ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Complexul Energetic Oltenia a plătit 270 de milioane de euro către bugetul de stat în primul semestru al anului

08 August 2018   |   Ioana Duta

Complexul Energetic Oltenia a obţinut anul trecut un profit net de 180,8 milioane de lei, faţă de o pierdere netă de 139,8 milioane de lei din anul 2016.

 
 
 Complexul Energetic Oltenia a plătit către bugetul de stat 270 de milioane de lei în prima jumătate a acestui an, după ce, la nivelul întregului an trecut, a virat circa 630 de milioane de lei, se arată într-un document postat pe site-ul companiei. 
 

Oficialii companiei arată că deţin certificate de atestare fiscală emise de Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală, din care reiese că nu figurează cu datorii restante. 
 
"De asemenea, reamintim că, datorită unui comportament echilibrat in gestionarea resurselor, CE Oltenia a înregistrat profit şi în anul 2017, şi în primul semestru al anului 2018, în condiţiile achitării tuturor obligaţiilor faţă de stat, faţă de băncile finanţatoare privind rambursarea de rate, dobânzi şi comisioane, precum şi faţă de furnizori, în termenele scadente de plată conform prevederilor contractuale", au mai scris reprezentanţii producătorului de energie, fără a oferi cifre cu privire la aceste rezultate. 
 
Complexul Energetic Oltenia a obţinut anul trecut un profit net de 180,8 milioane de lei, faţă de o pierdere netă de 139,8 milioane de lei din anul 2016. 
 
Cifra de afaceri a fost de 2,9 miliarde de lei, în creştere cu 30% faţă de valoarea indicatorului din anul precedent, 2,2 miliarde de lei. 
 
Compania şi-a planificat pentru acest an un buget de investiţii de 810 milioane de lei. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 71 / 30359
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...