ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Americanii de la SVN şi-au deschis un birou în România şi ţintesc un loc în top 5 consultanţi imobiliari în 2020

10 Aprilie 2019   |   T. S.

Activitatea SVN Romania va fi coordonată de către Andrei Sârbu (CEO) şi Ionuţ Nicolescu (partner), doi consultanţi cu o experienţă de peste 12 ani în imobiliare şi vânzări.

 
 
SVN International Corp, una dintre cele mai recunoscute mărci comerciale din imobiliare din Statele Unite ale Americii, a deschis un birou local de consultanţă imobiliară care va funcţiona sub numele de SVN România şi îşi propune ca în 2020 să intre în rândul celor mai mari cinci companii de consultanţă imobiliară din România.

Conform unui comunicat al companiei, activitatea SVN Romania va fi coordonată de către Andrei Sârbu (CEO) şi Ionuţ Nicolescu (partner), doi consultanţi cu o experienţă de peste 12 ani în imobiliare şi vânzări.

Compania va activa pe toate segmentele pieţei imobiliare, de la comercial (birouri, retail, logistic, hotelier, terenuri şi investment), la rezidenţial - proiecte noi, brokeraj de credite, property management şi evaluări, urmând să opereze şi un birou regional în Cluj - Napoca.


"Piaţa imobiliară locală trece prin cea mai bună perioadă a sa din ultimul deceniu şi există numeroase oportunităţi. Segmentul rezidenţial a înregistrat în primul trimestru o scădere faţă de perioada similară din anul trecut, însă suntem pe un plus de peste 25% faţă de 2017 în ceea ce priveşte numărul de tranzacţii. Segmentul logistic trece printr-un adevărat boom, cel al spaţiilor de birouri şi comerciale înregistrează randamente bune iar piaţa de investment s-a stabilizat la aproximativ un miliard de euro. Pentru 2019 ne-am propus înregistrarea unei cifre de afaceri de patru milioane de euro iar în 2020 avem ca obiectiv să intram în rândul celor mai mari cinci companii de consultanţă imobiliară din România", a declarat Andrei Sârbu.

SVN România
este consultantul şi agentul exclusiv a peste 10 proiecte rezidenţiale cu un minimum de 350 de unităţi fiecare, printre care Aviaţiei Park (Forte Partners), Baba Novac Residence (SIF Moldova), Belvedere Residences (Băneasa Developments), Cosmopolis (Opus Land), Parcului20 (Cordia) sau Soho Unirii (London Partners).

Consultanţii SVN România au vândut în ultimii ani peste 7.000 de apartamente noi cu o valoare de peste 500 de milioane de euro.

Divizia de property management din cadrul SVN România administrează aproximativ 550.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri şi peste 1.000 de spaţii comerciale, printre cei mai importanţi clienţi ai companiei numărându-se Telekom, Banca Comercială Română şi UniCredit Bank.

SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni (Australia, Caraibe, Coreea de Sud, Canada, Mexic, România, Rusia şi Statele Unite ale Americii), în care activează peste 1.600 de consultanţi imobiliari şi personal administrativ.

"România prezintă cel mai mare potenţial din regiune. Spre exemplu, la nivel naţional sunt încheiate anual sute de tranzacţii cu proprietăţi mai scumpe de 0,5 milioane de euro, nu doar pe segmentul rezidenţial. Iar printr-o comparaţie cu alte state din Europa Centrală şi de Est putem observa că toate segmentele pieţei imobiliare prezintă în continuare potenţial semnificativ de dezvoltare", a declarat Rafael Noriega, International Sales Director în cadrul SVN International Corp.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 277 / 31893
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
Există viață și după orele de muncă în firmele de avocați din prima linie? Teea Eliade, avocat de Life Sciences, după ce a renunțat la viața din București și s-a apucat de programare: Manipularea și dorința de a trece peste și prin orice pentru a-ți atinge scopurile, volumul de muncă, munca peste program, neremunerată, și lipsa de respect pentru timpul personal au dus la decizia mea de a părăsi avocatura
LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
Cum văd avocații Dentons evoluția practicii de Capital Markets, pe o piață în care companiile cu acționariat preponderent străin se finanțează din surse interne grupului din care fac parte, iar cele cu capital românesc nu au încă o cultură a pieței de capital. Rețeta succesului include abordările personalizate, cu elemente de creativitate și inovație
Bondoc si Asociații is expanding its team. Four open positions
Clifford Chance Badea și PNSA, în ‘bucla locală’ a unei finanțări de 134 mil. € acordate de IFC și o instituție financiară italiană grupului care deține în România fabrica de roți auto din Drăgășani. Ce avocați au coordonat proiectul
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ cu privire la caracterul „oneros” al relației dintre fiscal și penal, respectiv al limitelor caracterului „devolutiv” al contestației administrative
Cu ce gânduri pornesc la drum fondatoarele firmei SIMION & BACIU | “Ne dorim clienți dornici de dezvoltare și proiecte interesante. ‘Cel mai bun’ ideal este exact ce ai acum; și idealul se va dezvolta în timp, odată cu noi”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...