ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

IKEA Group suplimentează cu un milion de lei fondul de pensii al angajaţilor din România

06 Decembrie 2017   |   Ioana Duta

Fiecare angajat full-time primeşte aceeaşi sumă, indiferent de poziţie sau nivel salarial, iar angajaţii part-time vor primi o sumă proporţională cu numărul de ore lucrate.

 
 
IKEA Group va aloca, în acest an, prin programul de loialitate TACK, o sumă suplimentară de 1.026.522,42 lei în fondul de pensii pentru un număr de 548 angajaţi din România, au anunţat, miercuri, reprezentanţi ai retailerului de mobilier şi accesorii.

'Credem în recompensarea loialităţii şi în a ne arăta aprecierea pentru angajaţii care rămân alături de noi şi continuă să muncească pentru succesul companiei. Angajaţii noştri ştiu cât de mult le apreciem experienţa şi implicarea şi sunt mândru că IKEA Group va oferi anul acesta 1.026.522,42 lei ca şi contribuţie suplimentară la pensiile angajaţilor din România', arată Stefan Vanoverbeke, Country Retail Manager IKEA South-East Europe, într-un comunicat.


Toţi angajaţii care au lucrat pentru IKEA Group cinci ani sau mai mult se califică pentru programul de loialitate Tack! - 'Mulţumesc!' în Suedeză - în care angajaţii IKEA Group pot primi o contribuţie suplimentară la pensie, pe lângă pensia pe care o primesc deja. Tack! a fost lansat în 2013 şi de atunci IKEA Group a oferit 509 milioane de euro la nivel global.

Fiecare angajat full-time primeşte aceeaşi sumă, indiferent de poziţie sau nivel salarial, iar angajaţii part-time vor primi o sumă proporţională cu numărul de ore lucrate.

Aceeaşi sumă este alocată tuturor angajaţilor care au lucrat la IKEA pentru cel puţin un an financiar complet. Odată ce aceştia împlinesc cinci ani în cadrul companiei, banii strânşi sunt transferaţi în fondul lor de pensii. Apoi, fiecare plată anuală se transferă direct în fondurile lor de pensii.

În total, 548 angajaţi din România primesc câte 1.625,55 lei, în semn de apreciere a loialităţii lor.

Finanţarea globală este împărţită între toate ţările IKEA Group, pe baza proporţiei nivelului salarial şi al remuneraţiei angajaţilor part-time din fiecare ţară. Plata este influenţată de rezultatele totale ale IKEA Group din anul financiar precedent.

Pentru a pune în valoare în continuare importanţa contribuţiei angajaţilor, toţi angajaţii IKEA Group fac parte din programul de performanţă One IKEA Bonus. Prin atingerea obiectivelor financiare din fiecare piaţă, angajaţii pot primi un salariu suplimentar pe an.

IKEA Group este lider mondial în comercializarea de mobilier şi decoraţiuni pentru acasă. IKEA Group deţine şi operează 355 de magazine în 29 de ţări (la 31 august 2017).

Magazinul IKEA din zona comercială Băneasa este cel de-al 253 magazin, deschis pe data de 21 martie 2007 ca franciză locală. În martie 2010, IKEA România a devenit parte a IKEA Group, în organizaţia IKEA South East Europe care include şi Croaţia, Slovenia şi Serbia. În anul financiar 2017 (1 septembrie 2016 - 31 august 2017), magazinul IKEA din România a fost vizitat de 3,3 milioane de persoane şi 7,5 milioane de vizitatori unici au vizitat site-ul companiei.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 762 / 28492
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
O nouă firmă de avocați specializați în Real Estate se lansează pe piață
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
Promovare în echipa de banking & finance a Schoenherr. Adina Damaschin devine counsel
Cei mai buni avocați de fuziuni și achiziții din România. Clasamentul Chambers Global 2018
CMS a consiliat consorțiul Raiffeisen Bank S.A. - Swiss Capital S.A. în oferta publică și listarea la bursă a companiei Purcari Wineries PLC
RTPR Allen & Overy a asistat Purcari Wineries în legătură cu Oferta Publică Inițială
PNSA a asistat Unirii View în obținerea unei finanțări de 23 mil. €. Banii merg în dezvoltarea clădirii de 19 etaje
Hategan Attorneys obține în instanță o victorie importantă pentru industria de energie regenerabilă
Stratulat Albulescu își consolidează echipa de Banking & Finance prin cooptarea lui Costin Teodorovici ca Partener
Avocații Mușat & Asociații spun că piața avocaturii de business va suferi schimbări majore în următorii ani, legate în principal de evoluția tehnicii, a dreptului, dar și a nevoilor curente ale clienților. Firma a creat un cadru de cooperare directă la nivel global cu compania Facebook și mizează pe o creștere cu cel puțin 10-15% a volumului activității, anul acesta
Niculeasa Law Firm obține pentru General Leasing anularea măsurilor asiguratorii în cuantum de cca. 42 mil. lei, dispuse de Direcția Regională Antifraudă Fiscală
Mușat & Asociații, NNDKP și ZRP, pe lista scurtă a premianților MIP în domeniul proprietății intelectuale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...