Bălan va coordona activităţile de recrutare, management, evaluare şi dezvoltare profesională a resurselor umane din Xerox România. Va realiza strategii personalizate de recrutare şi dezvoltare şi va oferi consultanţă în carieră pentru middle şi top management-ul companiei.

'Fiecare nouă funcţie aduce cu sine provocări şi şansa de a învăţa lucruri noi. În cazul meu, mă bucur că voi putea să valorific experienţa acumulată în vânzări într-un nou rol în cadrul companiei. Alături de colegii din noua echipă îmi doresc să contribui la creşterea business-ului Xerox în România, dezvoltând diverse programe de dezvoltare profesională - pentru cea mai importantă resursă a companiei, oamenii săi, şi urmărind strategia globală de resurse umane a Xerox', a declarat Alina Bălan.


În cadrul Xerox, Alina Bălan a debutat în rolul de Key Account Manager, fiind apoi promovată pe poziţia de Strategic Accounts Manager. Până anul acesta a ocupat funcţia de Sales Manager Corporate Accounts.

Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inovează modul în care lumea comunică, se conectează şi lucrează.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 636 / 30380
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...