ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Forte Partners obţine 12 milioane euro finanţare de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea Aviaţiei Park

06 Decembrie 2017   |   AGERPRES

Forte Partners a dezvoltat mai multe proiecte rezidenţiale boutique şi de lux, amplasate în zone central.

 
 
Forte Partners, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari locali, a obţinut o finanţare de 12 milioane de euro de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea proiectului rezidenţial Aviaţiei Park, investiţie totală de 37 de milioane de euro, au anunţat, miercuri, reprezentanţi ai dezvoltatorului.

40% din prima fază a proiectului, formată din 176 de apartamente programate spre livrare în ianuarie 2019, a fost deja contractată. Coldwell Banker România este consultantul şi agentul exclusiv al Aviaţiei Park

Aviaţiei Park este amplasat în zona Aviaţiei - Barbu Văcărescu şi va fi format din 352 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere, în patru imobile. Prima fază a proiectului, compusă din 176 de apartamente, va fi livrată în ianuarie 2019. Investiţia totală în dezvoltarea proiectului se ridică la 37 de milioane de euro.


'Instituţiile finanţatoare sunt dispuse să crediteze dezvoltatorii cu o carte de vizită foarte bună şi proiectele care sunt planificate temeinic. Decizia de a testa pe segmentul rezidenţial modelul de afaceri cu care am înregistrat succes pe piaţa de birouri a fost una corectă iar Aviaţiei Park este un proiect perfect gândit pentru polul de birouri Barbu Văcărescu unde lucrează zeci de mii de persoane care sunt nevoie zilnic să tranziteze oraşul', arată Geo Mărgescu, fondator şi CEO al Forte Partners, într-un comunicat.

Forte Partners a dezvoltat mai multe proiecte rezidenţiale boutique şi de lux, amplasate în zone centrale, precum Londra 25, Souvenir 1 sau Calderon 80, dar şi proiectele de birouri Ştefan cel Mare Building (7.800 de metri pătraţi închiriabili), livrat în 2016, şi The Bridge (57.000 de metri pătraţi închiriabili), din care prima clădire a fost deja finalizată, fiind închiriată integral de către BCR şi IBM.

Aviaţiei Park se diferenţiază nu doar prin amplasamentul foarte bun, dar şi prin faptul că mai mult de jumătate din suprafaţa proiectului va fi acoperită cu spaţii verzi. Astfel, din cei 15.000 de metri pătraţi de teren, doar 3.700 vor fi ocupaţi de cele patru clădiri, pe restul de peste 11.000 de metri pătraţi urmând a fi amenajate zone verzi, o piaţetă şi numeroase alei pietonale.

'Peste 6.000 de locuinţe au fost anunţate spre dezvoltare în zona Barbu Văcărescu - Aviaţiei, cererea fiind foarte ridicată, în special din partea persoanelor cu venituri medii care lucrează în clădirile de birouri din zonă. În acest context, proiectele care sunt deja în dezvoltare, precum Aviaţiei Park, au un avantaj competitiv incontestabil', precizează Andrei Sârbu, vicepreşedinte Coldwell Banker România.

Coldwell Banker România este compania de consultanţă imobiliară cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial, fiind managerul şi agentul exclusiv pentru peste 15 de proiecte rezidenţiale din România, între care Baba Novac Residence, Belvedere Residences, Cosmopolis, Estic Park şi Onix Park în Bucureşti, Doppel Cristian, Sânpetru Residence şi Transilvania Residence în Braşov şi Belle Ville şi Grand Hill Residence din Cluj - Napoca.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americană este deţinută în prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reţeaua sa, Coldwell Banker acoperă 50 de ţări cu peste 3.000 de birouri şi are peste 86.000 de consultanţi şi brokeri.A
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 782 / 28507
 

Ascunde Reclama
 
 
 
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...