ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cosmetic Plant estimează o cifră de afaceri de aproximativ 12,2 milioane lei până la finalul lui 2018

13 Iunie 2018   |   Ioana Duta

În prezent, portofoliul Cosmetic Plant include peste 120 produse împărţite în 18 game sortimentale, grupate în funcţie de ingredientul activ principal.

 
 
Cosmetic Plant estimează o cifră de afaceri de circa 12,2 milioane lei până la finalul acestui an, în creştere cu 10% faţă de 2017, se arată într-un comunicat remis miercuri.


Potrivit comunicatului, Cosmetic Plant a înregistrat peste 1,2 milioane de produse comercializate în 2017 şi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 11,1 milioane lei (2,4 milioane euro).

'Numărul produselor comercializate în anul 2017, dar şi cifra de afaceri realizată ne demonstrează încă o dată că business-ul nostru are o evoluţie firească ce se datorează creşterii notorietăţii brandului Cosmetic Plant atât pe piaţa tradiţională, cât şi în retailul modern, unde continuăm listările produselor noastre la noi parteneri, respectiv lărgim sortimentaţia de produse la partenerii existenţi', a declarat Susana Laszlo, director general Cosmetic Plant.


Una dintre cele mai mari creşteri din ultimii doi ani a fost înregistrată de produsele de protecţie solară şi cele de îngrijire după plajă, vânzările acestora crescând cu aproape 80% în această perioadă.

Cosmetic Plant este unul dintre cei mai cunoscuţi producători de produse cosmetice din România. Produsele companiei sunt prezente şi pe plan extern în ţări precum Ungaria, Iordania, Liban, Republica Moldova, Grecia, Portugalia, Spania, Franţa, Cipru etc. În prezent, portofoliul Cosmetic Plant include peste 120 produse împărţite în 18 game sortimentale, grupate în funcţie de ingredientul activ principal.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 656 / 30380
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...