ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Avocații Țuca Zbârcea & Asociații, alături de Bank Leumi în finanțarea de 22 mil. € acordată AFI Europe

04 Ianuarie 2018   |   A. D.

Investiţia totală pentru AFI Tech Park 1 este de peste 30 de milioane de euro.

 
 
AFI Europe România a semnat în luna decembrie un acord de finanţare de 22 milioane euro cu Bank Leumi România, pentru dezvoltarea primei faze a AFI Tech Park, cel mai nou parc de afaceri pe care compania îl dezvoltă în prezent în Bucureşti. Potrivit informațiilor BizLawyer, banca a fost asistată în acest proiect de o echipă de avocați ai firmei Țuca Zbârcea & Asociații, coordonată de partenerii Cătălin Băiculescu și Mihai Dudoiu. . .

AFI Tech Park, dezvoltat în trei faze, oferă 56.000 metri pătraţi pentru birouri Clasa A, care vizează companii din pieţele de FMCG, Automotive, IT&C, BPO şi pieţe de servicii comune, care doresc să-şi îmbunătăţească facilităţile într-un nou birou de clasă A. Prima fază a proiectului va fi livrată în Q2 din 2018, oferind 20.000 mp GLA pentru birouri şi 2.000 metri pătraţi de spaţii comerciale. Proiectul este dezvoltat aproape de centrul oraşului, în imediata apropiere a hotelului JW Marriott şi a Parlamentului României şi va cuprinde două clădiri de birouri P+8 şi un turn de birouri de 14 etaje, având peste 5.000 metri pătraţi de zone verzi.


'AFI Europe România are o relaţie strategică excelentă şi de lungă durată cu băncile, pentru finanţarea proiectelor pe care le iniţiem. Ne bucurăm încă o dată că Bank Leumi este partenerul nostru pentru faza 1 în AFI Tech Park, un proiect prin care intenţionăm să deschidem o nouă zonă pentru dezvoltarea de birouri în Bucureşti. Faptul că parcul de business este situat în centrul Bucureştiului şi nu la periferiile oraşului îi oferă avantajul unic căutat de companiile multinaţionale din România. Prin proiectele noastre actuale de dezvoltare, şi anume: AFI Tech Park, mall-ul şi birourile AFI Braşov şi AFI City, primul nostru proiect rezidenţial pe care îl vom demara în curând în Bucureştii Noi, AFI Europe îşi continuă expansiunea în România', a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania, într-un comunicat remis spre difuzare.

Investiţia totală pentru AFI Tech Park 1 este de peste 30 de milioane de euro.

Lucrările de construcţie pentru AFI Tech Park 1 avansează conform programului, în prezent având deja finalizată structura clădirii.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce priveşte dezvoltarea, managementul şi investiţiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează 'AFI Cotroceni', cel mai mare şi de succes mall din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est.

În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploieşti, primul şi singurul mall modern dezvoltat în centrul oraşului Ploieşti, în urma unei investiţii de peste 50 de milioane de euro.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat AFI Park, cel mai nou şi mai modern parc de business de clasa A din Bucureşti.

AFI Park oferă 70.000 metri pătraţi de spaţii de birouri, ocupate de companii multinaţionale din domeniu IT&C. Clădirile de birouri AFI Park 1-5 au atins un grad de închiriere de aproape 100%.

Pe segmentul de birouri, AFI România are în dezvoltare AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafaţă închiriabilă de 56.000 de metri pătraţi, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott şi a Parlamentului României. Parcul de business va include două clădiri de birouri de înălţime redusă şi un turn de birouri, care vor avea spaţii verzi amenajate într-o grădină centrală, proiectul fiind un campus high tech care răspunde nevoilor de extindere a companiilor IT&C din România prin oferirea unui spaţiu potrivit din punct de vedere al dotărilor tehnice şi al posibilităţilor de dezvoltare.

De asemenea, AFI Europe România va începe în viitorul apropiat dezvoltarea a încă două proiecte: unul va consta într-un parc de retail care va fi construit pe un teren de 80.000 de metri pătraţi din Arad, a cărui ancoră va fi un hypermarket şi un magazin tip 'DYI', iar cel de-al doilea, AFI City, un proiect rezidenţial amplu, care va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătraţi din Bucureştii Noi (sectorul 1 din Bucureşti).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 572 / 28484
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
O nouă firmă de avocați specializați în Real Estate se lansează pe piață
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
Promovare în echipa de banking & finance a Schoenherr. Adina Damaschin devine counsel
Cei mai buni avocați de fuziuni și achiziții din România. Clasamentul Chambers Global 2018
CMS a consiliat consorțiul Raiffeisen Bank S.A. - Swiss Capital S.A. în oferta publică și listarea la bursă a companiei Purcari Wineries PLC
RTPR Allen & Overy a asistat Purcari Wineries în legătură cu Oferta Publică Inițială
PNSA a asistat Unirii View în obținerea unei finanțări de 23 mil. €. Banii merg în dezvoltarea clădirii de 19 etaje
Hategan Attorneys obține în instanță o victorie importantă pentru industria de energie regenerabilă
Stratulat Albulescu își consolidează echipa de Banking & Finance prin cooptarea lui Costin Teodorovici ca Partener
Avocații Mușat & Asociații spun că piața avocaturii de business va suferi schimbări majore în următorii ani, legate în principal de evoluția tehnicii, a dreptului, dar și a nevoilor curente ale clienților. Firma a creat un cadru de cooperare directă la nivel global cu compania Facebook și mizează pe o creștere cu cel puțin 10-15% a volumului activității, anul acesta
Niculeasa Law Firm obține pentru General Leasing anularea măsurilor asiguratorii în cuantum de cca. 42 mil. lei, dispuse de Direcția Regională Antifraudă Fiscală
Mușat & Asociații, NNDKP și ZRP, pe lista scurtă a premianților MIP în domeniul proprietății intelectuale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...