ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

ING Bank oferă o variantă virtuală pentru toate tipurile de card, disponibile direct din Home’Bank

23 August 2021   |   BizLawyer

Cardurile virtuale ING Bank nu au taxe de emitere sau administrare și pot fi atașate oricărui cont de lei sau euro, în funcție de preferințe. Ele sunt disponibile în Home’Bank începând cu 23 august.

 
 
ING Bank România își continuă strategia axată pe digitalizare și lansează săptămâna aceasta cardurile virtuale pentru clienții persoane fizice. Aceasta este o premieră în România, ING fiind prima bancă care oferă o variantă virtuală pentru toate tipurile de carduri VISA prezente deja în portofoliul băncii, de la cel de debit în lei ori euro până la cel de credit.

Acestea sunt emise instant și gratuit, direct din Home’Bank. Pot fi utilizate imediat ca un card normal pentru tranzacții online, folosind detaliile cardului afișate în Home’Bank, sau direct la POS prin Apple Pay sau Google Pay, folosind telefonul mobil. Ele se alătura soluției ING Pay, care permite deja plățile la POS pentru deținătorii de telefoane cu sistem de operare Android. Pentru clienții care au nevoie de cash, ING Bank oferă în prezent posibilitatea de a retrage sume mici de la bancomatele proprii, prin generarea unui cod în Home’Bank.


Cardurile virtuale sunt din ce în ce mai utilizate în lume, pe măsură ce furnizorii de servicii bancare încep să le facă disponibile. Pentru clienții ING Bank România, cardul virtual este o confirmare a faptului că banca poate fi pe telefon, oriunde și oricând, fără a mai fi nevoie de portofel.

”Suntem martorii unei transformări a pieței cardurilor pe care România a intrat acum 25 de ani și, pentru prima dată, nu mai vorbim despre plastic. Ci, credem noi, despre viitorul cardurilor, care va fi preponderent virtual. Anul acesta am făcut o serie de pași spre digitalizarea plăților, precum   funcționalitatea de a copia detaliile cardului din aplicația de mobile banking, însă cardurile virtuale sunt următorul nivel pentru noi și clienții noștri.
Ele sunt un instrument comod de plată, având în vedere că emiterea nu necesită nicio deplasare sau nu ești nevoit să aștepți curierul pentru a primi cardul fizic. Le activezi și începi să le folosești în secunda doi. Mai mult, acestea oferă mai mult control asupra propriilor finanțe și o măsură de siguranță în plus pentru plățile online. Iar în ceea ce privește sustenabilitatea, ce card poate fi mai prietenos cu mediul decât cel care nu există fizic?”, a declarat Roxana Petria - Tribe Lead Customer Engagement, ING Bank România.  

Cardurile virtuale ING pot fi administrate direct din Home’Bank și pot fi blocate temporar sau închise în orice moment. Pot fi folosite inclusiv pentru a crea un buzunar separat pentru plățile online și contactless, adică un cont separat cu card virtual atașat, dincolo de cel în care în care clientul își încasează salariul, pe care îl poate alimenta constant. Aprobarea plăților online intră sub sistemul de securizare 3D secure pentru magazinele înrolate în acest protocol, care necesită autorizare din aplicația de mobile banking pentru a fi procesate.

Cardurile virtuale ING Bank nu au taxe de emitere sau administrare și pot fi atașate oricărui cont de lei sau euro, în funcție de preferințe. Ele sunt disponibile în Home’Bank începând cu 23 august.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3213 / 7943
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...