ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Austriecii de la voestalpine Rotec GmbH cumpără facilitățile KTL ale companiei locale Barum Technik din Timişoara. Avocații Popovici Nițu Stoica & Asociații au asistat cumpărătorul

08 Ianuarie 2018   |   A. D.

Consultanta fiscala a fost asigurată de Mihaela Pohaci (Asociat PNSA Tax SRL) și Raluca Rusu (Senior Manager PNSA Tax SRL).

In medalion, de la stânga la dreapta: Bogdan C. Stoica (Avocat Asociat), Vlad Ambrozie (Avocat Asociat Coordonator) si Mihaela Pohaci (Asociat PNSA Tax SRL)

 
 
voestalpine Rotec GmbH (Metal Forming Division) a preluat facilitățile KTL ale societății locale Barum Technik, cu sediul în Timișoara. Compania are un număr de aproximativ 160 de angajați și va funcționa pe viitor sub denumirea comercială voestalpine Rotec Coating SRL. Odată cu noua filială din România și noua locație din Mexic, grupul voestalpine Rotec se extinde la un număr de 9 societăți cu aproximativ 1.500 de angajați în 12 locații de producție.

Potrivit informațiilor BizLawyer, grupul austriac a fost asistat în această tranzacție de avocații firmei Popovici Nițu Stoica & Asociații (PNSA).


Din echipa coordonată de Bogdan C. Stoica (Avocat Asociat Coordonator) impreuna cu Vlad Ambrozie (Avocat Colaborator Coordonator) au făcut parte Ioana Dumitru, Avocat Colaborator Coordonator, Camelia Constantin, Avocat Colaborator Coordonator, Elena Eftene, Avocat Colaborator și Ioana Avram, Avocat Colaborator.

Consultanta fiscala a fost asigurată de Mihaela Pohaci (Asociat PNSA Tax SRL) și Raluca Rusu (Senior Manager PNSA Tax SRL).

Barum Technik a fost înființată în anul 1994 și are ca domenii principale de activitate vopsirea în câmp electrostatic cu vopsea pulbere, vopsirea în sistem KTL a componentelor din metal. Firma a avut anul trecut afaceri de 21,3 mil. lei.

voestalpine Rotec GmbH și Barum Technik au cooperat în ultimii opt ani, anumite componente ale centurii de siguranță fabricate la Krieglach fiind vopsite în câmp electrostatic prin cataforeză (KTL) la Barum. În ultimii ani, peste 220 de milioane de produse au fost astfel finisate.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 611 / 28484
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
O nouă firmă de avocați specializați în Real Estate se lansează pe piață
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
Promovare în echipa de banking & finance a Schoenherr. Adina Damaschin devine counsel
Cei mai buni avocați de fuziuni și achiziții din România. Clasamentul Chambers Global 2018
CMS a consiliat consorțiul Raiffeisen Bank S.A. - Swiss Capital S.A. în oferta publică și listarea la bursă a companiei Purcari Wineries PLC
RTPR Allen & Overy a asistat Purcari Wineries în legătură cu Oferta Publică Inițială
PNSA a asistat Unirii View în obținerea unei finanțări de 23 mil. €. Banii merg în dezvoltarea clădirii de 19 etaje
Hategan Attorneys obține în instanță o victorie importantă pentru industria de energie regenerabilă
Stratulat Albulescu își consolidează echipa de Banking & Finance prin cooptarea lui Costin Teodorovici ca Partener
Avocații Mușat & Asociații spun că piața avocaturii de business va suferi schimbări majore în următorii ani, legate în principal de evoluția tehnicii, a dreptului, dar și a nevoilor curente ale clienților. Firma a creat un cadru de cooperare directă la nivel global cu compania Facebook și mizează pe o creștere cu cel puțin 10-15% a volumului activității, anul acesta
Niculeasa Law Firm obține pentru General Leasing anularea măsurilor asiguratorii în cuantum de cca. 42 mil. lei, dispuse de Direcția Regională Antifraudă Fiscală
Mușat & Asociații, NNDKP și ZRP, pe lista scurtă a premianților MIP în domeniul proprietății intelectuale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...