ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

APIA vrea să cumpere echipamente pentru refacerea infrastructurii hardware a instituţiei cu peste 6,2 milioane de lei

09 August 2018   |   Ioana Duta

Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate - preţ, finanţarea fiind asigurată din fonduri bugetare.

 
 
 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a demarat o procedură de licitaţie deschisă pentru refacerea infrastructurii hardware din cadrul sediului său central, potrivit unui anunţ publicat în SICAP. 
 

n acest sens, agenţia vrea să încheie un contract cu o valoare totală estimată la 6.249.861,90 de lei, pentru furnizarea de echipamente şi soluţii integrate pentru refacerea infrastructurii hardware a instituţiei, prin achiziţionarea unei soluţii integrate care este de sine stătătoare, dar asigură posibilitatea dezvoltării ulterioare prin adăugarea de echipamente ce vor fi necesare în următoarele etape de dezvoltare a centrului de date APIA. 
 
Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate - preţ, finanţarea fiind asigurată din fonduri bugetare. 
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor este 6 septembrie, ele urmând să fie deschise în aceeaşi zi. 
 
Pe de altă parte, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a încheiat un acord-cadru prin care a achiziţionat servicii de suport IT aferente sistemului integrat de management al activităţilor de investiţii, control şi integritate din cadrul instituţiei, conform unui anunţ publicat joi în SEAP. 
 
În acest sens, printr-o procedură de licitaţie deschisă au fost atribuite patru contracte societăţii One Software SRL din Ploieşti, cu valori de 614.400 de lei, fără TVA, 153.600 de lei, fără TVA, 614.400 de lei, fără TVA, şi 153.600 de lei, fără TVA, se mai arată în anunţul citat. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 39 / 30348
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
  LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
  LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
  LegiTeam: Maravela|Asociaţii is looking for a consultancy associate
  Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
  Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
  Alexandru George Lazăr, partener IntLaw (Spania) și profesor al Universitații Pompeu Fabra, din Barcelona: Sunt în permanentă legătură cu România. Sper ca în viitorul apropiat să se concretizeze colaborări strategice cu case de avocatură românești
  Gabriela Dinu se alătură echipei de Dreptul Muncii a NNDKP
  Concurenţa a autorizat preluarea unor creanțe și bunuri imobile ale Alpha Bank de către Deutsche Bank, Anacap Financial Europe și APS Investments. Avocați de top în tranzacția de 360 mil. E
  Grupul german PHOENIX preia oficial Farmexim SA și lanțul de farmacii HelpNet Farma. Ce avocați au lucrat în tranzacția estimată la peste 100 mil. €
  Tranzacția de 73 mil. € prin care CMI preia posturile de radio din CEE ale grupului Lagardère a ajuns la final. O echipă multijurisdicțională Clifford Chance a asistat cumpărătorul | Vânzătorul a lucrat cu avocații Wolf Theiss
  Wolf Theiss își consolidează echipa de TMT și Protecția Datelor în România
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...