ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

eSky Group a anunţat schimbări organizaţionale pentru biroul din România

17 Mai 2018   |   Ioana Duta

'Din anul 2017, Marius Turbatu ocupă funcţia de Global Expansion Director în cadrul eSky Group, responsabil de expansiunea grupului pe pieţele din Europa, America Latină, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord şi Asia-Pacific'

 
 
eSky Group, compania care deţine eSky Travel Search pe piaţa din România, l-a numit pe Marius Turbatu - care ocupă deja poziţia de Global Expansion Director - în funcţia de reprezentant legal al firmei, după decizia luată de Carla Boangiu, country manager, de a-şi continua cariera profesională alături de o altă companie, se arată într-un comunicat.


Marius Turbatu are o experienţă de peste nouă ani în cadrul top managementului eSky, inclusiv în poziţia de country manager eSky România. Acesta a condus operaţiunile locale în perioada 2009-2011, când grupul eSky a pătruns pe piaţa din România.

'În perioada 2011-2013, Marius Turbatu a coordonat din funcţia de Country Manager Brazilia lansarea eSky pe piaţa din America Latină sub brandul eDestinos şi, ulterior, expansiunea grupului pe alte 10 pieţe din America Latină, din funcţia de LATAM Business Development Manager. Din anul 2017, Marius Turbatu ocupă funcţia de Global Expansion Director în cadrul eSky Group, responsabil de expansiunea grupului pe pieţele din Europa, America Latină, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord şi Asia-Pacific', se menţionează în comunicat.


eSky România este o agenţie de travel online, activă pe piaţa locală încă din 2009. Grupului eSky, cu sediul central în Polonia, are peste 20 de pieţe deschise în acest moment, atât în Europa, cât şi în America de Sud. eSky oferă servicii complete de travel: bilete de avion, hoteluri, zbor plus hotel, închirieri maşini şi asigurări de călătorie.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 959 / 30380
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...