ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Deloitte România își consolidează practica de audit prin numirea a trei noi parteneri

19 Iunie 2019   |   BizLawyer

Echipa de conducere a practicii de audit a ajuns astfel la un total de șapte parteneri în România.

 
 
Deloitte România își consolidează practica de audit prin promovarea ca parteneri a lui Zeno Căprariu și a Irinei Dobre și prin recrutarea Corinei Dimitriu pentru ocuparea unei poziții similare. Echipa de conducere a practicii de audit a ajuns astfel la un total de șapte parteneri în România.

„Deloitte se mândrește cu faptul că a efectuat primul audit financiar din lume, în urmă cu 170 de ani, și avem în continuare cea mai înaltă prețuire pentru contribuția pe care o aduce practica noastră de audit la activitatea clienților, a firmei și a societății în general, chiar dacă rolul firmei a evoluat de la cel de auditor la cel de lider global în oferirea de servicii profesionale integrate și multidisciplinare. În România, avem o practică foarte puternică de audit, cu o echipă de conducere solidă și diversă. Doi dintre noii noștri parteneri și-au început și consolidat cariera în firmă, iar cel de-al treilea a revenit alături de noi după câțiva ani în care a lucrat la o altă firmă din domeniu. Această varietate reflectă angajamentul nostru de a dezvolta lideri în interiorul Deloitte, rămânând, în același timp, deschiși spre talentul excepțional care poate fi identificat la nivelul profesiei”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.


Zeno Căprariu, numit recent Partener Audit, s-a alăturat Deloitte după absolvirea programului de master al Facultății de Matematică a Universității din București și are o experiență de 16 ani în furnizarea de servicii de audit și consultanță financiară pentru societăți mari, multinaționale și locale, din sectoare precum energie, producție și industria bunurilor de consum. Zeno are un spirit antreprenorial ridicat, acordă clienților o atenție exemplară și cunoaște foarte bine mediul de afaceri. A condus și a contribuit la multe programe și inițiative ale Deloitte, dincolo de cele pe care le presupune poziția sa din departamentul de audit și servicii conexe. Este membru al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Irina Dobre, promovată și ea intern pe poziția de Partener Audit, s-a alăturat Deloitte ca absolvent de facultate, acum 13 ani, și a evoluat datorită dedicării remarcabile față de clienți și a modului în care a susținut dezvoltarea echipei. Irina este specializată în audit pentru entități ce oferă servicii financiare, îndeosebi fonduri de investiții, bănci, firme de leasing și alte organizații financiare non-bancare și a contribuit semnificativ la dezvoltarea practicii de audit în această industrie, conducând proiecte importante de audit și consultanță pentru firme de servicii financiare. Este licențiată în economie la Academia de Studii Economice și este membră a Camerei Auditorilor Financiari din România și a Asociației Contabililor Certificați din Marea Britanie.

Corina Dimitriu s-a alăturat Deloitte ca Partener Audit de la altă firmă din domeniul Big 4. Are peste 20 de ani de experiență în audit financiar, contabilitate, management de proiect și controale interne, precum și expunere la diverse culturi organizaționale, lucrând pentru firme de contabilitate și consultanță atât din România, cât și din afara țării. Corina se axează pe segmentul de afaceri antreprenoriale, dar a lucrat și pentru numeroase companii multinaționale. Este pasionată să contribuie la dezvoltarea echipei și promovează inovația, susținând diverse inițiative de implementare a unor soluții tehnologice în domeniul auditului.

„Numirea a trei noi parteneri reprezintă un punct de reper în dezvoltarea practicii noastre de audit din România. Deloitte rămâne dedicat obiectivului de a fi organizația care oferă cele mai bune condiții de învățare și dezvoltare, precum și cele mai bune oportunități pentru toți colegii noștri. Sunt încântat să urez bun venit în rândul partenerilor acestor trei profesioniști, care vor contribui cu talentul și energia lor la evoluția noastră în această direcție”, a spus Steve Openshaw, Partener coordonator Audit și Servicii conexe, Deloitte România.

Practica de Audit și Servicii conexe a Deloitte România a ajuns la aproximativ 200 de experți și oferă clienților săi servicii de audit al situațiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele de raportare locale și internaționale, servicii de revizuire a sistemelor de raportare financiară și a mediului de control intern, servicii pe bază de proceduri convenite, precum și servicii de consultanță financiar-contabilă privind aspecte derivate din schimbările legislative, precum reglementările contabile din România, standardele internaționale de raportare financiară (IFRS) și principiile de contabilitate general acceptate din SUA (US GAAP).

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, consultanță fiscală, dezvoltarea capitalului uman, servicii juridice, consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.500 de profesioniști.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 7189 / 7899
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Cei mai buni litigatori din România, văzuți de Chambers Europe 2024 | Cine sunt practicienii apreciați de clienți în practica de Dispute Resolution și ce spun clienții despre aceștia. Nouă avocați români sunt evidențiați în practica de arbitraj
Trei avocați români de la Bondoc & Asociații, Filip & Company și DLA Piper sunt considerați ‘Eminent Practitioners’ în practica de fuziuni și achiziții. Clasamentul Chambers Europe 2024, cu cei mai buni avocați de Corporate ̸ M&A din România
De vorbă cu Monica Mihăilă, Head of Legal CEZ Romania, unul dintre cei mai experimentați consilieri juridici din domeniul energiei | ”Mi-am dorit crearea unui climat de încredere, în care fiecare membru al echipei să își poată exprima opinia și în acest fel mi-am creionat stilul de leadership. Trăim o perioadă plină de schimbări și comunitatea juriștilor va trebui să se adapteze”
NNDKP promovează 14 avocați în 2024 și consolidează șase arii de practică ale firmei
O singură casă de avocatură locală independentă concurează la titlul de ”Firma anului în România” în cadrul IFLR Europe Awards 2024 | Filip & Company, Wolf Theiss și Clifford Chance Badea, printre firmele aflate pe lista scurtă a premianților din acest an
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Ana Busuioc, Legal & Corporate Affairs Director Edenred, omul care își ghidează planurile de viitor după conceptul: „Nu judeca fiecare zi după recolta pe care ai adunat-o, ci după semințele pe care le-ai plantat” | ”Sunt recunoscătoare să pot lucra într-o echipă de profesioniști împreună cu care am convingerea că pot genera stabilitate în dinamica accelerată și volatilă care ne amprentează astăzi viețile profesionale, dar și sociale”, spune azi avocatul
Filip & Company a asistat ROCA Industry în procesul de majorare a capitalului social cu o valoare de 71,7 milioane RON și de transfer al acţiunilor pe Piaţa Principală a BVB
VF Insolvență finalizează transferul de afacere în reorganizarea judiciară a UCM Reșița către Hidroelectrica
Gabriel Resources a pierdut arbitrajul cu statul român pentru proiectul aurifer Roșia Montană, cu pretenții de cca. 6,7 mld. usd | Arbitrul Horacio A. Grigera Naón a opinat separat, în favoarea reclamanților care l-au nominalizat. România a plătit avocaților săi tarife orare cuprinse între 137 și 139 euro ̸ oră, iar Gabriel Resources a cuantificat costuri de 56,5 mil. $ cu avocații săi americani și români. Reclamanții ar ataca decizia, dar au, oare, bani pentru o nouă acțiune?
Reff & Asociații și Deloitte România au obținut sesizarea CJUE de către Curtea de Apel București într-un litigiu care vizează impunerea TVA pentru operațiuni care nu implică livrarea de bunuri sau prestarea unor servicii
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...