ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ING Bank lansează o nouă opţiune: ING Pay Credit

25 Septembrie 2020   |   Agerpres

Noua opţiune - ING Pay Credit - nu necesită o aplicaţie separată, ci poate fi activată în Home'Bank. Astfel, ea se deschide printr-un proces similar cu ING Pay aferent contului curent. Totodată, clienţii ING Bank pot alege tipul de card preferat atunci când plătesc cu telefonul - de debit sau de credit.

 
 
ING Bank lansează, începând din septembrie 2020, o nouă opţiune, ING Pay Credit, care le permite celor care au card de credit şi telefoane cu Android să îşi creeze un card de credit virtual, potrivit unui comunicat al băncii.
 
Noua opţiune - ING Pay Credit - nu necesită o aplicaţie separată, ci poate fi activată în Home'Bank. Astfel, ea se deschide printr-un proces similar cu ING Pay aferent contului curent. Totodată, clienţii ING Bank pot alege tipul de card preferat atunci când plătesc cu telefonul - de debit sau de credit.
 
Un client ING Bank poate avea în total patru carduri virtuale ING Pay, câte două pe fiecare telefon setat ca dispozitiv de încredere (unul pentru contul curent şi unul pentru cardul de credit). Dacă există pe acelaşi dispozitiv un card virtual ING Pay Debit şi şi altul ING Pay Credit, pentru efectuarea plăţii, clientul va alege cardul preferat pentru plata din Home'Bank din meniul Servicii sau accesând cardul ING Pay din Produse - Cardurile mele - Alege card preferat.
 
"Noua opţiune ING Pay Credit îi ajută pe clienţi să îşi simplifice şi să îşi eficientizeze experienţa de shopping. 16% dintre toate tranzacţiile efectuate cu carduri emise de către ING sunt realizate prin ING Pay, reprezentând cea mai mare rată de adopţie la nivel european. Era firesc deci să le punem la dispoziţie opţiunea unui card de credit virtual. Pentru clienţii ING bankingul se întâmplă preponderent în mediul digital, 94% din traficul din aplicaţie venind de pe telefonul mobil. Vedem o preferinţă în creştere a clienţilor de a folosi opţiunile digitale pentru serviciile şi produsele ING, în special de de trece către carduri virtuale în detrimentul celor din plastic. Este o tendinţă firească şi ne aşteptăm să se accelereze în anul următor", a declarat Alina Iacomi, Head of Digital Channels ING Bank România.
 
Printre avantajele unui card de credit la ING se numără planul de rate egale (până la 24 la parteneri), fără dobândă, primirea pe loc, achiziţii cu numeroase reduceri de la magazinele preferate, folosirea oriunde în lume (mai puţin în ţările cu avertizare de călătorie), trei rate cu 0% dobândă la cumpărături de peste 500 de lei făcute la alţi comercianţi decât partenerii băncii şi o perioadă de graţie de 45 de zile, în care se pot rambursa cumpărăturile la comercianţi sau ratele scadente. În plus, se plătesc doar emiterea cardului de credit - 35 de lei - şi administrarea lui anuală - tot 35 de lei, se menţionează în comunicat.
 
ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări. Înfiinţată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi - companii mari şi mici, instituţii financiare, mici antreprenori şi persoane fizice.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5228 / 7956
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...