ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Deloitte România şi EC-Council, parteneriat regional pentru educaţie în domeniul securităţii informaţionale

13 Iunie 2018   |   Ioana Duta

După obţinerea acestor certificări, profesioniştii vor avea competenţe de hacking etic aflate la foarte mare cerere, concomitent cu certificatul recunoscut internaţional de Ethical Hacker.

 
 
Deloitte România şi EC-Council au încheiat un parteneriat pentru programele acreditate ANSI 17024 şi GCHQ, Certified Ethical Hacker (C|EH), Certified Security Analyst (ECSA) şi Computer Hacking Forensic Investigator (C|HFI), pentru a crea o comunitate de profesionişti în domeniul securităţii informaţionale, se arată într-un comunicat remis miercuri.


'Deloitte România crede că schimbarea constantă este noua normă în business-ul zilelor noastre şi, în acest mediu în continuă schimbare, trebuie să fim gata să acţionăm într-o clipă. De aceea, în efortul de a consolida forţa de lucru din domeniul securităţii informaţionale din România şi din Europa Centrală prin intermediul unor programe certificate precum CEH, ne bucurăm să anunţăm încheierea acestui parteneriat cu EC-Council', a declarat George Daniliuc, manager Deloitte Cyber Academy România.


Potrivit comunicatului, Un Certified Ethical Hacker este un profesionist calificat care înţelege şi ştie cum să găsească punctele slabe şi vulnerabilităţile în sisteme ţintă şi foloseşte aceleaşi cunoştinţe şi instrumente ca un hacker rău intenţionat, dar într-o manieră legală şi legitimă pentru a asigura securitatea sistemelor ţintă. Acreditarea CEH certifică persoanele în specifica disciplină de Ethical Hacking în securitatea reţelelor, dintr-o perspectivă vendor-neutră.

Scopul cursului este de a ajuta profesioniştii să stăpânească o metodologie etică de hacking care poate fi folosită în testele de penetrare sau în situaţii de hacking etic. După obţinerea acestor certificări, profesioniştii vor avea competenţe de hacking etic aflate la foarte mare cerere, concomitent cu certificatul recunoscut internaţional de Ethical Hacker.

Deloitte este unul din liderii în servicii profesionale în România, unde, în colaborare cu Reff & Asociaţii, furnizează servicii de audit, fiscalitate, juridice, consultanţă în afaceri şi consultanţă financiară, consultanţă în managementul riscului, servicii privind procese şi tehnologie, precum şi alte servicii, prin intermediul celor peste 1.100 de profesionişti.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 652 / 30380
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...