ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

COS Târgovişte, aflat în insolvenţă de 5 ani, a afişat un profit net de 1,225 milioane lei în T1

15 Mai 2018   |   Ioana Duta

Combinatul de oţeluri speciale de la Târgovişte a încheiat anul trecut cu un profit de 1,167 milioane de lei, faţă de o pierdere de 11,361 milioane de lei în 2016, potrivit rezultatelor financiare preliminare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

 
 
Combinatul de oţeluri speciale COS Târgovişte, aflat în insolvenţă de cinci ani, a raportat un profit net de 1,225 milioane de lei după primele trei luni din acest an, faţă de o pierdere de 7,298 milioane de lei în perioada similară a anului trecut, potrivit raportului trimestrial transmis Bursei de Valori Bucureşti.


Veniturile totale ale companiei au urcat la 172,144 milioane de lei, de la 134,142 milioane de lei în perioada similară a anului trecut, iar cheltuielile la 170,919 milioane de lei, de la 141,441 milioane de lei în T1 2017. Cifra de afaceri raportată de COS Târgovişte a fost de 151,182 milioane de lei, în urcare de la 141,568 milioane de lei în primele trei luni ale anului trecut.

Capitalul social al societăţii este de 6,885 milioane de lei.


Combinatul de oţeluri speciale de la Târgovişte a încheiat anul trecut cu un profit de 1,167 milioane de lei, faţă de o pierdere de 11,361 milioane de lei în 2016, potrivit rezultatelor financiare preliminare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

COS Târgovişte este unul dintre principalii producători de ţiglă şi produse din oţel din România. Activitatea combinatului a cunoscut, de la înfiinţarea din 1969, mai multe perioade distincte. Din luna februarie 2013 este în procedură de insolvenţă în vederea reorganizării. În luna martie 2013 a reînceput activitatea de producţie.

Principalul acţionar al companiei este Mazur Investments Limited din Cipru, care deţine 86,6% din capital. Statul român, prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, are o participaţie de 4% în societate.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 984 / 30378
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  EY România a oferit asistență financiară și juridică producătorului Nordic Petfood, în procesul de vânzare a activităților sale de producție și distribuție
  Reff & Associates - Senior Associate | Corporate and M&A
  Reff & Associates - Associate | Corporate and M&A
  Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
  Avocații Suciu Popa spun că un program de conformare poate fi o oportunitate de prevenție și reducere a expunerii. Ghidul de conformare elaborat de Consiliul Concurenței reprezintă un punct de start pentru firmele care doresc să devină responsabile în acest domeniu
  LegiTeam: Bohâlțeanu & Asociații recrutează avocați stagiari
  Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
  Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
  LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
  LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
  LegiTeam: Maravela|Asociaţii is looking for a consultancy associate
  Alexandru George Lazăr, partener IntLaw (Spania) și profesor al Universitații Pompeu Fabra, din Barcelona: Sunt în permanentă legătură cu România. Sper ca în viitorul apropiat să se concretizeze colaborări strategice cu case de avocatură românești
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...