ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Expert Insolvenţă a fost desemnat lichidator la CNH şi Muşat & Asociaţii la Termoelectrica

05 Iulie 2013   |   Rares Teodor

În fiecare dintre cele două cazuri, în urma analizei documentelor de participare depuse şi care atesta îndeplinirea condiţiilor de precalificare, a fost descalificată câte o ofertă.

 
 
Expert Insolvenţă SPRL Deva a fost declarat adjudecatar al licitaţiei pentru selectarea lichidatorului la Compania Naţională a Huilei, iar Consorţiul format din Muşat & Asociaţii - Restructuring & Insolvency SPRL şi Muşat şi Asociaţii Sparl la SC PEET Termoelectrica SA, informează Ministerul Economiei, printr-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

În urma anunţului publicitar pentru organizarea licitaţiilor de desemnare a lichidatorului CN a Huilei SA respectiv a lichidatorului SC PEET Termoelectrica SA, la termenul limită pentru depunerea ofertelor, 7 iunie 2013, au fost depuse câte trei oferte pentru fiecare din cei doi operatori economici.

În fiecare dintre cele două cazuri, în urma analizei documentelor de participare depuse şi care atesta îndeplinirea condiţiilor de precalificare, a fost descalificată câte o ofertă.


Urmare a punctării ofertelor finale depuse, conform grilelor de evaluare şi comparare a ofertelor în vederea desemnării lichidatorilor, au fost declaraţi adjudecatari ai licitaţiilor Expert Insolvenţă SPRL Deva, la CNH, şi consorţiul format din Muşat & Asociaţii - Restructuring & Insolvency SPRL şi Muşat şi Asociaţii Sparl, la Termoelectrica.

În data de 26 iunie, Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, acţionând în numele şi pe seama Ministerului Economiei, unicul acţionar al celor două societăţi aflate în lichidare voluntară, a încheiat cu adjudecatarii celor două licitaţii Contracte de angajare.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 12184 / 21104
 

Ascunde Reclama
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
(P) BOHALTEANU & ASOCIAŢII recrutează
Nume grele de firme de avocatură locale, în clasamentul practicii de proprietate intelectuală ”IP Stars 2016”
Maravela & Asociaţii participă la Conferinţa Naţională Antifraudă şi Anticorupţie a INCIR
Dragne & Asociații încheie anul acesta un ciclu de creștere: ”Ne permitem financiar să plătim mai mulți oameni, dar nu vrem să creștem artificial”
Cum poți fi recrutat de DLA Piper și ce te așteaptă după. Monica Zilberman, HR Advisor DLA Piper: ‘Îi încurajăm pe stagiari să lucreze pe proiecte cât mai diverse ale tuturor ariilor de practică din cadrul firmei’
(P) Popovici Nițu Stoica & Asociații recrutează avocați de Concurență
Reff & Asociatii si PeliFilip, in tranzactia prin care Banca Transilvania a achiziționat un portofoliu de credite performante de la Bank of Cyprus
Inovația în avocatură aduce plusvaloare clienților. Pe ce pârghii apasă firmele de avocați pentru a se reinventa și a lua fața concurenței
Promovări la Voicu & Filipescu. Marta Popa devine Senior Partner, un pas înainte și în linia a doua
Banking & Finance – BSMP a avut pe masa finantari de peste 75 mil. E, anul trecut. Patru dintre acesteau au implicat „new money”
Avocații Nistorescu, Șomlea & Asociații salvează unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din țară, Cartierul Tineretului Cluj
Bohalteanu & Asociatii devine membru al MI InterAct, o retea extinsa, formata din societati de avocatura de elita